Şimdi Ara

Gitar ve Aksesuarları ile ilgili her türlü Soru, Bilgi, Öneri, Tavsiye, [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.674
Cevap
55
Favori
496.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: :White:DeviL:

quote:

merhabalar.
    http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=390&gid=668
    bu gitardan almak istiyorum. amfi olarak ne önerirsiniz?

ekşide bu markaya çöp demişler. bunun yerine cort x2 mi almalıyım?

Squier'e çöp diyen Cort'a kereste der. Temiz tonlar için daha uygun olan o fiyata Squier'dir. Gidip Rockson, Manuel Raymond, Sx bilmemne gibi gitarlara para vereceğinize Squier alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmettombak

Zoom alma. Duzgun bir usb ses karti alip Guitar Rig kullan cok daha mutlu olursun.

Bilmiyorum şuan denedim onboard ses kartında delay var biraz ve ses azıcık dandik çıkıyor ses kartı alsam düzelir ama prosesör olsa daha iyi olur gibi geliyor. Dediğim pedal da normal ekran var içinde anolog pedal simulatörleri var seçiyosunuz pedalı sonra podlarla ayarını yapıyosunuz çat aynen anolog pedal gibi. bütün poppüler pedallar da var Ds-1 Metal Zone...
    Ve gayet de uygun fiyata pazarlıkla 250 ye kapataabilirim diye düşünüyorum. Bu da resmi:

Gitar ve Aksesuarları ile ilgili her türlü Soru, Bilgi, Öneri, Tavsiye, [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eXtraVaido -- 2 Temmuz 2010; 23:48:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

quote:

quote:

merhabalar.
    http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=390&gid=668
    bu gitardan almak istiyorum. amfi olarak ne önerirsiniz?

ekşide bu markaya çöp demişler. bunun yerine cort x2 mi almalıyım?

Squier'e çöp diyen Cort'a kereste der. Temiz tonlar için daha uygun olan o fiyata Squier'dir. Gidip Rockson, Manuel Raymond, Sx bilmemne gibi gitarlara para vereceğinize Squier alın.

hocam corta da iyi yorumlar yapmışlar.

bu modelden kullanan var mı acaba forumda? kalitesi nasıldır?

• Bilmiyo o zaman onlar işi
  • Gitara yeni başlıyorum elektro gitar almayı düşünüyorum 500 lira civarı bütçem var sıfır almam gerekiyor taksit olayı yüzünden. Amp+Gitar önerirseniz sevinirim.Ibanez GRGR-121 EX BKN var aklımda şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilgeKağan

Merhaba arkadaşlar. elektro gitara başlayalı 1 yıl kadar oluyor.

gitarımı değiştirmek istiyorum
    bütçem 700 tl ye kadar.
    şimdi size sorum düz kasa hariç nasıl gitarlar önerirsiniz

benim aklımda

CORT vx-4x
    Ibanez XP300FX

gibi gitarlar var. yukardakılerden hangısı daha iyidir . veya sızın onereceginiz gıtarlar varmı

sımdıden tsk ederım yorumlar için

up
  • quote:

quote:

bütçem 700 tl ye kadar.

benim aklımda

CORT vx-4x
    Ibanez XP300FX

gibi gitarlar var. yukardakılerden hangısı daha iyidir . veya sızın onereceginiz gıtarlar varmı

up

Hazır yakalamışken sorayım eğer kursa gitmediyseniz kurssuz çok sıkıntı oluyor mu?

• Kurssuz sıkıntı olur ama anlamassın. Teknikleri yanlış öğrendikten sonra düzeltmesi çok zor oluyor çünkü (yanlış teknik hızdan kısar ve fazladan enerji harcatır çalarken). O yüzden gitarı bilen birinden öğrenmek önemli. E ben ders almadım ama gayet çalıyorum diyenler olur. Onlar ya yanlış teknikle fazla enerji harcayarak çalıyodur ya da öğrenebiliceği şarkılar sınırlıdır.
  • compressor pedal olarak 200-250 ytl ye kadar onerileriniz nelerdir ? pek anladıgım bir pedal çeşidi degil zira, heavy/thrash türleri agırlıklı, temizleme amaclı kullanacagım
  • quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

quote:

quote:

bütçem 700 tl ye kadar.

benim aklımda

CORT vx-4x
    Ibanez XP300FX

up

Hazır yakalamışken sorayım eğer kursa gitmediyseniz kurssuz çok sıkıntı oluyor mu?

