Şimdi Ara

Gitar tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocam merhabalar öncelikle kapanan konumda bana yardımcı olduğunuz için cok tesekkur ederim

Hocam şimdi strat affinity hss düşünmeye başladım ve ikinci eli 500 tlye buldum benim calmak istediğim müzik türlerini biliyorsunuz turk rock gruplarina merakim buyuk metal istemiyorum sizce epiphone special 2 mi yoksa strat affinity hss mi hocam
    (Strat bullet'i tavsiye etmiyorlar çok kalitesiz deniyor)

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar pmlerinizi gordum fakat cevap veremedim cunku pm atma yetkim kalmis forum desteğe bildirdim bu durumu kusura bakmayın

Balikyiyin hocam siz merak etiiklerinizi sorun demiştiniz tremolo kolu nedir hss den başka neler vardir ve bu bir manyetik türü müdür

Telecaster stratocaster nedir bir de floyd rose mu nedir o nedir hocam

• MegaWindows kullanıcısına yanıt
    .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naaalalllakakal -- 23 Eylül 2021; 19:44:58 >
    Arkadaş açıklamış zaten floyd rose'u da ben açıklayayım. Floyd rose bi köprü çeşididir. Sabit köprüye göre ucuz modellerde çok fazla dezavantajı vardır (zor akort yapılması, bir telde çok bent yapınca diğer tellerin akordu bozuluyor vs.) Tremolo sistemi kurmak için kullanılıyor. İlk gitar alırken floyd roselu gitar alınması tavsiye edilmez.

Hss'den başka custom şekilde hhh de takarsın sss de hazır gitarlarda en yaygın olanları hhs ve hssdir. Humbucker manyetikler (h) güzel distortion tonu verirken single coil(s) manyetikler güzel clean sesi verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalıkYiyin -- 14 Eylül 2017; 17:34:12 >
  • Arkadaşlar merhabalar

Squier affinity strat modeli iki resimdede fakat birinde bir kol var diğerinde yok bu kol bana avantaj sağlar mı ve bu kol takılıp çıkartılabiliyor mu

Gitar tavsiyesi

Gitar tavsiyesi

.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naaalalllakakal -- 23 Eylül 2021; 19:45:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemal Demirbolat

Squier almamanı öneririm cort lara bakabilirsin Squier Fenderin yan sanayisidir.

Yok çok bir faydası olmaz evet takılıp çıkartılabiliyor.

Hocam cort ibanez scehcter jackson bunların tonu sert metale yakındır benim aradığım Tarz Türk rock grupları gibi hss stratocaster iyidir bu Tarz için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gitar tavsiye
    5 yıl önce açıldı
    Akustik gitar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    O kol tremolo kolu. Başlangıç gitarlarında çok kalitesiz olduklarından kullanman zararlı bile olur. Squier ya da Epiphone soft şeyler çalmak için ilk gitar olarak iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: BalıkYiyin

O kol tremolo kolu. Başlangıç gitarlarında çok kalitesiz olduklarından kullanman zararlı bile olur. Squier ya da Epiphone soft şeyler çalmak için ilk gitar olarak iyidir.

Hocam squier affinity strat 0 piyasa değeri 1.000₺ ürün başlangıç için beni epey götürür mü

• Hss'de 5 switch geçişi bir özellik değildir. Çok eski gitarlar dışında bütün 3 manyetikli gitarlarda switch 5 yönlü çalışır zaten.

O kol floyd tost kolu değil, tremolo kolu. Hiç bir problem çıkmaz. İstersen kullanırsın istersen çıkartadabilirsin.

Daha önce de dediğim gibi squier strat ve Roland micro cube gx oldukça iyi bir ikili. Affinity alırsan Epiphone special'a bakma bile.

Sen direk dediğim gibi affinity squier strat ve micro cube gx al. Baya baya idare edecektir seni.

Şuna pazarlık yap, 500 TL'ye kapat gitar konusunu. Aralarında hem fiyatı uygun hem de temiz bu geldi gözüme.

