GİTMİŞTİN SEVDİCEĞİM BİR SABAH UYANDIĞIMDA ÇEKİP GİTMİŞTİN.. BENİ ASIL ÜZEN BİR VEDA MEKTUBU BIRAKMADAN ÇEKİP GİTMENDİ.. OYSA İNSAN HİÇ OLMAZSA BİR MEKTUP YADA ÜSTÜNDE ''HOŞÇAKAL'' YAZAN BİR KAĞIT BIRAKIRDI.. AMA SEN BUNU BİLE YAPMADIN.. İNSAN BİR HABER BIRAKIR DİYE HAYKIRDIM UMARSIZCA.. VE.. BENİ TERK ETTİKTEN SONRA YENİ Bİ KIZ BULDUM KENDİME.. VE SENDEN SONRA İLK DEFA BİR KIZA KOKOREÇ ISMARLADIM.. ODA SENİN GİBİ ÇEYREK SÖYLEDİ.. ODA SENİN GİBİ DOMATES KOYDURMADI İÇİNE.. TAM O ANDA SANKİ KARŞIMDA Kİ SENDİN.. SENİN ELLERİNİ TUTUP SENİ ÖPMEK İSTEDİM.. AMA YÜZÜME VURULAN TOKATIN ETKİSİYLE.. SON ANDA SENSİZLİĞİN ACISINI BİR DAHA HİSETTİM.. NE OLUR DÖN, SENİ ÇOK SEVİYORUM.. EN ÇOKTA, KOKOREÇ YEDİĞİMİZ O GÜNLERİMİZİ ÖZLÜYORUM.. DÖN..
hakkım varsa haram olsun dünya sana zından olsun sen de benim çektiğimi çek...
aynadaki yüzden utan dilindeki sözden utan hayatımdan ellerini çek....
alem oyuncu olmuş sokaklar sahne sevdiğim bir kız vardı olmuş bir KAHBE
Oyunun sonu Hangi acılar hangi anılar eskimez zamanla Hangi kalp temiz hangi gerçek iz aşınmaz yağmurda Herşeyi görüp bilenler anlatın neden dönmezler gidenler Giden gelmiyor geri dönmüyor oyunun sonunda sonunda Giden gelmiyor hayat denilen şey bir ipin ucunda Hangi büyük aşk hangi büyük kin yok olmaz zamanla Hangi yanardağ hangi fırtına durulmaz dünyada Herşeyi görüp bilenler anlatın neden dönmezler gidenler Giden gelmiyor geri dönmüyor oyunun sonunda sonunda Giden gelmiyor hayat denilen şey bir ipin ucunda &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&666 Saatim çalmadan Saatim çalmadan uyandım bugün Dünkü fırtına çoktan dinmiş Yağmur yağmış heryer yıkanmış Vakit kaybetmeden yazmaya başladım Bir ağacım ormanda Ballı dudaklı Baharı bekler dururum Gövdemde adın yazılı Dudağımda bir damlan denize döndü Şiirler yazdım sana okur musun söyle Yüreğimde herşeyin, koruyup sevdim Uzanıp ellerimden tutar mısın söyle Saatim çalmadan uyandım bugün Dünkü fırtına çoktan dinmiş Yağmur yağmış heryer yıkanmış Vakit kaybetmeden yazmaya başladım Bir ağacım ormanda Ballı dudaklı Suyumu bekler dururum Gövdemde adın yazılı Dudağımda bir damlan denize döndü Şiirler yazdım sana okur musun söyle Yüreğimde herşeyin, koruyup sevdim Uzanıp ellerimden tutar mısın söyle...
Hangi kente bu denli acı var başka nerde İstanbul kadar
Yapraklar yatağın olsun
Kırlangıçlar arkadaşların
Yıldızlar yorganın olsun
Yapraklar yatağın olsun
Yıldızlar yorganın olsun
Hem zaten boşuboşuna başkalarında duruyorlar.
Ehe!
doguşun gıden gider dıye bır parcası var....
