Arkadaşlar 1,5 yıldır klasik gitar çalıyorum. Ama hayalim hep flamenko öğrenip icra edebilmekti. Bu bağlamda klasik artık sarmıyor beni. Ancak ülkemizde flamenko dersleri öyle klasik gitar dersleri gibi verilmiyor malesef. Her çalıyorum diyene de inanılmaz. Ortada fazla seçenek kalmıyor bu durumda.
Perayı aradım az önce, eylülde başlayacak ve haziranda son bulacak kurs sezonu için 3.850 TL talep ettiklerini söylediler. Bunu 10-12 ' ye böleriz dediler. Bu parayı dişimi sıksam karşılarım belki ama, 3 kişilik sınıflarda vereceklermiş dersi, (eğitmen: ılgaz benekay) bu durumda bu kadar parayı 3 kişinin eğitim göreceği ve hocanın sadece bana yoğunlaşmayacağı bir eğitim için vermek doğru olur mu ?
Bir başka değişle belki ılgaz benekay kadar olmasa da, ona yakın bir eğitim verebilecek tabii fiyatı da buna oranla daha uygun olan birilerini önerebilir mi tecrübeli arkadaşlar ?
Dip not : Bu satırları yazarken daha önce aranmak üzere not bıraktığım bir eğitim firmasından aradılar, ve Emrah Koçak'tan alınmak üzere özel ders teklif ettiler. Burada da rakam 250 TL. İşi bilen arkadaşlar yada Emrah beyi tanıyanlar önerir mi kendisini.
güncel
ben juan martin cd lerini aldım,adım adım flamenco öğrenmeye çalışıyorum.ılgaz benekay yılların hocasıdır,emrah koçak bildiğim kadar piyasada albümlerde filan çalıyo,flamenco performansını hiç duymadım.
Bunlardan hiç biri olmadı ama, Serdar Somuncu'dan ders alacağım. Kendisi TR'nin en iyi flamenkocularından. Aslında esas tarzı otantik flamenko. Bugün görüşmeye gideceğim, bakalım şartlarda anlaşırız umarım.