--TERTEMİZ, FENDER SQUIER AFFINITY STRAT ÖZEL SERİ MAPLE KLAVYE-
    İlan No: 481713571
    http://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-muzik-muzik-aletleri-tertemiz-fender-squier-affinity-strat-ozel-seri-maple-klavye-481713571/detay

Şuna da 450 TL için pazarlık yap. 950 TL'ye bitir işi.

Acil satılık Roland Micro Cube GX 6 aylık çiziksiz
    İlan No: 465954353
    http://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-muzik-muzik-aletleri-acil-satilik-roland-micro-cube-gx-6-aylik-ciziksiz-465954353/detay

Micro cube gx alacaksın bak normal micro cube değil. Gx olacak yani içinde efektler olan. Yukarıda verdiğim linktekiler hem temiz hem fiyatı uygun. Ben olsam bu şekilde alışverişi sonlandırırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CHARLOTTE_ -- 15 Eylül 2017; 14:27:38 >

• .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naaalalllakakal -- 23 Eylül 2021; 19:45:54 >
    Yakınında bir bilen varsa ikinci el al. Fiyatı yarı yarıya düşüyor. Amfiyi daha iyi alabilirsin. Squier, İbanez, Cort seni bir süre götürecek markalar.

Yanında bilen kişi yoksa riske girme 0 al. İlla 2. El alıcam dersen yaz ben sana bakman gereken temel şeyleri yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

Hss'de 5 switch geçişi bir özellik değildir. Çok eski gitarlar dışında bütün 3 manyetikli gitarlarda switch 5 yönlü çalışır zaten.

O kol floyd tost kolu değil, tremolo kolu. Hiç bir problem çıkmaz. İstersen kullanırsın istersen çıkartadabilirsin.

Daha önce de dediğim gibi squier strat ve Roland micro cube gx oldukça iyi bir ikili. Affinity alırsan Epiphone special'a bakma bile.

Sen direk dediğim gibi affinity squier strat ve micro cube gx al. Baya baya idare edecektir seni.

Şuna pazarlık yap, 500 TL'ye kapat gitar konusunu. Aralarında hem fiyatı uygun hem de temiz bu geldi gözüme.

--TERTEMİZ, FENDER SQUIER AFFINITY STRAT ÖZEL SERİ MAPLE KLAVYE-
    İlan No: 481713571
    http://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-muzik-muzik-aletleri-tertemiz-fender-squier-affinity-strat-ozel-seri-maple-klavye-481713571/detay

Şuna da 450 TL için pazarlık yap. 950 TL'ye bitir işi.

Acil satılık Roland Micro Cube GX 6 aylık çiziksiz
    İlan No: 465954353
    http://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-muzik-muzik-aletleri-acil-satilik-roland-micro-cube-gx-6-aylik-ciziksiz-465954353/detay

Micro cube gx alacaksın bak normal micro cube değil. Gx olacak yani içinde efektler olan. Yukarıda verdiğim linktekiler hem temiz hem fiyatı uygun. Ben olsam bu şekilde alışverişi sonlandırırım.

Hocam pesinen odeyecek durumda degilim taksit yaparlar mı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Kemal Demirbolat

Squier kesinlikle önermiyorum dediğim gibi aldıktan sonra çok sıkılırsın sorunlarıyla.

Senin fiyat aralığın nedir ?

Epiphone les paul kasa tam istediğin giibi 2.el 700 e bulaiblirsin.Çok seversin.

Ne tür sorunlar mevcut Hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: BalıkYiyin

Yakınında bir bilen varsa ikinci el al. Fiyatı yarı yarıya düşüyor. Amfiyi daha iyi alabilirsin. Squier, İbanez, Cort seni bir süre götürecek markalar.

Yanında bilen kişi yoksa riske girme 0 al. İlla 2. El alıcam dersen yaz ben sana bakman gereken temel şeyleri yazarım.

