Şimdi Ara

girme tatkigi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
8.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • madem inanmıyorsunun inanmayanlar msj atıp durmasın başlıyacam haaaaaaaaaaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilhansulun

Saçma değil, oyunu açıp sizler connect diyorsunuz ve sürekli traffic yazısı geliyor, ve bu şekilde girmeye çalışan kişiler aynı anda denediği için connect ekranında bekleyen kişi sayısı artıyor, hani şu 4hgJkf45 gibi olay geliyo ya sinir oluyos hani o ekran aynı anda tüm connect denemesi yapanlara gelir ve sadece oyundaki eksik oyuncu sayısı kadar alır (4-5 kişi) diğerleri traffic yer veya bağlantı yavaşsa c9 hatası yer, ve girmeye çalışanların tamamının ekranı kapanır yüzlerce kişi windowsa dönerler, fakat o şifreyi yanlış yazan kişiler %5 lik dilim ikinci bir deneme yaparlar ve oyuna girme şansları 20 kat fazla olur çünkü o anki deneyen kişi sayısı azdır... Yardımcı olabildimse ne mutlu...

aslında doğruluk payı varmış

• evet var buna inanmayanlar emin olsun çok şey kaybediyorlar

babel xian troy aege gibi serverler eski oldugu ve kalabalık oldukları için zor girmesi dogal

ama ben arkın dedigi taktikle cumartesi saat 3'de 2. deneyişimde girdim oyuna
  • YA ARKADAŞLAR SİZ İNAMIYO OLABİLİRSİNİZ AMA İNANANLARA SAYGI DUYUN BİRAZ ARKADAŞLARIMIZ OKADAR UĞRAŞMIŞ BUNLARI YAPMAK İÇİN SİZDE BİRAZ SAYGI DUYUN
  • quote:

Orjinalden alıntı: SİLKROAD_MANYAĞI

YA ARKADAŞLAR SİZ İNAMIYO OLABİLİRSİNİZ AMA İNANANLARA SAYGI DUYUN BİRAZ ARKADAŞLARIMIZ OKADAR UĞRAŞMIŞ BUNLARI YAPMAK İÇİN SİZDE BİRAZ SAYGI DUYUN

SAYGImı? saygı duycazda ne olacak kardes sırf post artsın dıe laga luga böle biseyin alakasımı var ya bana 1 kere gırdı öle oda yanlıslıkya yazıorum oasisde oynuorum en kalabalık server diye girmior senın oynadıgın server ne kardes?
  • Ben resme kadar girme taktigini biliorum evet girme taktigi war ama bu şans %60 bu böyledir xian a girmeyecegini biliyordum o yüzden 5. sinde girdi %60 sansınız war

! İYİ OYUNLAR !
  • BEN BABELDE OYNUYORUM NYİE SORDUN KARDEŞ?

SERVER:BABEL
    NİCK:SWEETBOY17
    LVL:48
    WOLF LVL:48
    WEAPON:48+5 SPEAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SİLKROAD_MANYAĞI -- 1 Nisan 2007; 9:04:04 >
  • Bi bakar mısın
  • bak ben post kazanmak için yapmıyom inanan inanır inanmayan... inanmayan yazmasın bak başlıyacam bak adamı hasta etmeyin bi daha innamayanlar yazmasın
  • çokk saolllllllllllllllllllllllllll
  • oluyo lan olmuyo diyenlerde sallamasın en gec pazar gunu bile 5-6 deneyişte oluyo
  • BEN BU TAKTİĞİ 3 kişiye daha söledim onlarda hemen alıyo artık
    hele bi arkadaş 1 saat zamanı oluyo oda serverlerin en yoğun olduğu saatlerde nerdeyse 1-1.5 aydır giremiyodu bu taktikle girmeye başladı
    arkadaş dediki o adama benim yerime teşekürlerimi ilet dedi çok saol kardeş bunları bizimle paylaştığın için
  • a bubu yazan güzel insan ellerinden öpülecek adamsın ALLAH razı olsun:D
  • ya siz hiç şu yönden baklmıosunuz her zaman ya siyah ya beyaz diosunuz bence o iş sadece girebilme ihtimalini biraz arttırıo o kadar ben hiç denemedim ama deniyeblrim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

sabah deneyn girer

,

akşam giremezsznzzzzzz ;)
    bu oyun batmış ark lar nedn oynuosnz ki ? güzel oyuunda sabah 1 den beri deniorum abartmıorum da. ..
    neden oynuorz onu da anlamıorum..... kii... her gün yeni server gelse oynarım ama gelmio işte....

1 haftadır yeni char açacam diorum ama bi kz bile nasip olmadı ben böle oyunnn

Şaka yapıyosun galiba ZAten sabahlar bomboş oluyo yapmaya bile gerek yok

• ya fazla abartmayın böyle birsey asla olmuyor ben 10 bin kere denedim yılda bir sansın dudar belki daha önemli sır kesfetin
  • Denedim olmuyo Sen kesin ilk kodu yanlış yzmışsındır ikinci kodu yazarken 3 DK felan geçmiştir sonra confirm tıklıyınca almıştır seni ben denedin olmadı yoksa olmayanlardamı bi gariplikler waar
  • çok doğru sikiyi
    m
  • giren: holey girio kesin taktik holey felan dior
    giremeyen:olmuyo yanlış taktik

böle saçmalık olamaz buradan bile tamamen şans işi olduğu belli
  • quote:

Orjinalden alıntı: KARA_ŞEYTAN

Denedim olmuyo Sen kesin ilk kodu yanlış yzmışsındır ikinci kodu yazarken 3 DK felan geçmiştir sonra confirm tıklıyınca almıştır seni ben denedin olmadı yoksa olmayanlardamı bi gariplikler waar

"ikinci kodu yazarken 3DK felan geçmiştir" zuhaha zuhahaha zuhahah
    bir müslüman evladı daha kaybettik...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.