Şimdi Ara

gitt 2 geliyor....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün 1250ytl ye murat 124 aldım 1976 model beyaz... kaportası gerçekten güzel araba şimdi konya akşehir sanayi sitesinde... yarın sabah itibariyle bakıma giriyor... kaporta boya işleri yapılıcak... kırmızıya boyamayı düşünüyoruz... 1ay sonra yollarda olucak inşallah.. bana şimdi tipo 2000cc motor lazım(murat 124 lere tam oturan motor bu) elinde tipo motoru olan yada bilen varsa konuşalım... boyadan sonra ikinci iş yol tutuşu olucak ki en çok bizi o yorucak gibi birde 124 e hangi şanzuman uyar onu araştırıyoruz...

• walla teknik açıdan çok anlamam ama görünüş olarak güzel bişey olsun da gözümüz gönlümüz açılsın..ben de çok seviyorum 124 leri...kolay gelsin size...
  • microchild,

Yeni getirilen kanuna göre araçta motor neyse o kalacak ,değiştirmek tarih oldu sadece tamir edebilirsin ama blok değiştirip fatura edemezsin.
    Bu konuda hayallerini yıkacağım için üzgünüm.Bilmeni ve ona göre hareket mtmeni istedim.
    Aracın hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullan dostum.

Saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yosunkaya

microchild,

Yeni getirilen kanuna göre araçta motor neyse o kalacak ,değiştirmek tarih oldu sadece tamir edebilirsin ama blok değiştirip fatura edemezsin.
    Bu konuda hayallerini yıkacağım için üzgünüm.Bilmeni ve ona göre hareket mtmeni istedim.
    Aracın hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullan dostum.

Saygılar.

o zaman bi işlem yapıldı gibi göstermezler onlarda
  • Yav be süper bir araba yapacaksın. Yapınca o arabayla dolaşmak ne güzel olur:) kolay gelsin
  • mad_alper arkadaşım, muayene istasyonlarındaki adamların eksper olduklarını biliyormusun?
    Arabaları ezberlemiş adamlar, ne arabada ne motor var ,ne var ne yok, kaçmaz yani adamlardan merak etme.Blok değiştirmeden istediğini yaparsın, ama bir şüphelenirlerse arabaya el koyarlar.Üniversiteye falan yollanır sonra, teknik üniversite istediği yerden keser biçer bakar ek varmı yokmu falan diye.

Bir ton rezillik , yapacak arkadaşlara başarılar dilerim ama tasvip etmem , tavsiyede etmem.

Bilgi amaçlı yazayım dedim.

Saygılar.
  • işin zor arkadaş kolay gelsin ama işin sonunda güzel bişe ortaya çıkacak resimlerini yollarsın artık bize
  • hayırlı olsun çok süper bir olay yapıosun
    motora da bir bakalım yardımcı oluruz araştırmak lazım
  • kolay gelsin,inşallah uyum problemi olmaz
    Asfalt Ağladı Beaderiz bizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzm@n -- 30 Mart 2006; 10:34:57 >
  • şimdiden elinize sağlık emeğe saygı

resim isterük
  • arkadaşlar sağolun... ya benimde kafama nerden geldi böyle birşey yapmak... ankara konya arasında 124ün teki 180e kadar çıktı ki bizzat şahidim passatla arkasına takıldım... (kaputu açtığımda inanamadım tipo 2000cc vardı) araba bugün kaportada birazdan boyaya giriyor(şeytan kırmızısı olucak) afyon sanayi sitesinde çıkma serçe göğüsü buldum onu almaya gidicem onu monte edicez.. araba fiat servisinde motor bakımına rektefeye giricek.. inşallah olur... benim derdim sadece görünüş hız değil ama biryandanda istiyorum şu altlarında son model olupta halkın en çok kullandıklarını küçümseyenlerin ağızlarını açık bırakmak için.... neyse ben afyona gidiyorum görüşürüz...
  • usta arabana sıfır sandık motor u buldum
    takıcagın miafiori şanzımanını da
    makina fenaaaa olur şayet yaparsan
    haberrrrrrrrrrrr
  • o aracı kırmızı yapıp bi 2000cc motor ve hava filtresi ayrıca bide abarth egzoz aldınmı geçerken bi bağırt herkes "asfalt ağladı bea" demezse bende arabayı bilmiyom

egzost kesin lazım
  • hayırlı olsun inş. dilegin gerçekleşir.
  • hocam umarım modifikasyonlar esnasında levye,tüplü,buğdaylı,kepekli ve full force düğmelerini unutmazsınız..bir de düğün modu var tabii.. resimleri bekliyoruz
  • Lan de GİTT
  • eee ne zaman olcak bu araba bi kaç foto at da görelim
  • yol tutuşunu ve frenleri güçlendirmeyi unutmayın
  • bence gitt 3 olacak senin yaptığın :D
    geçen gün 7. caddede gördüm bi tane(ankara)
  • quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

walla teknik açıdan çok anlamam ama görünüş olarak güzel bişey olsun da gözümüz gönlümüz açılsın..ben de çok seviyorum 124 leri...kolay gelsin size...

,kardeş bende pek anlamam ama aracın ilk ve son halini koyarsan bütün forum olarak çok bahtiyar olacaz kardeş unutma ilk ve son halinin fotosunu çekip yollarsan çok seviniriz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.