Şimdi Ara

gitti gidiyora foto yüklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gitti gidiyorda İlan vermek için koyduğum resimlerde sürekli png, jpg resim olmalı hatası veriyor.
    resimleri küçülttüm, her türlü formatta kaydettim gene olmadı,
    daha önce verdiğim ilanlardaki resimleri koydum hala aynı hatayı veriyor
    yardımcı olursanız sevinirim

aşağıdakilerin hepsini yaptım yine olmadı yine olmadı ne yapmalıyım

Ürün sayfasında gösterilen fotoğrafların boyutu, sayfanızın açılma hızını etkilediği için, büyük boyuttaki fotoğrafların küçültülmesi gerekmektedir. Aşağıda, fotoğraf boyutunun düşürülmesi konusunda farklı yöntemler anlatılmaktadır.
    Fotoğrafın boyutunu iki şekilde küçültebilirsiniz.

Piksel boyutu
    Photoshop, PaintShop Pro, Microsoft Paint v.b. bir fotoğraf programını kullanarak, önce fotoğraf dosyasını bilgisayarınızdan açın. Ardından "image size" menüsünden, fotoğrafın piksel boyutlarını küçültün.

Örneğin, genişliği (width) 1024, yükseklik (height) 768 piksel olan bir fotoğrafa genişlik ya da yükseklik olarak daha ufak değerler girin.

Not: Boyutu büyük bir fotoğraf yüklemek istediğinizde, sistem bunu otomatik olarak en fazla 700 piksel genişlik veya en fazla 700 piksel yükseklik değerlerine göre ayarlayacaktır.

Sıkıştırma oranı
    Küçülttüğünüz (veya küçültmediğiniz) fotoğrafa, SAVE AS/Farklı Kaydet seçeneğini kullanarak, JPEG/JPG formatında kaydederken, OPTIONS seçeneği ile sıkıştırma (compression) oranını belirleyin. Ne kadar sıkıştırılırsa, boyut (KB) o kadar küçülür, ancak kalitesi de düşer.

Fotoğraf boyutunuz 100 - 150 KB aralığına inene kadar bu işlemleri yapabilirsiniz.

Fotoğraf formatı değişikliği
    Fotoğrafı; Photoshop, PaintShop Pro, Microsoft Paint vb. fotoğraf programında açarak "Save As/Farklı Kaydet" seçeneği ile sisteme uygun formatlardan biriyle tekrar kaydedebilirsiniz.

• bilen yok mu arkadaşlar :( :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Screenshot ve PC'ye atmak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.