Şimdi Ara

Gitar Ve Aksasuarları Öneri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR GİTAR ALMAYA KARAR VERDİM VE YENİ BAŞLAYACAĞIM ALACAĞIM ÜRÜNLER ŞUNLAR SİZCE İYİMİDİR UYGUNMUDUR.KLASİK GİTAR ALACAM AMA UYGUN KAPO BULAMIYORUM ALTTA VERDİĞİM LİNKTEKİ KAPO KLASİK GİTAR KAPOSUMUDUR BİLGİSİ OLAN VARSA LÜTFEN SÖYLESİN REŞEKKÜRLER

ALACAĞIM ÜRÜNLER
    GİTAR:http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=19018197&Productid=musiczhl533

KAPO:http://www.hepsiburada.com/liste/stagg-scpx-fl-bk-klasik-gitar-kapo/productDetails.aspx?productId=musicstaggscpxflbk&categoryId=411146&SKU=MUSICSTAGGSCPXFLBK&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dmusicstaggscpxflbk%26fh_lister_pos%3d9%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dKAPO%26fh_refview%3dsearch

BUDA KAPO AMA HANGİSİ UYGUN SİZ SÖYLEYİN KLASİK İÇİN :http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=411146&Productid=musicses307

BUDA GİTAR ŞARJÖRÜ:http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=411146&Productid=musicses849

• benim bildiğim yeni başlayanlara kapo önerilmez. yani kursa gideceksen hocanın diyeceği şey de aynı olacak uzun bir süre kapo kullanamayacaksın. daha temel şeyleri öğrenip sonra kapo ile çalarsın ama bence baya sonra.gitar hakkında bişey diyemem hiç çalmadım. ama kapo konusu dediğim gibi.

pena şarjörüne gelince bence o da gereksiz. zaten ilk başladığında pena değil parmaklarınla çalacaksın. bir sürü parmak egzersizin olacak. tellere vururken baş parmak ile diğer parmakların kombinasyon çalışmaları olacak. penaya sıra gelmesi için akor ve ritim öğrenmen gerekecek.

dostum heveslisin fakat yürümeden koşamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtrskyline

benim bildiğim yeni başlayanlara kapo önerilmez. yani kursa gideceksen hocanın diyeceği şey de aynı olacak uzun bir süre kapo kullanamayacaksın. daha temel şeyleri öğrenip sonra kapo ile çalarsın ama bence baya sonra.gitar hakkında bişey diyemem hiç çalmadım. ama kapo konusu dediğim gibi.

pena şarjörüne gelince bence o da gereksiz. zaten ilk başladığında pena değil parmaklarınla çalacaksın. bir sürü parmak egzersizin olacak. tellere vururken baş parmak ile diğer parmakların kombinasyon çalışmaları olacak. penaya sıra gelmesi için akor ve ritim öğrenmen gerekecek.

dostum heveslisin fakat yürümeden koşamazsın.

kapo hangisini önerirsin

• Klasik gitarla adı üstünde klasik çok sesli parçalar çalınır. O parçalarıda aynı anda birden çok tele vurduğunuz için istenizde pena ile çalamazsınız, parmakla çalmak zorundasınız. Akustik gitar pena ile çalınır... Fazla heves etmişsiniz daha gitar nedir ne değildir öğrenmeden pena kapo falan diyosunuz ama bu size sadece para kaybettirir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

Klasik gitarla adı üstünde klasik çok sesli parçalar çalınır. O parçalarıda aynı anda birden çok tele vurduğunuz için istenizde pena ile çalamazsınız, parmakla çalmak zorundasınız. Akustik gitar pena ile çalınır... Fazla heves etmişsiniz daha gitar nedir ne değildir öğrenmeden pena kapo falan diyosunuz ama bu size sadece para kaybettirir...

tamam tşk ama hangi kapo klasik gitar için uygundur bilgi verirmisiniz
  • dostum kapo başlarken kapo ya ihtiyacın yok. kapo ile çalmaya öğrenilmeye başlanmaz. bunu iyice anla. kapo dediğin şey ciddi ritim, akor, ve nota bilgisi gerektiren bir alet. sen daha eline gitar sürmemişsin hangi kapo diyorsun. alma demiyorum ama en az 4-5 ay kullanmayacaksın bence. kullanamayacaksın demem daha doğru çünkü parmakların açılması lazım arpej ritim yani çok şey lazım. ilk mesajımı tekrar oku.

