Şimdi Ara

girme tatkigi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
8.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cok sacma dıceksnz ama o bılgısayrdan bıl deısıyo bende mesela o taktık 90%ıse yarıyo polemıge gerek yok ayrıca bu oznel bı kavram
  • beyler ben bu yöntemi denedim ilk denediimde girdi, oyuna girdikten 30 dk sonra
    dc yedim
    bu yöntemi dc yedikten sonra yaklasık 50 kere denedm ise yaramadı
  • çok saol kardeş oluyooooooooooooooooooooo ve sonunda rahatça girebiliyorum çok saol
  • sağol kardeş çok saol sayende tafiğede girmiyoz
  • kardeş şu taktiğini pacıfık servera girmek için denesene sen pacıfık servera ilk denemen de gir sonra gel bana, neyse anladın sen onu
    quote:

Orjinalden alıntı: flexquin

arkadaşlar ilk önce oyuna girin sonra kodu 1 kez yanlış girin sonra tekrar kodu doğru olarak girin oyuna %100giriyo kafede evde vs denedim oluyo herkese iyiy oyunlar
  • bende ve bazı arklarda yarıyor hemde%100 yarıyo
  • Pasific yeni server daha bilmiyor nasıl giriş kabul edeceğini.Zamanla oda öğrenir.Kardeş bunlar olmayan şeyler.Bizim avuntumuz umudumuz.Umud bizim ekmeğimiz.Akşam denedik hiç bir şey kabul görmedi.Onu bilir onu söylerim.Sende dene.Her söyleneni denerim ve sonra konuşurum.Huyum kurusun.
  • ARKADAŞLAR BU DOĞRU BEN ŞU KOD OLAYI ÇIKTIĞINDAN BERİ BU ŞEKİLDE OYUNA GİRİYORUM VE HİÇ SIKINTI ÇEKMİYORUM DENEYİN BİR KAYBINIZ OLMAZ KORKMAYIN CHAR INIZDA BANLANMAZ.
  • kodu birçok kez yanlış girdim 2 kez girdiğimde değişen bir şey olmuyo dc veriyo
    sen biraz şerbetlisin heralde
  • ya öyle taktikler yok ne alaka birinci şifreyi yanlış gir ikinciyi doğru gir kesin giriyor böyle bi açıkmı olur tamamen şans
  • ben denedim girdim saat 20 de hemde pacifice
  • sadece
  • eet bende denedim bu hurafeyi server populate'ken girdiii !
  • Komik yaw yok böle bişey ınanmayın böle seylere
  • şansına girmiş uydurma böyle şeyler
  • YA BEYLER ASIL SİZ SALLAMAYIN GİRİYOR GM Yİ ALDATIYORSUNUZ Bİ NEVİ BAKIN :

1- SİLKROADA GİRİN

2-ADINIZ ŞİFRE YAZIN

3-SONRA BEYLER BAKIN KLAVYENİN SAĞ TARAFINDAKİ CTRLY + BİDE SAYILARIN ORDAKİ ENTER E AYNI AND BASIN

4-İMAGE VERTİFATİON GELİNE İLKKİN,İ YANIŞ GİRİN İKİNCİ DOĞRU

5-VE CONFİRME BASIN SAKIN ENTERE FALAN BAMYIN BEKLEYİM OYUNA KESİN ALACAKTIR

6-ÇOK LAG OLURSA YADA SERVERLER DOLU İSE 3 DEFA GİRDİTTİRE BİLİR YANİ DC VEREBİLİR AMA DENEYİN %100
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuLLdoZeRrR

eet bende denedim bu hurafeyi server populate'ken girdiii !

bunu populatedken denemezsende girer adı üstünde populated bide ben denedim oldu sonra dc verdi oyunu açtım tam ıd ve pwyi yazcam bi baktım yazmıyo allah allah niye yazmıyo dedim meğerse dc vermiş
  • Ben inanmıyodum ama dün akşam saat 19:00 da pacıfık servera ilk denemede girdim şok oldum ben hala şans diyorum
  • YA İSTER İNAN İSTER İNANMAYIN BEN HİÇ ŞU AN 5 KERE DENEME YAPMADIM EN FAZLA 4 KERE DC YEDİM OYUNA BAŞLADIĞIM DAN BERİ
  • arkadaşın dediği oluyor bende inanmamıştım ama gerçekten oluyor şans bu kadar olamaz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.