Şimdi Ara

girmek için program varmı??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • araştırmadan geliyorsun hala bana kaybedeceğin savaşmış vs. imiş umurumda değil (bak renklendirdim bile senin için) sana 2-3 posttur arat diyorum :)

Name : AutoIt.D
    Alias: W32/Sohanat.A.worm, IM-Worm.Win32.Sohanad.b, Trojan-Downloader.Win32.Agent.axn, Trojan-Downloader.Win32.AutoIt.d
    Size: 181,472 bytes
    Type: Downloader
    Category: Trojan
    Platform: Win32
    Date of Discovery: September 16, 2006

Summary
    AutoIt.D, a variant of AutoIt, is a Trojan. AutoIt.D attempts to download and install other malware to the system and changes startup and search pages of Internet Explorer.

çok araştırıyorsun sen, hangi siteden bulduğumu da bulursun sen ondan adresi vermiyeceğim, bulamazsan yaz aşağıya adresinide veririm ingilizcesi süper arkadaşım,

sonuçta ben o firmanın pardon şahısların yok böyle bişi yazdığımız kodlardan vs. den böyle oldu virüs değil dedigine inanmam,

virüs açıklamasının olduğu bu siteye inanırım zamanında cok işimize yaramıştı yaptıkları virüs programları, pek suçsuz veya zararsız birşey değilmiş he ?

ingilizcesi olmayanlar için
    autoltD, trojan olan aotolt nin bir varyantıdır. Bilgisayarınızdan veri sızdırılmasını sağlar, ie nin açılış ve arama sayfasını değiştirir,ayrıca bilgi toplama sitelerinin sizden veri toplamasına izin verir,

• sorunun ne?????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: Q_Q

sorunun ne?????????

postmu kasıyorsun kardeşim yukarıları okurmusun
  • AutoIt.D, a variant of AutoIt, is a Trojan. AutoIt.D attempts to download and install other malware to the system and changes startup and search pages of Internet Explorer.
    Bide ben edeyim.
    Autoit.D,autoit in baska sekli(varyasyonu) bir Torjandir.Autoit.D sisteminize diger kotu yazilimlari indirmeye calisir ve internet arama sayfasini ve baslangicini degistirmeye calisir.
    Yazio aciklamayi dikkatle inceleyelim.
    1.Autoit in baska varyasyonuymus yane autoit deil Ztn autoit torjan deyil aciklamalari dikkatli cevir lutfen
    2.internette bilgi sizdirdigila ilgili aciklama yapilmamis.
    3.Element uydurur gibi trojan uydurmuslar.3 4 tane.
    4-F secure n aciklamasini bende gordum ama kaideye almadim.Cunku aciklama olsun diye bir aciklama ve dogrulugu kanitlanmamis bir sey.
    Dedigim gibi ben bir programciyim ve ancak kodlar beni inandirir aciklamalar degil.Ama hatali codelari bulabilceksen bul goster bende inanayim.Eger gosteremiyeceksende gosteremicem de ben onada inanayim.Bu fikir alisverisinide burda bitiririz
    Bunca kisi autoit kullanio ve hic birindende sikayet gelmedi.Ben gozumle gormedigime inanmam.Sende kullan korkma hacklenmezsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: LeVeL

AutoIt.D, a variant of AutoIt, is a Trojan. AutoIt.D attempts to download and install other malware to the system and changes startup and search pages of Internet Explorer.
    Bide ben edeyim.
    Autoit.D,autoit in baska sekli(varyasyonu) bir Torjandir.Autoit.D sisteminize diger kotu yazilimlari indirmeye calisir ve internet arama sayfasini ve baslangicini degistirmeye calisir.
    Yazio aciklamayi dikkatle inceleyelim.
    1.Autoit in baska varyasyonuymus yane autoit deil Ztn autoit torjan deyil aciklamalari dikkatli cevir lutfen
    2.internette bilgi sizdirdigila ilgili aciklama yapilmamis.
    3.Element uydurur gibi trojan uydurmuslar.3 4 tane.
    4-F secure n aciklamasini bende gordum ama kaideye almadim.Cunku aciklama olsun diye bir aciklama ve dogrulugu kanitlanmamis bir sey.
    Dedigim gibi ben bir programciyim ve ancak kodlar beni inandirir aciklamalar degil.Ama hatali codelari bulabilceksen bul goster bende inanayim.Eger gosteremiyeceksende gosteremicem de ben onada inanayim.Bu fikir alisverisinide burda bitiririz
    Bunca kisi autoit kullanio ve hic birindende sikayet gelmedi.Ben gozumle gormedigime inanmam.Sende kullan korkma hacklenmezsin.

sadece fsecure sitesinde yok biraz daha araştır, açıkcası şöyle diyim " Ben fsecure ye inanırım sana inanmam" bitti,

programcı ol veya olma, burada neyin zararlı olup neyin zararlı olmadığı belli oluyor,

F-Securemi doğru söylüyor senmi ?

autoiti bende kullanıyorum ama virüs programlarının bana uyarı vermediği versiyonlarını,

araştır araştır gerçeği bulucaksın ...

daha yazmıyacağım buraya araştırmayı bilmeden saçma saçma gerekçelerle bana hala yanlışları savunuyorsun iyice bak web siteleri diyim,

ps : benim programın kodları ile işim olmaz onlarla uğraşacak vaktimde yok açıkcası, sen webi araştır agent.axn nin nelere sebep olduğunu bul ^^

• OWNED yaziyorum baska bisi yazmioyurum
    Bilginin ustunlugu
    Edit:Bu arada bana arastir dion sen hic aratirma yapamadan karsima cikion bide dogrulari politika yapar gibi sacma sapan yok su yok bu.Dogru hic bir zmn sacma sapan deildir.Madem kod bilmiom hadi yoluna beni bosuna ugrastirmissin.

OWNED

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeVeL -- 1 Ekim 2006; 22:46:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeVeL

OWNED yaziyorum baska bisi yazmioyurum
    Bilginin ustunlugu
    Edit:Bu arada bana arastir dion sen hic aratirma yapamadan karsima cikion bide dogrulari politika yapar gibi sacma sapan yok su yok bu.Dogru hic bir zmn sacma sapan deildir.Madem kod bilmiom hadi yoluna beni bosuna ugrastirmissin.

OWNED

sana lol demek düşer sadece,

adamların biz şu kodda hata yaptık ondan virüs programları bunu virüs olarak algılıyor demeleri beni bağlamaz, adamlar bir hata yapmışlar ve düzeltmişler bunu zaten yukarıdada yazdım, sonuçta içinden agent.axn çıktı ben bunu bilirim,

yok Fsecure kafasından trojan uydurmuşmuş yeme bizi sen onlardan daha iyi biliyorsun tabi yılların firmasındaki elemanların hepsi aptal dimi ?
    buraya birşeyi ispat edemeden bana owned filan yazma kendi kendini rezil ediyorsun,

ayrıca bunun programcılıkla hiç bir alakası yok saçmalayıp duruyorsun çok biliyorsan, virüs programı yapar satar parayı kırar forum köşelerinde dolaşmazdın ^^ ondan şu programcıyım überim onu yaparım bunu bulurum ayaklarını bırakalım,

girmek için program varmı???

• denedim bu hatayı verdi error execute th e silkroad exe

napcaz şimdi

bi de ben 1024 * 768 çözünürlüğü bulamiyem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hirohito -- 2 Ekim 2006; 9:43:42 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.