Şimdi Ara

girmek için program varmı??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayır sinirli değilim ama inatla anlamak istememen canımı sıktı. ayrıca alkollü de değilim.
    eskiden bir botçuyum, bu yazılımları iyi bilirim demişsin. eğer bilseydin bu tepkiyi vermezdin.
    konu gereksiz uzadı. sordular yanıtladım. zararsız olduğunu da belirttim. çalışır çalışmaz bilemem.
  • zararsiz evet ama calismasi icin GG yi bypass etmeleri gerkioki bu zararli ben onu anlatmaya calistim
    Edit : Bencede fazla uzadi iyi geceler herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeVeL -- 20 Eylül 2006; 23:22:25 >
  • script calısmadı stall char da denedım ama herhangı bıse olmadı ):

calısan bıtane burlursan ve bızımle paylasırsan sevırnım dedın gıbı kodlarda herhangı bı anormallık yok programoıda 3 farklı antıvuruste tarattım temız gozkuyo.. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cace -- 20 Eylül 2006; 23:35:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cace

script calısmadı stall char da denedım ama herhangı bıse olmadı ):

calısan bıtane burlursan ve bızımle paylasırsan sevırnım dedın gıbı kodlarda herhangı bı anormallık yok programoıda 3 farklı antıvuruste tarattım temız gozkuyo.. .

Dedigim gibi...
  • arkadaşlar hala dediklerimi okumuyosunuz...bakın ne yazışım

''not:önceden verildiğini biliyorum ama o program artık çalışmıyo kimse onu koymaya çalışmasın bilen biri tekrar yapsın''

dediğimi anladınızmı yukardeki bende çalışmadı ama eğer çalışıyo diosan bi video falan çek yaparken bizde nerde hata yaptığımızı anlayalım
  • arkadaşlar autoitin kendi sitesindeki linkden indirdiğiniz dosyayı mutlaka taratın,

bu programi yapan it herifler arada sıra böyle şeyler ekleyip downloada sunabiliyor autoiti,

girmek için program varmı???
  • up
  • uphadi be hiçmi kolaya kaçan yok forumda
  • wallla DC SİZ GİRSEYDİ üs konu bile yazardım
  • karspersky farkı hemen oper affetmez
  • Yazmak istemedim ama zorunlu geldi
    Kaspersky bu tur scriptleri ve benzeri programlari virus sanar.Cheat Engine Adli programida virus sanmaktadir.Ama virus yoktur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeVeL

Yazmak istemedim ama zorunlu geldi
    Kaspersky bu tur scriptleri ve benzeri programlari virus sanar.Cheat Engine Adli programida virus sanmaktadir.Ama virus yoktur.

Trojan-Downloader Win32 Agent diye bir arat istersen ?

not : her versiyonda koymuyorlar bu mereti ama yeni versiyonu çıktığında taratmak gerekiyor yukarıdada yazdım bu it herifler arada yapıyorlar böyle şeyler
  • 1-Bu bir resmi firmadir ve boyle buyuk bir firmada olmaz trojan aklinda bulunsun.
    2-Sen nerden indiriyon bilemicem.Resmi site deilse onune gelen derlenmis dosyaya trojan koyar ama genede codelar temiz.
    3-Baska programlarla tarat ole gel bana.Fark ettisen en bastan beridir ben hakliyim ilk ark. a da demistim calismaz diye simdidde diyorum virus yok diye.Kaspersky in abartmasi ben bu tur islerle cok ugrastim.Bana bilmeden gelmeyin can sıkmaya basladi oruclu oruclu.
    Edit:Eger kaspersky in ndn bole yaptigini merak ediyosan bi arastir bulamazsan ben sana anlatirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeVeL -- 28 Eylül 2006; 18:02:47 >

• arkadaslar ben denedim calısmıo program şifre id bide hangi adam oldugunu yazıdım dandik bi adamda denemek ,için en son ok dedikten sonra plesa execyre the sro exe falan yazıo yani oyun acılmıo benmi yanlıs bişeler yaptım yoksa porgramdamı var bişebi tyardım edermiisniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeVeL

1-Bu bir resmi firmadir ve boyle buyuk bir firmada olmaz trojan aklinda bulunsun.
    2-Sen nerden indiriyon bilemicem.Resmi site deilse onune gelen derlenmis dosyaya trojan koyar ama genede codelar temiz.
    3-Baska programlarla tarat ole gel bana.Fark ettisen en bastan beridir ben hakliyim ilk ark. a da demistim calismaz diye simdidde diyorum virus yok diye.Kaspersky in abartmasi ben bu tur islerle cok ugrastim.Bana bilmeden gelmeyin can sıkmaya basladi oruclu oruclu.
    Edit:Eger kaspersky in ndn bole yaptigini merak ediyosan bi arastir bulamazsan ben sana anlatirim.

