Şimdi Ara

Gitar Alacağım (Yardım!)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Üniversitede boş vakitlerimde gitar kursuna gitmek istiyorum. Ancak hiç bir bilgim yok. Hangi marka gitar almam gerekiyor? Hangisini sesi tatmin edici? Başlangıç olarak hangi gitarı önerirsiniz? Tabi birde uzun ömürlü olursa iyi olur. Teşekkürler iyi formlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle ne tür gitar istiyorsun(klasik, akustik,elektro) belirtirsen yardımcı olmaya çalışırız.
  • Klasik hocam

• Birkaç saat önce Gitar Seçimi, Hangi Gitarı Almalıyım? sorusuna web sitemden cevap verdim istersen buraya tıklayarak detaylıca okuyabilirsin. Özet olarak Yamaha C-40, Cordoba C3M öneririm. Belirttiğim gitarlar 400-450 TL civarında. Bütçeni belirtmediğin için başlangıç ve orta düzey gitar önerdim. Bütçen kısıtlıysa 250 TL'den başlayan gitarları değerlendirebilirsin. Gitarın sesi konusunda herkesin zevki farklı olacağı için enstrüman satan bir mağazaya gidip denemen olacaktır. Ancak yeni başladığın için iyiyle kötü arasındaki farkı anlayamayabilirsin. 250 TL'nin altına düşmezsen iyi bir başlangıç olur.

• Hocam 100-150 civarında bi bütçe var. 2.dönem bi kursa yazılacağım. Eğer kendimi geliştirebilirsem gitar değiştirmeyi düşünüyorum. Siz ne dersiniz?

• Olur tabi önemli olan çalmayı istemen. Ancak 150 TL tutarın bir gitar öneremiyorum çünkü deneyip gözlemlemedim. Güvendiğin tanıdığın bir gitar mağazası varsa seçimini mağazadaki gitarları deneyip görerek alabilirsin. Şu bir gerçek ki sırf gitarın rengini beğenmediği için gitardan soğuyanlar var. Almaya gittiğinde sana önerim gitarı çalar pozisyonda tutup gitarın gövdeye yakın 12. perdesinden telle perde arasındaki mesafeye bakman olacaktır. Bu mesafe çok büyük veya çok küçük olmamalı örnek olması açısından kendi gitarımın o açıdan fotoğrafını ekleyeceğim. Bunun dışında gitara tüfekle nişan alır gibi tutup sapın düz mü eğrimi olduğuna bakacaksın. Birazdan resmi mesaja eklicem

Gitar Alacağım (Yardım!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cangitarcom -- 9 Ocak 2015; 1:58:37 >

• Hocam perde derken aydınlatır mısın?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Gitarı almalıyım
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Resim ekledim resimdeki açıyla bakacaksın aradaki fark buna yakın olursa gitarın çalımı ve perdelere basımı kolay olur. Perde sapın üstündeki demirler. Aradaki boşluk 4-5 mm civarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cangitarcom -- 9 Ocak 2015; 2:11:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.