Şimdi Ara

Gitar ve Aksesuarları ile ilgili her türlü Soru, Bilgi, Öneri, Tavsiye, [ANA KONU] (755. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.674
Cevap
55
Favori
496.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 753754755756757
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: helloween

yani gitar + anfi almak daha uygun diyorsunuz. prosesör + gitar yerine.. yeni başlıyan için... gitar + anfi iyidir diyorsunuz. hımmm

processor lerin çoğu düşükte olsa kulaklığı besleyebilecek ses çıkışa sahiptir bazılarında direk kulaklık çıkışıda vardır ama bol distortion kullanacağım dersen sinek vızıltısından başka bir ses alamazsın zevk vermez..gitarın tonunu vurgusunu hissedebilmen için minimum 20-25 wattlık bir amfi almanı tavsiye ederim.Ayrıca ucuza sıfır gitar alacağına aynı fiyata 2. el daha iyi bir gitar bakabilirsinprocessor lerin çoğu düşükte olsa kulaklığı besleyebilecek ses çıkışa sahiptir bazılarında direk kulaklık çıkışıda vardır ama bol distortion kullanacağım dersen sinek vızıltısından başka bir ses alamazsın zevk vermez..gitarın tonunu vurgusunu hissedebilmen için minimum 20-25 wattlık bir amfi almanı tavsiye ederim.Ayrıca ucuza sıfır gitar alacağına aynı fiyata 2. el daha iyi bir gitar bakabilirsin

• arkadaşlar yakında gitarımı ve amfimi komple değiştiricem neredeyse 1 yıl oldu başlayalı gitara şuan ortalardayız gitar istediğim performansı veriyor ama komple değiştirmek istiyorum hepsini

bana hem ekonomik hem işimi görücek gitar önerebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: christopher smith

arkadaşlar yakında gitarımı ve amfimi komple değiştiricem neredeyse 1 yıl oldu başlayalı gitara şuan ortalardayız gitar istediğim performansı veriyor ama komple değiştirmek istiyorum hepsini

Şu an kullandığın gitar ve ekipman, tarzın ve beklentilerin neler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zinedine_zidane

quote:

arkadaşlar yakında gitarımı ve amfimi komple değiştiricem neredeyse 1 yıl oldu başlayalı gitara şuan ortalardayız gitar istediğim performansı veriyor ama komple değiştirmek istiyorum hepsini

Tarzım thrash ve heavy metal

şuan kustom 15 watlık amfi kullanıyorum

gitar olarak aria

bunların tümünü yeniliyicem sert tonlu ve kullanması kaliteli ve ekonomik gitar lazım bide amfiyi 30 watlık alıcam marshalı çok övüyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zinedine_zidane

quote:

Tarzım thrash ve heavy metal

şuan kustom 15 watlık amfi kullanıyorum

gitar olarak aria

bunların tümünü yeniliyicem sert tonlu ve kullanması kaliteli ve ekonomik gitar lazım bide amfiyi 30 watlık alıcam marshalı çok övüyorlar

Humbucker manyetikli bir gitar alacaksın o zaman, amfi'yi milletin övmesine bakma git dene içine sinerse al ;) Bütçen ne kadar bilemiyorum ama 500 lira civarı gitar JT-50 var fena değil.

• zinedine_zidane kullanıcısına yanıt
    500 600 arası
  • Akustik gitar almak istiyorum. Aklımda 2 seçenek var. Hangisini önerirsiniz ??

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=11068&gid=2033

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=8438&gid=2154
  • baika varmı beyler üstte önerilen gitarı inceledim başka öneri varmı

bazıları ibanez grg yi çok önermişhttp://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=629&gid=110
  • bir arkadaşım elektro gitara başlayacak ekipmanları sıfır almak istiyor. rock, hard rock, heavy ve thrash metal tarzlarından hoşlanıyor. ( scorpions,bon jovi, metallica vb. )

1400 tl bütçe var.

gitar + amfi + kılıf

ben amfi olarak line6 spider iv 15 veya roland micro cube önerdim. line 6 spider iv 15 desek 460 tl, güzel bir kılıfada 100tl desek gitara 840tl kalıyor biz biraz daha ekleme varsayarak 900tl diyelim.

a)benim varsayımları gözünde bulundurarak 900tl ye nasıl bir gitar önerirsiniz ?

b)benim varsayımlarımı yok sayarak 1400 tl ye nasıl bir gitar + amfi + kılıf kombinasyonu uygularsınız ?

