Şimdi Ara

Gitar + Amfi Önerisi (Tekrar Soruyorum, üzgünüm) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ikinci ele bak derim. İkinci el japon jacksonlar 850-900 var. Birde ikinci el bir amfi alsan 150 200 liraya seni yıllarca götürür
  • @We are Oscar Mike: Hocam işte öyle bir iki link atabilirsen Yardımın için çok sağol bu arada Jackson FTW.
  • son up. iyi geceler
  • Cort M600,Roland Cube 20XL
  • amfi olarak roland cube 30x al derim sonsuza kadar götürür seni. benim için gelmiş geçmiş en iyi amfilerden. rolanddan sonra lambalı gelir o kadar diyim gidip zuhal müzikte falan dene istiyosan. prosesör almana gerek kalmaz çünkü amfinin üzerinde tonla efekt var.

cort x6 düşünürsen sıfır;

http://forum.donanimhaber.com/m_48311114/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48311114
  • @gespenstfahrer: Not aldım hocam resmen defter tutuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cezeri

@gespenstfahrer: Not aldım hocam resmen defter tutuyorum.

diğer bir tavsiyem 300 lira ve üzeri orta gömlek diyelim gitarlardan sonra %70 civarı ağırlık amfidedir. yani 1000usd lik gitar alıp 300 tl lik amfi almak saçmalıktır o gitarı harcamaktır. örnek olarak şunu verebilirim, x6 aldığım ilk gün lambalı bi amfide çalışan birine çaldırmıştım benim x6 yı, amfi 1500 usd civarıydı, bir de LTD gitarını çalmasını rica ettim aynı amfide (gitar 1200usd). aralarındaki fark kulak kabartmazsan anlaşılmıyor %80-85 aynı performansı veriyorlar. anlayacağın üst düzey gitarlara çıkana kadar seni sürekli götürmesi gereken bir amfi şart.

• şimdi al bi yalama ibanez ileride Jackson kullanmaya başlarsın
  • hocam fender squire + spider amfi düşünürsen pm at. (sıfır)
  • uç uç konucuk.
  • Başta amfi olmasa da olur mu?
  • @Ken: Olur
  • up
  • up
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: haykocepking

yeni başlıyorsan pahalı bir gitar + amfi ikilisi almamalısın. daha düşük gitarlardan başla ibanez gax 30 veya cort x2 vs..

Yok öyle bir şey. Alabildiği kadar iyi alsın. Tabii devam edecekse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

quote:

Orijinalden alıntı: haykocepking

yeni başlıyorsan pahalı bir gitar + amfi ikilisi almamalısın. daha düşük gitarlardan başla ibanez gax 30 veya cort x2 vs..

Yok öyle bir şey. Alabildiği kadar iyi alsın. Tabii devam edecekse.

Aynen kötü gitarla başlamak saçmalık.
  • Birisi de desinki blues, klasik rock fln yapıcam. Ona göre hemen saydırayım önerilerimi
  • Kramer Vanguard S440S V kasa olanlar
  • bütceniz baya fazlaymış fakat düşünürseniz imzamdakini cebinizede para kalır
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.