kapo kullanan birinden çok etkilenmiş olabilirsin ben de slash den etkileniyorum ama onun gibi solo atmaya çalışmıyorum hemen. bunun benzer örneği araba için verilebilir en iyi ralli pilotundan etkilenirsin ama daha ehliyet almadan ralli yapamazsın.
  • quote:

dostum kapo başlarken kapo ya ihtiyacın yok. kapo ile çalmaya öğrenilmeye başlanmaz. bunu iyice anla. kapo dediğin şey ciddi ritim, akor, ve nota bilgisi gerektiren bir alet. sen daha eline gitar sürmemişsin hangi kapo diyorsun. alma demiyorum ama en az 4-5 ay kullanmayacaksın bence. kullanamayacaksın demem daha doğru çünkü parmakların açılması lazım arpej ritim yani çok şey lazım. ilk mesajımı tekrar oku.

kapo kullanan birinden çok etkilenmiş olabilirsin ben de slash den etkileniyorum ama onun gibi solo atmaya çalışmıyorum hemen. bunun benzer örneği araba için verilebilir en iyi ralli pilotundan etkilenirsin ama daha ehliyet almadan ralli yapamazsın.

DOSTUM TAMAM ANLIYORUM SADECE SORUYORUM HANGİ KAPO UYGUNN CEVAPLARSAN SEVİNİRİM.İLERSİ İÇİNDE KULLANAMAZMIYIM ŞİMDİ ALIP

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorfo14

quote:

dostum kapo başlarken kapo ya ihtiyacın yok. kapo ile çalmaya öğrenilmeye başlanmaz. bunu iyice anla. kapo dediğin şey ciddi ritim, akor, ve nota bilgisi gerektiren bir alet. sen daha eline gitar sürmemişsin hangi kapo diyorsun. alma demiyorum ama en az 4-5 ay kullanmayacaksın bence. kullanamayacaksın demem daha doğru çünkü parmakların açılması lazım arpej ritim yani çok şey lazım. ilk mesajımı tekrar oku.

DOSTUM TAMAM ANLIYORUM SADECE SORUYORUM HANGİ KAPO UYGUNN CEVAPLARSAN SEVİNİRİM.İLERSİ İÇİNDE KULLANAMAZMIYIM ŞİMDİ ALIP

öncelikle caps lock u olur olmaz açma kardeşim bu forumda bazı anlamları var. gittiğin yerde gösterirler klasik gitar kaposu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gorfo14

quote:

öncelikle caps lock u olur olmaz açma kardeşim bu forumda bazı anlamları var. gittiğin yerde gösterirler klasik gitar kaposu.

SENİ ANLAYAMIYORUM DOSTUM AMACINNE YARDIM ETMEKMİ ARTİSLİK TASLAMAKMI SANA SADECE SORUYORUM YARDIM ETMEYECEKSEN TAMAM ŞİMDİ HESABI BANLA HADİ.HEMEN

• internet aleminde büyük harfle yazmak "bağırmak" anlamına gelir. arkadaşta bundan rahatsız olmuş ben olsam bende rahatsız olurum.

yürümeden koşmaya çalışıyosun kapoyu alsan bile kullanamayacaksın uzun bi süre. gerektiği zaman alırsın
  • Kapo alacaksan 1.sini al ayrı bir karizması var onun
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_xl

Kapo alacaksan 1.sini al ayrı bir karizması var onun

TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM İŞTE BUNU SORUYORUM HANGİSİNİ ALIYIM HANGİSİ KLASİK GİTAR KAPOSU YARDIM EDİN DİYE.BELKİ 6 AY SONRA KAPOYU TAKMAYI BAŞLAYACAM .ŞİMDİ PARAM VAR SONRA PARAM SONRA BELKİ OLMAZ DİYE HEPSİNİ ŞİMDİ ALIYORUM BELKİ LÜTFEN YAPMAYIN TECRÜBELİSİNİZ DİYEEEEEE
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.