cok sacma dıceksnz ama o bılgısayrdan bıl deısıyo bende mesela o taktık 90%ıse yarıyo polemıge gerek yok ayrıca bu oznel bı kavram
beyler ben bu yöntemi denedim ilk denediimde girdi, oyuna girdikten 30 dk sonra dc yedim bu yöntemi dc yedikten sonra yaklasık 50 kere denedm ise yaramadı
çok saol kardeş oluyooooooooooooooooooooo ve sonunda rahatça girebiliyorum çok saol
sağol kardeş çok saol sayende tafiğede girmiyoz
kardeş şu taktiğini pacıfık servera girmek için denesene sen pacıfık servera ilk denemen de gir sonra gel bana, neyse anladın sen onu
quote:
Orjinalden alıntı: flexquin
arkadaşlar ilk önce oyuna girin sonra kodu 1 kez yanlış girin sonra tekrar kodu doğru olarak girin oyuna %100giriyo kafede evde vs denedim oluyo herkese iyiy oyunlar
bende ve bazı arklarda yarıyor hemde%100 yarıyo
Pasific yeni server daha bilmiyor nasıl giriş kabul edeceğini.Zamanla oda öğrenir.Kardeş bunlar olmayan şeyler.Bizim avuntumuz umudumuz.Umud bizim ekmeğimiz.Akşam denedik hiç bir şey kabul görmedi.Onu bilir onu söylerim.Sende dene.Her söyleneni denerim ve sonra konuşurum.Huyum kurusun.
ARKADAŞLAR BU DOĞRU BEN ŞU KOD OLAYI ÇIKTIĞINDAN BERİ BU ŞEKİLDE OYUNA GİRİYORUM VE HİÇ SIKINTI ÇEKMİYORUM DENEYİN BİR KAYBINIZ OLMAZ KORKMAYIN CHAR INIZDA BANLANMAZ.
kodu birçok kez yanlış girdim 2 kez girdiğimde değişen bir şey olmuyo dc veriyo sen biraz şerbetlisin heralde
ya öyle taktikler yok ne alaka birinci şifreyi yanlış gir ikinciyi doğru gir kesin giriyor böyle bi açıkmı olur tamamen şans
ben denedim girdim saat 20 de hemde pacifice
sadece
eet bende denedim bu hurafeyi server populate'ken girdiii !
6-ÇOK LAG OLURSA YADA SERVERLER DOLU İSE 3 DEFA GİRDİTTİRE BİLİR YANİ DC VEREBİLİR AMA DENEYİN %100
quote:
Orjinalden alıntı: BuLLdoZeRrR
eet bende denedim bu hurafeyi server populate'ken girdiii !
bunu populatedken denemezsende girer adı üstünde populated bide ben denedim oldu sonra dc verdi oyunu açtım tam ıd ve pwyi yazcam bi baktım yazmıyo allah allah niye yazmıyo dedim meğerse dc vermiş
Ben inanmıyodum ama dün akşam saat 19:00 da pacıfık servera ilk denemede girdim şok oldum ben hala şans diyorum
YA İSTER İNAN İSTER İNANMAYIN BEN HİÇ ŞU AN 5 KERE DENEME YAPMADIM EN FAZLA 4 KERE DC YEDİM OYUNA BAŞLADIĞIM DAN BERİ
arkadaşın dediği oluyor bende inanmamıştım ama gerçekten oluyor şans bu kadar olamaz.