Şimdi Ara

GİRİŞ VE ORTA SEGMENT NEDİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GİRİŞ VE ORTA SEGMENT NEDİR arkdaşlar neye göre belirlenir.

ekran kartları için pcmark 2005 vb.programlar var ancak bellekler cpu ve diger bileşenler için hangi programlar var PCMARK tesk sonucların da alınan puanlar iyi mi yoksa kötü mü oldugu nasıl belirlenir

birde 2. el alınan bir kartta neye dikkat etmek gerekir...

• En başta giriş ve orta segmentler direk üretcic tarafından belirlenir. Yani 7200 leri nvidia giriş segment olarak isimlendirip piyasaya sürmüştür.
  • Giriş Kartı Şöyle Açıklayabiliriz. ATİ Ve NVİDİA Bütçesi Kısıtlı Yada Oyun Tutkunu Olmayan Kullanıcıları Kapsayan Ekran Kartları Üretirler. Mesela Şu An İçin Örnek Vermek Gerekirse NVİDİA Cephesinde 7100GS Modeli Oyunlarla Arası Olmayan Kullanıcıları Kapsar. ATİ İçinse X550 Yi Örnek Verebilirim. Bu Modeller Düşük Hızları, Bellek Miktarları Ve Grafik Arabirimiyle Giriş Seviyesi Adını Alırlar. Bu Gibi Kartlarla Oyunlarda Güncel Sürücülerle En Düşük Çözünürlükte Oynanabilir. Orta Segment İse Biraz Daha Evrensel Bir Segment Bu Gibi Kartlar Genelde "Ben Bu Oyunu Oynasam Yeter" Diyenler İçindir. Bu Segmente Örnek Vermek Gerekirse 7600GS Yada 7600GT Orta Segment Kartlarıdır. ATİ Cephesinde İse X1650PRO Yada X1650XT Bu Segmente Örnek Verilebilir. Bu kartlarda Orta Çözünürlükte Akıcılık Sağlanabilir. Bunlarda Bilgisayarına Fazla Yatırım Yapmak İstemeyenler Ancak Yine Oyun Oynamak İstiyenler İçin Tasarlanmışlardır. Grafik Yapıları, İşlemci Ve Bellek Hızları Daha Gelişmiştir.
    PCMARK Konusunda PCMARK05 CPU Testi Vardır. Bununla CPU Test Edilebilir. PCMARK05 De Aldığın Bir Puanı PCMARK06 Da Biraz Daha Düşmüş Olarak Görürsün. Bunun Nedeni Her Sürümde Biraz Daha Yeni Teknoloji Testlerinin Oluşudur. Ama Sana Hangi Değerlerin Yeterli Olduğunu Söyleyebilirim. 3DMARK05 Testinde En Yüksek Puan 15.707 Dir(8800 GTX). En Düşüğü İse 1.431 (7100gs). Buna Göre Aldığın Sonuçları Kıyaslayabilirsin...
    2. El Bir Kart Alırken Dikkat Etmen Gereken Husus Aynı Kartın Piyasadaki Değeridir. Ve Kendine Acaba Bu Kart Bu Fiyatı Hakediyor mu Demelisin. Sen Hangi Kartı Düşündüğünü Söyle. Belki Yardımcı Olabiliriz. Yardımcı Olabilmişimdir İnşallah....

• xmostwantedx kardeş valla sagol bende bir konu açmıştım ekran kartı ile ilgli bir arkadaş bu sitede pm attı kartı Asus EAX x1650xt buymuş ben fiyatını sordum açıkcası daha cevap gelmedi bu kart ne kadar eder sizce

Bir de ben şuan onboard bir ati kart var call of duty2 de donuyor kendi programında ne gibi bir hız aşırtma yapabilirm
  • Sende Sağolasın Kardeş. Açıkçası Ben DirectX 10 Taraftarıyım. Bende DX10 Dan Haberim Yokken Bu Kartı Almayı Düşünüyordum. Ama Sapphire X1650 Pro Lar Fiyatlarına Göre Daha Performanslılar.Şu An Proların Fiyatları 123$ Diye Biliyorum. X1650XT Ler İse 140$ Civarında. Ama Ben Palit 8600GT Sonic Öneriyorum. Fiyatı 135$ Ve Hala İnişte..
  • [Deleted by Admins]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.