sen cok biliyorsun bence bu işleri başka programla taratsaydım onu yakayamacaktı belkide ? ben autoit denen şeyi kendi sitesinden indirdim onu biliyorum, ama sen benim kendi sitesinden indirmediğimi sanıyorsun pes doğrusu ......

yazılanları doğruca okumayı öğren istersen şuan bende başka versiyonuda var onda bir sorun çıkmadı ama geçenlerde indirdiğim versiyonda yakaladı işte resimde koydum oraya sen hala anlamamazlıktan geliyorsun.... ( Ozaman bana şunu açıkla o versiyondakini yakaladı bunda niye yakalamadı ? )

bu resmi site dediğin yerde herhangi bir firma/şirket logosuda göremedim koymamış adamlar, muhtemelen kişisel yada 3-5 programcının beraber yazdıkları bir yazılım olduğunu algılıyorum,

ben burda bu programı kullanan kullanıcılar bilinçlensin diye o resmi koydum her versiyonuna koymayabilirler ama arada trojanı gömüyorlarmış demekki ? yani demek istediğim şu, indiren taratmadan kullanmasın

not : kaspersky (aka avp) senin tahmin edemeyeceğin kadar uzun süredir kullanıyorum 3-4 yıl önceki update dosyaları bile hala bilgisayarımda durur :)

not2 : bu işlerle çok uğraştıysan trojan downloader win32 agent diye tekrar aratmanı öneririm

• Bi Daha kaybedecegin bir savasa asla girisme hele benle asla
    viruslist.com un dunyanin en buyuk virus arsivi sitesinin Trojan-Downloader.Win32.Agent.axn hakkindaki aciklamasi.
    quote:

Currently there is no description available for this program.

As many viruses and worms are modifications of earlier versions, it may help you to check the descriptions of similar programs. If such descriptions are available, they will be listed at the top of the page.

Our virus analysts work hard to ensure that descriptions of the commonest and most potentially dangerous software are available to users. The Virus Encyclopedia is updated on a regular basis.

If you cannot find the description you need, please check back later, or contact us on webmaster@viruslist.com

ingilizcen yoksa soleyim suan bu program hakkinda hehangibir aciklama tanim yok.Bu demektirki suclu oldugu kaintlanmayan hersey sucsuzdur.
    Kaspersky bastada dedigim gibi salak bir programdir.Ve asb veya script veya macro programlarinda bu virusu tespit etmektedir.Ki bole bisi yok.......Bana arastir dicene bundan sonra kendin arastir ogren gel.Benim degerli vaktimi kanitlamak icin alion??Ama ne yazikki ben dogru bildigimi savunurum..

Bu arada yeni versionlarinda niye kasperin arza vermedigini sorcaksan...
    Bir tur yeni kodlamaya gidilmistirde ondan yane sanal davranma kodlari degistirilmistir ve bu yuzden arza vermemektedir.Bunun aynisini DarkByte yane CheatEngine projesinin head developer i yapti ordan biliyorum.Yeni versionunda arza vermio kaspersky.Istersen bi arastir ChatEngine i.Hatta Autoit le ChatEnginin da Derlenmemis halleri bulunamaktadir Programlama bilgin warki bole buyuk bir iddia da bulunuyorsun bir programa inanarak.O zmn incele kodlari ve bana da goster bende sen buyuksun ben ozur dilerim hataliyim diyeyim.Eger yapamayacaksan ve baska kanitinda kalmadisa lutfen ozur dile ve erdemliligini goster..
    Edit:Bu arada firma konusunda haklisin.Bir firma deyil.Ama diyer butun dediklerin yanlis
    Edit:http://www.autoit-script.com/forum/index.php?showtopic=32942&hl=kaspersky aradaki - yi kaldir ve nedenlerini bi oku istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeVeL -- 30 Eylül 2006; 17:42:50 >

• En İyisini Ben Yaptım Ne Yaptım Biliyomusunuz.Bunlarla uğraşmayıp oyuna girmeyi denedim ve girdim.

hatta

• Aga Dediğin Gibi Yaptım Ama Beceremedim Galiba Hata Benzeri Bişi VerdiAma Yinede SağolYeni Hileler Çıkarsa Bana Sölersin dimi Msnnim coder_dincer@hotmail.comOKGörüşürüz..

• ya bu gibi pro lardan uzak durun . hepsi trojen ve kloger . taşıyodur .
  • Millet Okumadan yazio ya ben kac gundur burda neyi anlatiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeVeL -- 30 Eylül 2006; 23:52:16 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.