Şimdi Ara

Gitti Gidiyorda 1-30 Haziran 100 TL'ye varan Bonus kampanyası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.685
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: blank42

Bende unutmuşum dün kazara aklıma geldi son günmüş.Benzin istasyonuna gidip doldurmuştum 100 tl'lik kartı verdim bonus 4 tl küsür gözüktü normalde 120 lira bonus var.Mazotuda doldurduğumdan peşin verip çıktık içide dolu olunca başka benzinde alamadım

N11'e girip bir alışveriş yaptım.Merak ettiğim eğer ben bu siparişi iptal edersem prosedür ne oluyor ? Puan havaya mı uçuyor ?

Bilgilendiren olursa mutlu olurum

Senin durum nedir hocam eksiye mi dustun kayit mi actiralim.ne yapalim

Ben gününde kullandım -gibi durum yok.

İade işini yapamadım işte bonus siliniyor dedikleri için

• ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    Silinmesine siliniyor ama sanal karttan kullanma zorunluluğu kalkıyor örn. Migrosa gidip alışveriş yapıp kredi kartıyla ödeyebiliyorsun sanal kartta olduöu bu şansın yok bana aktarma yapılıyor demedilerki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Bende unutmuşum dün kazara aklıma geldi son günmüş.Benzin istasyonuna gidip doldurmuştum 100 tl'lik kartı verdim bonus 4 tl küsür gözüktü normalde 120 lira bonus var.Mazotuda doldurduğumdan peşin verip çıktık içide dolu olunca başka benzinde alamadım

N11'e girip bir alışveriş yaptım.Merak ettiğim eğer ben bu siparişi iptal edersem prosedür ne oluyor ? Puan havaya mı uçuyor ?

Bilgilendiren olursa mutlu olurum

Senin durum nedir hocam eksiye mi dustun kayit mi actiralim.ne yapalim

Ben gününde kullandım -gibi durum yok.

İade işini yapamadım işte bonus siliniyor dedikleri için

Ben gununden 10 dk sonra kullanmistim sekerbank silmisti sikayet ettim talep actim.geri dönmedilrr 0.11 krsu iade etmisler yeniden aradim bir ton saydim yeniden incelicez dediler extreme 99.99 krs borc tl olarak yanistmislardi eksi puan i.

Sonra aradilar 1 hafta icinde duzelttik siz bu ay o parayi yatirin obur ay dusecesk extreden dediler.bu ay düştü. Baldiza da ayni yontemi ogutledim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.