o sadece oyun boşken yada açığını yakalamışken işe yarıo
bence bu oyunlar şans gerektirio.Böyle bir açık olduğunu sanmıyorum.Belki o anda şansına denk gelmiştir ve tekte girmişindir
UYDURMAYIN LAN PASİCİFCE GİRDE GOREM HEL SENIN GRDİGİN BEBEK SERVERİ SABA H GİRERSİN TABİ SAAT 4den SONRA GİR !!!!
ya beyler bu işe yarıosa bi mantıklı açıklama da bekliorum ben mantıklı bi açıklama olmassa deneme gibi bi girişimde bile bulunmam
MANTIKLI AÇIKLAMA İSTİYORUZZ!!
beyler saka maka harbi girio giremeyenlerin ki sansizlik bence bu ne ya olaya baka walla saolasin kardes
sana mantıklı bir açıklama bak kardeşim şimdi girdiginde şifreyi yanlış yazıyon ya oda sana süre kazandırıyor oda demek oluyor ki senin girme şansın %80 e çıkıyor anlayana bu yazım anlamayama....
quote:
Orjinalden alıntı: MeTeCiK
yok daha degisik yönetm var oturdugunuz koltugu felan kaldırın ocnelikle ayaga kalksın sonra sol elinizle sag ayagınzı hava kaldırıp tutun ve sonra diger elinizle oyuna girin ve kodu yazdıktan sonra burnunzu ile sayisal rakamlarda bulunan enter (digerinde calısmıyor denedim) tusuna basın.. %100 çalışıyor denemeden yazmayın
işte bu yaa
bazısına oluyo bazısına olmuo sans isi kardesim bu bırakın bu isleri
saçmalık bütün bunlar sallamayın
ya ben pek inanmıyorum çünkü şans eseri benim 20 30 kere ilkinde yanlış yazıp tekrar düzelttiğim oldu ama yinede bir deniyorum yeni gördm şu an da en kalabalık zaman hayde bismillaaah
dediğim gibi olmuyor bikere silkroad gibi bir oyunda böyle basit bir taktik yani anlayın bence tamamen şans işi(bu arada bir kere de 1. yi yanlış yazdım 2. de de u yu görmemişim yanlış yazdmama aldıı o mantık oluosa bu da olur)2kere yanlış yazıııın
YaPaMAdımmmm ne olduuuuuu
şu tür şeylerin yorumları amma abartıyorsunuz kardeşim adam girmişki öyle bir paylaşıma gerek duymuş.Deneyeceksin kardeşim! ben denedim 2 seferinde girdim 2 seferinde giremedim.Olasılığı arttırıyor.
[quote:
Orjinalden alıntı: MeTeCiK
yok daha degisik yönetm var oturdugunuz koltugu felan kaldırın ocnelikle ayaga kalksın sonra sol elinizle sag ayagınzı hava kaldırıp tutun ve sonra diger elinizle oyuna girin ve kodu yazdıktan sonra burnunzu ile sayisal rakamlarda bulunan enter (digerinde calısmıyor denedim) tusuna basın.. %100 çalışıyor denemeden yazmayın ] YA NERDEN GELDİ AKLINA BU TAKTİK BİR KEREDE ALDI OYUNA ama ben diğer girme taktiklerindede denedim bazılarında oluyo
Bu Taktik doğru Lakin ; Anlatmaya Başlıyorum
1- id ve pw doğru girin image code penceresi gelene kadar "enter" tuşuna basın. 2-image codu 1 harf 1 rakam şeklinde hızlı bi şekilde yanlış yazın ve çabucak confirm'e basın. ÖRN : d4e8g9 3-ikinci image code'u hızlıca doğru girin ama hemen confirm'e basmayın! sağ altta 3 out 1 gibi bi yazı war o gidince içinizden yavaşça sayın 1,2,3,4,5 ve confirm
OYUNDASINIZ
quote:
Orjinalden alıntı: flexquin
arkadaşlar ilk önce oyuna girin sonra kodu 1 kez yanlış girin sonra tekrar kodu doğru olarak girin oyuna %100giriyo kafede evde vs denedim oluyo herkese iyiy oyunlar
girmenin tek yolu var gidin abdest alın öle deneyin sonra 1000 ihlas ve 800 fatiha okuyun. üstüne namaz kılın. giremezseniz sonra tek tıklayıs gelin adres vereyim beni dövün
evet bi arkadaşın verdiği taktigi yaparak dün akşam tek te girdim.taktik şu (taktik demeyelimde girme şansını arttırma..) image kodunu yazdıktan sonra 2-3 dk bekleme (daha fazlada olabilir).kodu girdim tuvalete gittim geldim confirm e bastım ve girdi
ya kardşim (sözde)mantıklı bir açıklama yapmışın kendince ama bu kadar uraşçana nie kodu yazıp 1 dk beklemiosun aynı hesap kendini yorma
yaw böle şey olurmu yaw
Kodu hızlı yaz ve gir,bütün herşey bundan ibaret.Kodu en hızlı giren boş yeri kapıyor kanımca.