Şimdi Ara

Gitar ve piyano

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir konuda size danışmak istedim yorunlarınızı merak ediyorum.
    Yaşım 18 senelerdir gitar çalıyorum fakat herhangi bir eğitimim yok.
    Yaşımın, profesyonel olmak için geç kaldığıni düşundugumden, gitar eğitimiyle piyano egitimine aynı anda başlamak istiyorum.( piyanodan kastım, klavye tarzında ve yapabilirsem besteler için)
    Sizce teker teker mi gitmeliyim yoksa beraber olabilir mi ( armoni bilgim fena degildir)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Müzik eğitimi almak istiyorsanız işe nota eğitiminden başlayabilirsiniz zira nota müziğin evrensel lisanıdır beğendiğiniz bir şarkıyı düzgün bir şekilde icra edebilmeniz için öncelikle nota bilgisine ihtiyaç vardır
    Elbette Müzisyenliği eğitimsiz olarak icra eden değerli sanatçılarda var ama siz dilerseniz en doğrusunu hem piyano hemde gitar eğitimini bir arada alabilirsiniz yeterki yeteneğinizi bu konudaki istek ve arzunuzla tamamlamış olmayı kendinize hedef edinin
    bu aşamada size ve sizin gibi yetenekli zihinlere başarılar dilerim....
  • İstiyorsanız tabi ki ikisinin eğitimini de aynı anda alabilirsiniz. Hatta bana sorarsanız öyle daha iyi olur. Senelerce gitar çalmaktan kastınız akor basıp ritim atmaksa daha geç olmadan hemen başlayın bir kursa. Tab falan okuduysanız nota eğitimine başlayın. Yok zaten nota bilginiz de varsa fazla zorlanmazsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    klasik gitar yardım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.