Şimdi Ara

ibanez grg170dx ve amfi yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben gitar çalmaya yeni başlayacağım yaptığım araştırmalar sonrasında gitar olarak ibanez grg 170dx e karar verdim ancak anfiye hala karar veremedim. 700 TL bütçem var CORT MX15R ya da ibanez ibz 10g üzerinde duruyorum. Başka tavsiyeniz var ? Yoksa bu amfilerden biri yeterli olur mu başlangıç için? Önerilerinize göre gitarı da değiştirebilirim. Olaya yeni başlayacağım çünkü.

• Gr170 'i 2.el bence. 1 ay kullanilmislari 300-400'e gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

Gr170 'i 2.el bence. 1 ay kullanilmislari 300-400'e gidiyor.

+1
    Gitarını ikinci el alman daha iyi genelde insanlar çalamıyor ve satmak istiyor uygun fiyata sıfır gitar almış gibi olursun Eğer belli bir süre kullanılmışsa ve temizse gene tavsiye ederim çünkü ses vs. gibi unsurlar artık oturmuş oluyor. Bende yeni başladım ibanez grg170dx aldım 2. el. Ufak tefek çizikleri dışında bir sorunu yok. Ses iyi ama çin çıkışlı benimki, takıntı yapacaksan iyi incele dikkat et. Amfi olarak ise roland cube 15xl öneririm gerçekten güzel bir alet. Bende bundan almayı düşünüyorum.
  • yardımcı olacak kimse yok mu başka?
  • Amfi olarak cort ve ibanez tarzi markalara bulasmamani oneririm.10 wattlikta olsa cok fark ediyor.bende marshall mg10 var uniye basladim amfi izmirde kaldi ben istanbulda arkadasin cort amfisini odunc aldim ozaman amfimin degerini anlafim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım ucuz istiyosan boston ga10 ev anfisi al yada bir marshall'da alabilirsin ama yamahayı da es geçme
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibbidie

Selam,
    Ben gitar çalmaya yeni başlayacağım yaptığım araştırmalar sonrasında gitar olarak ibanez grg 170dx e karar verdim ancak anfiye hala karar veremedim. 700 TL bütçem var CORT MX15R ya da ibanez ibz 10g üzerinde duruyorum. Başka tavsiyeniz var ? Yoksa bu amfilerden biri yeterli olur mu başlangıç için? Önerilerinize göre gitarı da değiştirebilirim. Olaya yeni başlayacağım çünkü.

Roland Cube 15XL veya Line 6 Spider 4 15W alırsan o bütçeye alınabilecek en verimli ekipmanlara sahip olursun.Bunlardan daha kötü bir amfi alırsan gitara olan hevesin kalmaz.Kesinlikle daha kötü bir amfi alma.

Not:Daha iyi diye düşünüp Marshall'da alma sakın.Marshall'ın 1000TL ye kadar olan amfileri vasattır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Argonath LXI -- 18 Ocak 2013; 16:20:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • amfiyi uyduruk alma ve en az 15w olsun
  • GRG170DX'i ikinci el almayı düşünüyorsan amfi olarak Kustom KG 112FX'i tercih edebilirsin. Cleani harika, overdriveda da orta seviye diyelim. Çok sert çalmayı düşünüyorsan, işi ilerlettiğin zaman bir distortion pedalı takarsın, olur biter.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.