şimdiden teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

bir arkadaşım elektro gitara başlayacak ekipmanları sıfır almak istiyor. rock, hard rock, heavy ve thrash metal tarzlarından hoşlanıyor. ( scorpions,bon jovi, metallica vb. )

1400 tl bütçe var.

gitar + amfi + kılıf

ben amfi olarak line6 spider iv 15 veya roland micro cube önerdim. line 6 spider iv 15 desek 460 tl, güzel bir kılıfada 100tl desek gitara 840tl kalıyor biz biraz daha ekleme varsayarak 900tl diyelim.

a)benim varsayımları gözünde bulundurarak 900tl ye nasıl bir gitar önerirsiniz ?

b)benim varsayımlarımı yok sayarak 1400 tl ye nasıl bir gitar + amfi + kılıf kombinasyonu uygularsınız ?

senin varsayimlarinla ltd f-50 var gitar olarak. cok hosuma gitmisti denerken. bir de ikinci el ihtimaline kapiyi acarsa o fiyata ne canavarlar alir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

bir arkadaşım elektro gitara başlayacak ekipmanları sıfır almak istiyor. rock, hard rock, heavy ve thrash metal tarzlarından hoşlanıyor. ( scorpions,bon jovi, metallica vb. )

1400 tl bütçe var.

gitar + amfi + kılıf

senin varsayimlarinla ltd f-50 var gitar olarak. cok hosuma gitmisti denerken. bir de ikinci el ihtimaline kapiyi acarsa o fiyata ne canavarlar alir

2. el istemiyor o konuda bende ısrar ettim.

ayrıca mydukkan'dan alacak bu gitar temin edilemiyor şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SellYourSoul -- 18 Ocak 2014; 19:46:11 >

• SellYourSoul kullanıcısına yanıt
    Ne olur ne olmaz isterse sipariş versin, onlar iki üç tane sipariş olunca topluca alır yollarlar. Ama istemezse ben bir bakayım, çünkü son fiyatlarını hatırlmaıyorum.

Ve çok kötü zamanda alıyor, keşke bir ay önce alsaymış döviz yükselmeden
  • Cort EVL Z4:http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=1796&gid=111

Cort CR200:http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=14127&gid=111

Ya benim zamanımda (bir kaç önce alırken) sıfırı 850 civarı bulunabilen gitar olmuş 1000 küsür, o yüzden kusura bakma liste kısır kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Cort EVL Z4:http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=1796&gid=111

Cort CR200:http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=14127&gid=111

Ya benim zamanımda (bir kaç önce alırken) sıfırı 850 civarı bulunabilen gitar olmuş 1000 küsür, o yüzden kusura bakma liste kısır kaldı

hocam biraz konuştumda şuan daha çok grg170dx ile cort x6 arasında. 270b yi beğenmiş ama manyetikler aynı sırf kilitli tremolo diye aradaki 200 küsür tl farkı vermek bana akıllıca gelmiyor. zaten 270b de temin edilemiyormuş. başlangıç olacağındanda bende grg170 veya x6 yı uygun gördüm.

• aman ha grg270 veya x6 gibi sorunlu köprüye sahip gitarlardan uzak durun. illa cort veya ibanez aacaksınız diye kendinizi şartlamayın alın size alınası bir gitar şekil şemal itici gelmiyorsa bunada göz atın.

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=19896&gid=2804
  • Yeni gitar alıcam bütçem 2200 falan filan gibson sg special faded almayı düşünüyorum. alternatif rock indie rock punk çalıyorm iyi gider mi ilerde manyetik değişimine gidebilirim.
  • Hakikaten uzak dursun onlardan @radicalin dediği gibi belli modellere takılmamak lazım (ben fiyat aralığında o ikisini denemiştim). Yoksa hatırlamadığım bir gitar markasını denedim kadıköy'de, hiç yabana atılacak bir ton vermiyordu yani ismine göre. Ya da mesela ben aslında dolar ucuz olsa veya ucuzlayacak olsa yine (her zamanki gibi) schecter omen extreme 6, ltd modelleri veya epiphone'un sg modellerinden açardım kapıyı kılıfı boşversin diyerek (kafalarsa kılıfı bedava verirler zaten o kadar alışverişe, hatta pena ve kablo jak falan da istesin)
  • quote:

1400 tl bütçe var.

gitar + amfi + kılıf

Bu parayı tek bir dükkana bırakırsanız oldukça sağlam indirim almanız gerekli onu da göz önünde bulundurmayı unutmayın ;)

------------------------

Bl@ckM@mb@

Her ikisi de başlangıç için seni üzmeyecek, tatmin edecek gitarlar, Lag da çok iyi, bence takamine biraz daha önde ;)

• bas gitarım için tel tavsiyesi istiyorum. ilk tel değiştirmem olacak gitarı aldığımdan beri. temmuzdan beri teller aynı. değiştirme zamanı geldi sanırım artık yumuşak tonlar istiyorum. genelde blues ve metal çalıyorum. bide içimde hep daha kalın telle çalma isteği var o yüzden kalın teller istiyorum istediğim tarza ne kadar uyar hiç bi fikrim yok.. telleri değiştirdiğim zaman sap ayarı vs yapmam gerekir mi ?
  • zinedine_zidane kullanıcısına yanıt
    Hocam iki gitar arasında gidip geliyorum sürekli. Takamine neden biraz daha önde ?? Ve 600 tl ye kadar önereceğiniz bir akustik gitar var mı. ( yeni başlıyorum)
  • 
Sayfa: önceki 753754755756757
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.