Şimdi Ara

Gitar ve Aksesuarları ile ilgili her türlü Soru, Bilgi, Öneri, Tavsiye, [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.674
Cevap
55
Favori
496.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu konu üzerinde Gitar ve Aksesuarları ile ilgili,bilgi sahibi olan arkadaşlarım genellikle üyelere yardımcı olmaya çalışıyorlar.
    Ancak bazı üye arkadaşlarımız sorularına cevap gelmeyince Bölüm üzerine tekrar konu açıp ana konuda sorularıma cevap bulamadım diyorlar.
    Kendilerine hak veriyorum.
    Ancak bu konu ile alakalı bölüme açılan her konuyu kitlemek zorundayım.
    Bu sebeple konuyla alakalı tüm bilgili arkadaşlarımın bu konu altında bilgilerini paylaşmalarını önemle rica ediyorum.
    Zaten bazı arkadaşlarım elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor.Başka bilgili arkadaşlarda varsa burada yardımcı olursa çok güzel olacaktır.
    Bilgisi olmayan ve öneri bekleyen arkadaşlarım sizlerin bilgileri ve görüşleri ile kendilerine yön veriyor.
    Bilgili arkadaşlarımın tüm sorulara ellerinden geldiğince yardımcı olmalarını rica ediyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boras06

ya beyler elektro gıtara baslıcam yenıyım.hıc bısı bılmıyorum selım ısık hocanın vıdeolarını edındım.sımdı baslangıc ıcın cort x 1 mı alayım 280 cıvarı yada yıne aynı butceye 2. el ıbanez 170dx yada cort x 6 mı alayım.yanı 2.el gıtar ıle 0 gıtar fark eder mı?0 olsun temız olsun dıorm ama

x2 ye para verme. x6 nında floyd olayı başa bela. En iyi seçim temiz ikinci el 170dx olur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: conjure

Merhaba
    Bu konu üzerinde Gitar ve Aksesuarları ile ilgili,bilgi sahibi olan arkadaşlarım genellikle üyelere yardımcı olmaya çalışıyorlar.
    Ancak bazı üye arkadaşlarımız sorularına cevap gelmeyince Bölüm üzerine tekrar konu açıp ana konuda sorularıma cevap bulamadım diyorlar.
    Bu sebeple konuyla alakalı tüm bilgili arkadaşlarımın bu konu altında bilgilerini paylaşmalarını önemle rica ediyorum.
    Zaten bazı arkadaşlarım elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor.Başka bilgili arkadaşlarda varsa burada yardımcı olursa çok güzel olacaktır.
    Bilgisi olmayan ve öneri bekleyen arkadaşlarım sizlerin bilgileri ve görüşleri ile kendilerine yön veriyor.
    Bilgili arkadaşlarımın tüm sorulara ellerinden geldiğince yardımcı olmalarını rica ediyorum.

Sizede hak veriyorum hocam , sizde emir kulusunuz sonuçta

Sorularımı buraya tekrar yazacağım , ilginiz için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: conjure

Merhaba

Peki daha çok yardımcı olmaya çalışırım bundan sonra

• @Vadocz

Şunu belirtmekte fayda var.Verilmiş bir emir yok bize.
    Sadece bölümde gereksiz konu olmaması açısından.
    Konu ile alakalı her sorunun aynı başlık altında toplanması üyeler açısından mutlaka iyi olacaktır.
    Çoğu üye soru sormadan konu üzerinden cevaplarına bile ulaşabilecektir.
    Sonuçta amaç bu.Düzenli bir müzik bölümü.
    Bu arada sorularınızı sorduktan sonra en kısa sürede cevaplanması dileğiyle:))
  • Şu forumda kimse mi orta ya da üst seviye aletler kullanmıyor, bilmiyor yahu. 1500 liralık üç bastan birine yorum yapan çıkmadı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRojka -- 1 Temmuz 2010; 23:43:36 >
  • Zoom G2nu efekt aletini almayı düşünüyorum sizce iyi midir?
    alternatif önere bilirmisiniz?
  • Zoom alma. Duzgun bir usb ses karti alip Guitar Rig kullan cok daha mutlu olursun.
  • merhabalar.
    http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=390&gid=668
    bu gitardan almak istiyorum. amfi olarak ne önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmettombak

Zoom alma. Duzgun bir usb ses karti alip Guitar Rig kullan cok daha mutlu olursun.

