Şimdi Ara

Gitardan Anlayanlar Bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben elektro gitara başlıyacam önceden gitar deneyimim yok, bana önerebileceginiz başlangıç için elektro gitarlar ve amfiler nelerdir?
    Bütçemde 450-500 TL civarı ama ihtiyaçlarımdan kısıp 1000-1100 TL kadar cıkabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salsa777 -- 18 Ağustos 2010; 16:26:55 >

• ibanez grg170dx
    cort x2
  • gitara başlayalı 1 ay oldu (elektro) minor ve majorleri öğrendim diyebilirim fakat hepsini temiz çalamıyorum arpejden sadece 1 egzersiz yaptım sırada ne var ne yapmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Roux

gitara başlayalı 1 ay oldu (elektro) minor ve majorleri öğrendim diyebilirim fakat hepsini temiz çalamıyorum arpejden sadece 1 egzersiz yaptım sırada ne var ne yapmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: !XiR

ibanez grg170dx
    cort x2

fiyat olarak performans doğru orantılımı?ibanez daha pahalı cort x2'e göre
  • Selim Işık gitar dersleri size faydalı olur.
  • Marshall mg15cd satıyorum ev için başlangıç için bire bir 140 lira düşünürsen sıfırı 300

ayrıca elimde washburn x10 elektro gitar var bununda sıfırı 300 lira 110 istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogancan-gs-

Selim Işık gitar dersleri size faydalı olur.

Buna bakarım da ilk aşama gitar seçimi
  • Bütçe ne kadar en fazla kaça çıkabilirsin ona göre öneri yapalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-TreMeCrAzY

quote:

Orijinalden alıntı: salsa777

Ben elektro gitara başlıyacam önceden gitar deneyimim yok, bana önerebileceginiz başlangıç için elektro gitarlar ve amfiler nelerdir?

Eğer benim için geçici bir heves değil diyorsan , en azından orta seviye bir gitar almalısın . Başlangıç diye tabir ettiğin gitarlar düşük standart altındadır ve tarihi geçmiş yemekle karnını doyurmaya benzer . Doyarsın ama en iyi ihtimalle sadece miden bulanır ya da belkide uzun süre yemek yememe durumu bile olabilir tiksindiğin için. Bu benzetmeyi neden yaptım ? Çünkü bu başlangıç gitarları denen gitarlar 100 liradan 350-400 lira aralığındaki gitarlar markaları farklı olsa da hep aynı sınıftır birbirlerinden farkları olmaz ve müzik yapmaktan zevk almayabilir , gitarı bir köşeye fırlatabilirsin . Ama orta seviye bir gitar ile başlarsan hem uzun süre gitar değiştirmen gerekmez belirli bir seviyeye çok rahat gelebilirsin çünkü , hemde emek harcadığına değer gitarı hissedebilirsin . Demek istediğimi anladın mı bilmiyorum ama bu kadar yardımcı olabiliyorum . Benim sana tavsiyem , sana herkes cort x1 x2 x6 ibanez grg serisi gitarlarını önerecektir eğer 700-800 lira ayırabilirsen gitara ibanez in rg serisinden herhangi bir gitar öneririm sana ve en azından gerçek bir gitar ile bu işe başlamış olursun . Ha yok bu gitarlar arasından seçim yapmam lazım diyorsan , x6 x2 grg170 bu gitarları kullandım ve ben sana x6 yı öneririm . Ama dediğim gibi bu gitarların hepsi birbirine benzer kaliteli olmadıkları için . Değişen tekşey sapında yazan markadır .

Müzikle kal .

@La Roux yeni bir konu açıp linkini bana pmden gönderirsen seve seve yardımcı olurum ancak arkadaşın konusunu kirletmek doğru olmaz buna dikkat et lütfen.

Bilgilerin için cok saol benim için geçiçi bir heves değil.700-800 tl civarı bütçe için biraz daha biriktirmem gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: Cro-X

Bütçe ne kadar en fazla kaça çıkabilirsin ona göre öneri yapalım.

ana mesaja ekliyorum
  • bu arada ben 1 ay önce grg170dx ile başladım

extremecrazy pm attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Something Beautiful -- 18 Ağustos 2010; 16:49:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.