Şimdi Ara

Gitar çalmak internetten öğrenilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
24.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi soru açık, sıfır bilgi ile internetten kendimizi geliştirebilir miyiz? Gitar kursuna para vermek, her hafta düzenli olarak gitmek vs. yerine

• olmaz. çok yardımcı olur ama temeli gerçekten iyi bir kursta almak lazım. yoksa biçok yanlışı doğruymuş gibi alışkanlık ediniyorsun. para verme kısmına birşey diyemiyorum ama düzenli kursa gitmek seni zorlayacaksa, gitara hiç başlama. artık 2 akor basarak kızları etkileyemiyorsun bunu unutma
  • quote:

Orijinalden alıntı: whiskeyinthejar

olmaz. çok yardımcı olur ama temeli gerçekten iyi bir kursta almak lazım. yoksa biçok yanlışı doğruymuş gibi alışkanlık ediniyorsun. para verme kısmına birşey diyemiyorum ama düzenli kursa gitmek seni zorlayacaksa, gitara hiç başlama. artık 2 akor basarak kızları etkileyemiyorsun bunu unutma

Kızları etkilemek için öğrenmek istemiyorum, heves ettim sadece. Düzenli olarak gitme kısmına gelince ben zaten evde düzenli alıştırmamı yaparım sadece o ortamlara girmek öğretmen lafı çekmek vs. işime gelmiyor. İnternette sağlam kaynak var mıdır diye merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magallanes

quote:

olmaz. çok yardımcı olur ama temeli gerçekten iyi bir kursta almak lazım. yoksa biçok yanlışı doğruymuş gibi alışkanlık ediniyorsun. para verme kısmına birşey diyemiyorum ama düzenli kursa gitmek seni zorlayacaksa, gitara hiç başlama. artık 2 akor basarak kızları etkileyemiyorsun bunu unutma

Kızları etkilemek için öğrenmek istemiyorum, heves ettim sadece. Düzenli olarak gitme kısmına gelince ben zaten evde düzenli alıştırmamı yaparım sadece o ortamlara girmek öğretmen lafı çekmek vs. işime gelmiyor. İnternette sağlam kaynak var mıdır diye merak ettim.

o hevesin arkasında hep kızlar olur genç. İnternetten falan bir şey olmaz. Nota eğitimi olmadıktan sonra hep biyerde duraksarsın.

• şunu net bir şekilde söylüyorum, (2003ten, lise sondan beri gitarla ilgileniyorum, 2005ten beridir gerçek anlamda çalıyorum) olmaz. kursa gitmeden olmaz. alır eline bakar bakar bişeyler yapmaa çalışırsın, bir noktada tıkanırsın. ama destek olması açısından, youtube da selim ışık ve öner yavuzun dersleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

quote:

o hevesin arkasında hep kızlar olur genç. İnternetten falan bir şey olmaz. Nota eğitimi olmadıktan sonra hep biyerde duraksarsın.

doğrusun. fakat kim ne derse desin hatta bunu sanat için yapıyorumlarcılar bile beğenilmek, takdir edilmek için bu işi yapar. hafta içi toplasan 25 kişi (ki en az 10-12si arkadaşındır) olan bir barda çıkıp insanların seni izlemesi kadar haz veren bişey olamaz herhalde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

quote:

doğrusun. fakat kim ne derse desin hatta bunu sanat için yapıyorumlarcılar bile beğenilmek, takdir edilmek için bu işi yapar. hafta içi toplasan 25 kişi (ki en az 10-12si arkadaşındır) olan bir barda çıkıp insanların seni izlemesi kadar haz veren bişey olamaz herhalde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    klasik gitar yardım
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selim Işık akar.
  • Ben de o şekilde yapmaya çalışıyorum ama düzenli olmuyor yani. 1-2 ay parmaklarım alışsın ondan sonra kursa başlıcam galiba. İnternetten bir şeyler öğrenip tıkanmak istemiyorum anlık heves olmadığı için ilerlemesini isterim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Truman Show -- 17 Eylül 2011; 1:59:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doruk.

Selim Işık akar.

Youtube'de sıfırdan eğitim videoları var sanırım, onlarla işe giriyorum arkadaşlar Yardımcı olan herkese çok teşekkürler
  • Yetenegin varsa olur yoksa olmaz bu kadar net
  • olmaz diyenlere bakma benim kardeşim elektro-klasik gitar çalmayı netten öğrendi aynı zamanda davul da çalmayı öğrendi gecen 1 ay önceye kadar grubundan ayrıldı ayrılmasaydı çaldıkları mekanlar falan vardı kütahyadan gedize özel istekle konserlere gidiyorlardı öğrenmek isteyen hertürlü öğrenir dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: urqun

olmaz diyenlere bakma benim kardeşim elektro-klasik gitar çalmayı netten öğrendi aynı zamanda davul da çalmayı öğrendi gecen 1 ay önceye kadar grubundan ayrıldı ayrılmasaydı çaldıkları mekanlar falan vardı kütahyadan gedize özel istekle konserlere gidiyorlardı öğrenmek isteyen hertürlü öğrenir dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: urqun

olmaz diyenlere bakma benim kardeşim elektro-klasik gitar çalmayı netten öğrendi aynı zamanda davul da çalmayı öğrendi gecen 1 ay önceye kadar grubundan ayrıldı ayrılmasaydı çaldıkları mekanlar falan vardı kütahyadan gedize özel istekle konserlere gidiyorlardı öğrenmek isteyen hertürlü öğrenir dostum

şarkıları nasıl çalıyor, tablara bakarak mı?
  • hayır hangi notadan girdiğine bakıyor sonrasını kendisi çalıyor notadan da kulaktanda tabdan da çalabiliryor mix işine girmişti kendi bestelerini yapıp cubase den mğp3 e çeviriyorlardı bu bass elektro davul ayrı ayrı çaldıktan sonra birleştirip şarkı yapıyorlardı..
  • Bak ben ilk internetten öğrendim metallica parçalarını kendim çıkırıyordum sonra gitar kursuna gittim ben farkı olmaz felan sanıyordum ama pena tutuşum gitarı tutuşum hep yanlışmış. Egzersizler çook önemli serçe parmak için. Bence git kursa.(penayı hep altlı üstlü vur)
  • Ne desek boş el becerin ve yeteneğin Steve hackett amca gibi birşey ise sen gitarı internetten öğrenmeden hocalara ders verirsin
    Neyse saçmaladım demek istediğim ders almalısın paran yoksa şimdilik internet ile öğren senden bir şey götürmez hem de verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 17 Eylül 2011; 16:57:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.