Guitar Rig olayını anlıyabilmiş değilim. Realtek ses kartım var çalıştıramadım, Creative usb ses kartı aldım ondada başarısız oldum. Ayarlarda bi problem oluyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :White:DeviL:

merhabalar.

Çalacağın tarzı söylersen hem gitar hem amfi konusunda yardımcı olabiliriz. Ayrıca bütçe belirtirsen güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Full#Throttle

quote:

merhabalar.

Çalacağın tarzı söylersen hem gitar hem amfi konusunda yardımcı olabiliriz. Ayrıca bütçe belirtirsen güzel olur.

genel olarak çok sert çalmak istemiyorum. guns n roses, led zeppelin, pink floyd, nirvana, duman, teoman, mor ve ötesi, gripin vb. tonlarında çalmak istiyorum.

bütçem ise belli değil. yani öyle bir bütçe yok. çok kısıtlı olduğu için bu gitarı tercih edeceğim.. amfiyi de 2. el düşünüyorum. şu an 150 liram var

• Yok mudur bi klasik gitara gönül veren arkadaş yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

quote:

Zoom alma. Duzgun bir usb ses karti alip Guitar Rig kullan cok daha mutlu olursun.

Guitar Rig olayını anlıyabilmiş değilim. Realtek ses kartım var çalıştıramadım, Creative usb ses kartı aldım ondada başarısız oldum. Ayarlarda bi problem oluyor sanırım.

Realtek veya Creative genel kullanım ses kartları. Al bir M-Audio veya benzeri profesyonel kart o zaman farkı hissedeceksin. Realtek ile başarımı kesinlikle rezalet. Veya Rig Kontrol alabilirsin direk ama o zaman pahalı oluyor bayağı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmettombak -- 2 Temmuz 2010; 10:30:54 >
  • quote:

quote:

quote:

merhabalar.

genel olarak çok sert çalmak istemiyorum. guns n roses, led zeppelin, pink floyd, nirvana, duman, teoman, mor ve ötesi, gripin vb. tonlarında çalmak istiyorum.

bütçem ise belli değil. yani öyle bir bütçe yok. çok kısıtlı olduğu için bu gitarı tercih edeceğim.. amfiyi de 2. el düşünüyorum. şu an 150 liram var

Eğer bütçe az ise attığın linkteki gitar işini bir süre görebilir. Yamaha 112 lere de bakmanı tavsiye ederim. İkinci el uygun fiyata bulabilirsin.

Amfi içinde bulabilir misin bilmiyorum ama 2. elden roland cube 15x almaya çalış derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

quote:

msn nin falan varsa özelden at ben sana yardımcı olurum her konuda
  • quote:

quote:

quote:

merhabalar.

Müzik zevkin bu ise en uygun gitar Epiphone bunun için. Fakat bütçem yok diyorsan dediğin gitarı al. Fiyatları nasıl bilmiyorum ama Fender amfilere bir bak derim. Çok uyumlu oluyorlar bu gruplar için.

• quote:

merhabalar.

ekşide bu markaya çöp demişler. bunun yerine cort x2 mi almalıyım?
  • Merhaba arkadaşlar. elektro gitara başlayalı 1 yıl kadar oluyor.

gitarımı değiştirmek istiyorum
    bütçem 700 tl ye kadar.
    şimdi size sorum düz kasa hariç nasıl gitarlar önerirsiniz

benim aklımda

CORT vx-4x
    Ibanez XP300FX

gibi gitarlar var. yukardakılerden hangısı daha iyidir . veya sızın onereceginiz gıtarlar varmı

sımdıden tsk ederım yorumlar için
  • quote:

quote:

merhabalar.

ekşide bu markaya çöp demişler. bunun yerine cort x2 mi almalıyım?

Tarzın için tonu daha uygun stratocaster. Ama cort x2 de işini görür. Ne dediklerine bakma sen. Dediğin sitede DH liler için örümcek kafalı da yazıyor her şey yazıyor .

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.