valla 1.5 ay kadar gittim.. bence 1 ay dahi olsa gidilmesi gerekir. temel teknikleri (bent,vibrato,altarnate picking,gitar tutma vsvs) veriliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TroopeR

compressor pedal olarak 200-250 ytl ye kadar onerileriniz nelerdir ? pek anladıgım bir pedal çeşidi degil zira, heavy/thrash türleri agırlıklı, temizleme amaclı kullanacagım

Boss MT-2 Metal Zone uygun senin için. 200 liradan biraz ucuz. Distortion ayarı var. Ayrıca 4 band eq su var ona göre uzun süre kullanabilirsin tarz değişikliği olsa bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

Gitara yeni başlıyorum elektro gitar almayı düşünüyorum 500 lira civarı bütçem var sıfır almam gerekiyor taksit olayı yüzünden. Amp+Gitar önerirseniz sevinirim.Ibanez GRGR-121 EX BKN var aklımda şu an.

Peki gitar olarak bir öneriniz var mı?
  • quote:

bütçem 700 tl ye kadar.

benim aklımda

CORT vx-4x
    Ibanez XP300FX

Ibanez XP300FX iyi gitardır. Onun dışında :

Jackson JS20
    Jackson JS30DKT Dinky
    Ibanez RGR321EX
    Ibanez RGA32
    B.C. Rich Revenge Warlock

Bu gitarlardan tarzına uygun olanına bakabilirsin. (epiphone önerirdim de pek tarzın değil sanırsam)
  • @We are oscar mike

kime sordun?

@Ork

oncelıkle yorumumu dikkate aldıgın ıcın tskler. gosterdıgın gıtarlara baktım. sımdı bunların tonları nasıldır. mesela ben hem duman calmak ıstıyorum. birazda hard metal. yani ikisindende biraz.

beni tonuyla tatmin edecek hangisidir en iyisi
  • Genel olarak ikinizede
  • Hmm.. sımdı sayın kardesım sana kendımden ornek vereyım

ben gecen sene tam bu vakitler baslatım gitara. 500 tl butceyle "Marshal 15'lik" ve "Cort x2" ile başladım. aslında sorarsan hala devam edebilrim memnunum yani ama bi hevestir kaptırdık gidiyoruz.. bakalım

bende elimdeki kırmızı cort x2 yi satmak ıstıyorum. 2. el ilgilenirsen eğer uygun fiyata bırakacaım :)))
  • quote:

Hmm.. sımdı sayın kardesım sana kendımden ornek vereyım

ben gecen sene tam bu vakitler baslatım gitara. 500 tl butceyle "Marshal 15'lik" ve "Cort x2" ile başladım. aslında sorarsan hala devam edebilrim memnunum yani ama bi hevestir kaptırdık gidiyoruz.. bakalım

bende elimdeki kırmızı cort x2 yi satmak ıstıyorum. 2. el ilgilenirsen eğer uygun fiyata bırakacaım :)))

Güzel bir gitar ama ben taksitli alacağım için 2. el hiç düşünmüyorum ve tasarım olarakta daha çok verdiğim model tarzında düşünüyorum.Ama yinede teklifin için sağol

• peki bir sorum olacak

Ibanez XP300FX

Ibanez XP300FXB

bunların arasında ne fark vardır

bide bu gitarlara emg desteği yapılabilir değil mi?
  • quote:

peki bir sorum olacak

Ibanez XP300FX

Ibanez XP300FXB

bunların arasında ne fark vardır

bide bu gitarlara emg desteği yapılabilir değil mi?

Aralarındaki fark FXB sınırlı sayıda üretilmiş. Ama daha ucuz çelişkiyi anlayamasam da. Alıcaksan FXB al. Emg desteği yapılabiliyor.

Duman falan çalıcaksan hocam sana ton olarak en iyi Epiphone Les Paul modellerini öneririm. Hepsi güzeldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0RK -- 3 Temmuz 2010; 3:55:23 >
  • hocam les paul tarzı sevmiyorum sagolasın genede

ya FXB nin siyahı yok. kırmızısı var mydukkanda. anlamadım gittim

peki sana sunu sorayım hocam. bu gıtar ton olarak benı tatmın eder mi. yani ben bu gıtarı bıdaha degıstırmem galıba yada emg destegi yaparım. sence bu gıtar 650 tl ye alınacak iyi bir gitar mı
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.