Gıdene dur dıyemem gıden gıder zaten Sevene sevme demem seven sever zaten
Gidiyorsun işte bilmediğim uzaklara Bakarken ardından, gitme kal diyemedim Bu ayrılık birçok şeyi aldı götürdü benden Dostlarım sordular o gitti diyemedim Diyemedim, diyemedim, diyemedim, diyemedim Bakarken ardından gitme kal diyemedim
Diyemedim, diyemedim, diyemedim, diyemedim Gururum engel oldu seviyorum diyemedim
Şimdi herşey anlamsız, yarım kaldı aşkımız Akarken gözyaşlarım deli gibi zamansız Seviyorum, seviyorum, seviyorum, diyemedim Gururum engel oldu, gitme kal diyemedim
Erhan Güleryüz-Zafer Peker
her kalp bir kırık dünya ve bir kalp kırıldığında hayata dair ne varsa üzerinde bir dünyanın başlar yok olmaya bir kalp kırıldığında denizler kurur toprak küser her kalp kırıldığında yolculuk başlar mavi renkten siyahlığa karanlığa her bir kalp kırıldığında
şebnem ferah her kalp kırıldığında son kaset
ULAN NİYE GİİTTİNKİ SANKİ BERABER GEÇİNİR GİDERDİK İLLA TEK EŞLİLİĞİ SAVUNDUN HAİN SENİ SANA NELER NELER WERDİM NEDEN SEVMEDİN KUMANINDA GİTTİN
kızım bu ne şiir böylemanyak bişey
edit:forumdasın ama msnde yoksun,ne iş?..
quote:
Orjinalden alıntı: delideli
Seni arar durur bir körebeyim, Çık ortaya nolur yaralarım iyileşsin. Çok zaman geçti.. Çok zaman geçti.. Haber vermeden gelme zor olur, Ürker tenhalığım kıskanır ağlar belki.. Ben ağlayamazsam gücenme ne olur; Gözlerim bitti.. Gözlerim bitti..
Hangi kente bu denli acı var başka nerde İstanbul kadar
Yapraklar yatağın olsun
Yıldızlar yorganın olsun
Yapraklar yatağın olsun
Yıldızlar yorganın olsun
Hem zaten boşuboşuna başkalarında duruyorlar.
çok süper ya.....müziği çok süper....
Küçüğüm - Ezginin Günlüğü
Söz ve Müzik: Hüsnü ARKAN
Bugün güneş doğmayacak, bugün sen çok öleceksin Biraz düşlerine eğil, orda bir şey bulacaksın Bugün unut mavileri, çiçeğe su verme unut Biraz daha sen olursun, kalbindeki rengi büyüt Her aşk kendini yaşar, çaldığın kapı kapanır sonunda İçinde bir sen bulursun, büyümüş anlamış yorgun Ah aman aman küçüğüm, bu yol sana gidiyor Senin küçük baharında unuttuğun bir şeyler var Gelir geçer sokaklardan, sokaklara girer çıkar Mavi penceresinde gün, telaşlı rengârenk kuşlar Kanatlarında bir alev, düşlerine konar kalkar.
En Güzeli bu bence
Sen beni bırakıp böyle gitmezdin hiç yapmazdın Ayları geçti ayrılık sen delisin Sen beni bırakıp böyle gitmezdin hiç yapmazdın Ayları geçti ayrılık sen delisin
Yapma yapma Sendemi aklıma sığmıyor sendemi Senmisin herşeyi silmekten bahseden Böyle gitmek varmıydı
Demek yine bana hüsran Bana yine hasret var Yine bana esmer günler düştü eyvah Yine bana hüsran bana yine hasret var Yine bana sensiz günler düştü
Yapma yapma Sendemi aklıma sığmıyor sendemi Senmisin herşeyi silmekten bahseden Böyle gitmek varmıydı
Demek yine bana hüsran Bana yine hasret var Yine bana esmer günler düştü eyvah Yine bana hüsran bana yine hasret var Yine bana sensiz günler düştü
Demek yine bana hüsran Bana yine hasret var Yine bana esmer günler düştü eyvah Yine bana hüsran bana yine hasret var Yine bana esmer günler düştü
Grup Vitamin - bayıra karşı
amcamın kahvelerinden geçersin soğuk soğuk rakıları içersin bayıra karşi yatır beni tırmala beni kaşı beni hop çukularım kendimi çıplak çıkarım bayrama