vurulur zincirlere çareler gecelerde bir damla, bir damla daha düşer zindanlara gözyaşlarım
Gece öldürür gelir gelir başucumda bekler Bana gittiğini söyler birdaha dönmeyeceğini de Duvarların ardından seni duymaya çalışıyorum hala Buradan gittin çoktan ve gece bana bırak diyor Birgün gelir birgün geçer Bazı şeyler hiç ama hiç değişmez Her geçen anın sonunda hala Alışamadım yokluğuna
Vega - Alışamadım Yokluğuna
sona ermekte gün yine seninle
gölgen dolaşır gibi sanki peşimde
ışıkları yakın verir bu his
yokluğunda sende varsa sen bu evde
ayrılmam sarılırım hayallere
ayrılmam sevişirim özleminle
eğer beni terkedeceksen bende seninle gelebilir miyim? (kötü oldu herhalde)
Şimdi sen kalkıp gidiyorsun. Git Gözlerin durur mu onlar da gidiyorlar. Gitsinler. Oysa ben senin gözlerinsiz edemem bilirsin
Oysa bir bardak su yetiyordu saçlarını ıslatmaya Bir dilim ekmeğin bir iki zeytinin başınaydı doymamız Seni bir kere öpsem ikinin hatırı kalıyordu İki kere öpeyim desem üçün boynu bükük Yüzünün bitip vücudunun başladığı yerde Memelerin vardı memelerin kahramandı sonra Sonrası iyilik güzellik.
ceml süreya..
Uğruna döktüğüm gözyaşları için yağmurdan özür dilerim,dilerim Kuruttuğum kızıl gülleri alıp,senin için senden geçerim geçerim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme