Şimdi Ara

Gitar ve Rock Muhabbetleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Gece gece boyle bir konu acmama ve cevap beklemem ne kadar mantikli bilemiyorum... Neyse maksat muhabbet sonucta. Arkadaslar forumda dolasirken, rock ve gitaristlik ile ilgili onlarca konu gordum ve bir cogu cevaplanmamis ve ya gelen cevaplar ise konuya pek aciklik kavusturamamamis. Bende bu tur bos konular yerine rock ve gitar ile ilgili tum postlarin buraya girilmesi ve ortak bir sekilde hem bilgi paylasimi hemde bazi sorulara cevap verilebilmesi icin bu konuyu actim. Umarim bir yarari olur... Gitar ve rock ile ilgili elimden geldigince yardim etmeye ve sorularinizi cevaplamaya calisacagim. Umarim ise yarar :D Soru yorum ve goruslerinizi bekliyorum...

• Elektro gitar çalanlar diye bir başılığımız zaten var ama soru sorucaklar yeni başlık açma gereğini duyuyorlar daha çabuk cevaplanması için...Sonuçta iyi düşünmüşsün ama bu konu tutmaz gibi geliyor çünkü herkes yeni konu açarak daha çabuk cevap alıcağını düşünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelberTh -- 25 Mart 2010; 1:53:35 >
  • Insallah tutulur ne diyeyim :D
  • dostum valla ben gitar çalmak istiyorum ama yetenek lanet olası dersler vsvsvsvs yapamam TT
  • Neden bunu yazdın anlamadım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    klasik gitar yardım
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.