Şimdi Ara

GİTAR AMFİSİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Vox AC-30 kulaklık amfisi sizce nasıl dır ve bunu elektro klasik gitar için kullanabilir miyim ? Bu arada yurtta kalıyorum yani sesin sadece benim duymam lazım o yüzden bu aleti seçtim ama kulaklıkla kullanılabilecek 200 tl 'yi aşmayacak başka tavsiyeleriniz varsa duymak isterim , Teşekkürler :)

• Dostum bende marshaal mg 15r var bi araştır istersen güzel ve ucuz modellerine bak derim kulaklıklı olması harika olur
  • Peki bu dediğim elektro klasik için kullanılır mı onu biliyor musunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gringo10 -- 27 Ocak 2014; 1:52:50 >
  • Ya arkadaşlar bu dediğim Vox AC-30 elektro klasik için kullanılır mı onu bi deseniz şimdi sipariş verecem bi yardım edebilirseniz :)
  • Hocam marshall in ucuz amfilerinin cogu kotu tavsiye etmem vox ise tam bilmiyorum ama elektro klasik icin iyi verim vermez diye dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki acaba bir öneri verebilir misiniz elektro klasik için
  • Cort A mini akustik gitar amfisi var bi de onun hakkında bilgisi olan var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu kulaklık amp'leri çalışırken dışarıya ses çıkmasın diye kullanılıyor. Ama akustik gitarda öyle bir kaygı pek anlamlı değil, herhalde o yüzden pek kimsenin elektro akustik tecrübesi yok :)

Eğer marka senin için çok şey ifade etmiyorsa Vox'un yarı fiyatından ucuza, Nux kulaklık amfisi alabilirsin. Ben elektro gitardan çıkan sonucu duydum, ama clean tonları da hiç fena değil, elektro akustik için kullanabileceğini düşünüyorum. Sadece çalışmak için kullanacağını umarak, bulabildiğim online dükkanların linklerini ekliyorum:

Muzikaletlerial.com:
    http://www.muzikaletlerial.com/Nux-GP-1-Guitar-Plug-Headphone-Amp,PR-3255.html

Garaj:
     GİTAR AMFİSİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wogon -- 27 Ocak 2014; 21:07:50 >

• hocam kulaklık amfilerinden anlamam ama merak ettiğim bişey var. siz elektro klasik gitar demişsiniz. anladığım kadarıyla klasik gitara jack girişi açıldı. siz bunu çalarken bunu sadece sizin duymanız imkansız olmaz mı? yani sonuçta klasik gitar. tellere vurduğunuz anda dolgun bir ses çıkacak. kulaklık amfisi sadece o sesi dijital yapıp kulaklığa aktaracak.

demek istediğim eğer gitarınız klasik gitara jack açılmış elektro ise bence klasik gitar gibi çalın lazım olduğu zaman amfiye bağlarsınız. çünkü o amfi sesi kesmeyecek.
  • (gtrskyline) Haklısın klasiğin o sesini kesemem ama işte o dijital ses klasik gitarın tel sesinden daha yüksek oluyo bazen ondan dolayı ben kulaklık takcam.Ben sorumu yinelemek istiyorum acaba elektro klasik gitar için amfi önerisi olan var mı ya da elektro gitar amfisi klasikte iyi kalite verir mi benim aradığım amfi ama max 200 tl lik bir şey olcak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.