Yardimlariniz icin teşekkürler

.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naaalalllakakal -- 23 Eylül 2021; 19:47:12 >
  • Dostum adam Türk rock yapıcam diyor. Seksendört, duman, athena gibi soft gruplar. Cort ve ibanez metal ve hard rock, epiphone ve squier o tonlar için iyi. Aralarında çok kalite farkı da olmuyor. Gidip de 700 liraya Fender alamayacaksın tabi. Sapı kaçacak, akort kaçıracak. Normal şeyler bunlar.
  • BalıkYiyin B kullanıcısına yanıt
    .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naaalalllakakal -- 23 Eylül 2021; 19:47:33 >
  • Cort tam da adı gibi cort. Hiç bulaşma.

Sap ayarı filan gerekmez, sap öyle zart zurt ayar kaçıran bir şey. Akort arada kaçabilirim ama 10000TL'lik Gibson Les Paul'ün de en büyük problemi akort kaçırması mesela. Bunlar dert olan şeyler. Burada bilip bilmeden konuşan bir sürü adam var, floyd rose nedir bilmiyor ama gelmiş burada gitar önerisinde bulunuyor.

Squier affinity ve Roland MicroCube ikilisini al, daha 3-4 sene geriye bakma. Sonra sen kendi kendine yahu şunu değiştireyim artık diyeceksin zaten. Şu an 10000 liralık gitar ile 500 TL'lik gitar arasındaki ton farkını anlayacak kadar kulağın gelişmiş değil. Bu yüzden eve girip gitarı görünce eline alıp çalmak isteyeceğin bir şey al.

Daha önce de yazdım yine yazıyorum tarzın dolayısıyla,

Ibanez, Jackson, Cort!, Shecter, ESP, LTD veya herhangi bir aktif manyetikli (EMG gibi) gitar senin işini görmez. Bunlardan uzak dur.

Ya Squier Affinity al yada Epiphone Les Paul Studio'dan aşağısını alma. Special filan oyuncak hep.

Daha da bu konuda bir şey yazmayacağım.

Benim tavsiyem Squier Affinity Strat veya Telecaster ve yanında Roland Micro Cube GX.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CHARLOTTE_ -- 15 Eylül 2017; 18:45:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

Cort tam da adı gibi cort. Hiç bulaşma.

Sap ayarı filan gerekmez, sap öyle zart zurt ayar kaçıran bir şey. Akort arada kaçabilirim ama 10000TL'lik Gibson Les Paul'ün de en büyük problemi akort kaçırması mesela. Bunlar dert olan şeyler. Burada bilip bilmeden konuşan bir sürü adam var, floyd rose nedir bilmiyor ama gelmiş burada gitar önerisinde bulunuyor.

Squier affinity ve Roland MicroCube ikilisini al, daha 3-4 sene geriye bakma. Sonra sen kendi kendine yahu şunu değiştireyim artık diyeceksin zaten. Şu an 10000 liralık gitar ile 500 TL'lik gitar arasındaki ton farkını anlayacak kadar kulağın gelişmiş değil. Bu yüzden eve girip gitarı görünce eline alıp çalmak isteyeceğin bir şey al.

Daha önce de yazdım yine yazıyorum tarzın dolayısıyla,

Ibanez, Jackson, Cort!, Shecter, ESP, LTD veya herhangi bir aktif manyetikli (EMG gibi) gitar senin işini görmez. Bunlardan uzak dur.

Ya Squier Affinity al yada Epiphone Les Paul Studio'dan aşağısını alma. Special filan oyuncak hep.

Daha da bu konuda bir şey yazmayacağım.

Benim tavsiyem Squier Affinity Strat veya Telecaster ve yanında Roland Micro Cube GX.

Hocam ikinci el gitar satanlar kargodan çekiniyorlar zamanında hep kiranlar olmuş sıfır alacağım galiba gitarı amfi ikinci el olacak yardımlarınız için teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.