Şimdi Ara

Klavyesi Rahat Elektro Gitar Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar: paycut
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 600 liraya kadar alabileceğim en rahat klavyeli uygun bir gitar arıyorum. Klasik gitarda amatör bir deneyimim var, parmaklarım ince ve küçük olduğu için tellere basmakta zorlanıyordum, telle perde arası uzaklığın kısa olduğu rahatça seslere basabileceğim uygun bir marka ya da model varsa çok sevinirim.

• Ooooo gitara başlıyoruz galiba , kaykayı tamamen bıraktın galiba bide öğrencin olacaktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eddie Van Halen -- 25 Haziran 2015; 1:40:25 >
  • Eddie Van Halen kullanıcısına yanıt
    Hahah valla öyle oldu kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

Hahah valla öyle oldu kardeşim

Tanımamışındır beni dur p.m atayım.
  • Bütçeyi biraz daha yükseltebilirseniz Ibanez GRG170DX alabilirsiniz.Oldukça iyi bir fiyat/performans ürünüdür.Sapı da oldukça rahattır.

Bütçeyi artıramazsanız Cort X2 düşünebilrisiniz.Sapı GRG170DX kadar rahat değildir.Ama o da fiyat/performans oranı yüksek bir gitardır.600TL bütçe hem gitar hem amfi için ise bütçeyi minimum 1000TL yapmadan kesinlikle herhangi bir ekipman almamanızı tavsiye ediyorum.
  • ikinci el düşünüyorsan cort x2 yanına da roland micro cube gayet iyi bir seçim gibi duruyor. Gitar 250 tl amfinin sıfırı 500.
  • Bende ibanez grg170dx i öneritin klavye oldukça rahattır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    klasik gitar yardım
    2 ay önce açıldı
    Klasik gitar için tel önerisi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fender squier telecaster inceleyebilirsin denediğimde çalarken zevk veriyodu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Squier Telecaster diyeceğim. Biraz çalacağınız tarza da bağlı aslında. Ama Squier'in tasarımı Fender'le hemen hemen aynı olduğu için rahattır. Yağ gibi kayar açıkçası. Parmaklarınız için de başlangıçta 0.8 tel kullanmanızı öneririm. Ancak ileride en düşük 0.9 kullanmanızı tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.