Şimdi Ara

Gitti Gidiyorda 1-30 Haziran 100 TL'ye varan Bonus kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.666
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-30 Haziran Garanti Bankası 100 TL'ye varan Bonus kampanyası

Garanti Bonus Card, Bonus Business Card, Money Bonus, Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç, Deniz Bonus, TEB Bonus, ING bonus, Şeker Bonus, Burgan Bonus, ABank Bonus, Tekstilbank Bonus ve PTT Bonus kart sahipleri, 01 - 30 Haziran 2014 tarihleri (bu tarihler dahil) arasında tek seferde yapacakları sepet toplamı 250 TL - 499,99 TL arasındaki peşin veya taksitli alışverişlerinde 25 TL Bonus, tek seferde yapacakları sepet toplamı 500 TL - 999,99 TL arasındaki peşin veya taksitli alışverişlerinde 50 TL Bonus, tek seferde gerçekleştirecekleri sepet toplamı 1.000 TL ve üzeri olan peşin veya taksitli alışverişlerinde 100 TL Bonus kazanacaklardır.

Kampanyaya katılım için; harcama yapmadan önce, kredi kartına kayıtlı cep telefonu numarasından, GITTIGIDIYOR yazıp; Garanti Bonus, Money Bonus, kartların 3340'a, Deniz Bonus sahipleri 3280'e, TEB Bonus sahipleri 4616'ya, Şeker Bonus sahipleri 7353'e, ING Bonus sahipleri 2205'e, Burgan Bonus sahipleri 8222'ye, ABank Bonus sahipleri 4055'e, Türkiye Finans Happy sahipleri kartlarının son 6 hanesi ile birlikte 2442'ye, Tekstilbank Bonus sahipleri 05327524404'e SMS göndermelidir. Kampanyaya katılım için sms sistemimize ulaştıktan sonraki işlemler dikkate alınacaktır. PTT Bonus sahipleri için SMS ile katılım gerekmemektedir.

Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç kart sahiplerinin kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce, kredi kartına kayıtlı cep telefonundan; EVET GITTIGIDIYOR yazıp, bir boşluk bırakıp, kartın son 6 hanesi ile birlikte 3340'a sms göndermeleri gerekmektedir.

Miles&Smiles kredi kartları, American Express kartlar, Altın Bonus, Fibabanka Bonus, Türkiye Finans Happy Card, sanal kartlar, debit kartlar ve PayPal ile yapılan ödemeler kampanyaya dahil değildir.

Kampanya, banka müşterisi bazındadır. Her müşteri kampanyadan 1 defa faydalanabilecek ve en fazla 100 TL Bonus kazanabilecektir. Bonus yükleme tutarı için ilk harcama dikkate alınacaktır.

Kazanılan Bonus; Bonus program üyesi her işyerinde kullanılabilir.

Kampanya dahilinde kazanılan bonus, 9 Temmuz 2014 tarihinden itibaren alışveriş yapılan karta yüklenecek ve aynı kartla 15 Temmuz 2014 tarihine kadar kullanılabiliyor olacaktır. Kazanılan bonus kullanılmadığı takdirde 16 Temmuz 2014 tarihinde geri alınacaktır.

Kampanyanın geçerli olmadığı kategoriler; "Mücevher, Takı, Saat (Diğer Mücevher, Takı - Erkek Mücevher, Takı - Mücevher, Değerli Taş - Ziynet ve Külçe Altın - Pırlanta kategorisinde yer alan ürünler için), "Emlak", ve "Otomobil ve Motosiklet" (Otomobil, Motosiklet kategorilerinde yer alan araç satışları için)'dir.

Garanti Bankası ve GittiGidiyor.com kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdil790 -- 1 Haziran 2014; 9:19:46 >

• Başlığa gitti gidiyoru eklerseniz iyi olur
  • Altin alabilsek mükemmel. Olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cCc_Reis_cCc

Altin alabilsek mükemmel. Olurdu
    başlıktan garanti bankasını silerseniz iyi olur

Edit: Kampanyaya katılacaksanız, şartlarda da sanal kart şartı aranmıyorsa, Gittigidiyor da sanal kart kullanın, Gittigidiyor kart bilgilerinin tümünü saklıyor, ufak tefek alışverişlerde hiç olmazsa bunu yapın,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steinbeck0635 -- 1 Haziran 2014; 11:44:09 >
  • Altin yoksa bizde yokuz
  • Bir bonus kart almak farz oldu. World'den ses seda yok su siralar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maestro26

quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Baldizin kartini kullabmistim oda sagolsun puani kullan sigara al dedigim halde sormus bir yerde gecmiyor osmaniye kadirli de bana da bugun aksam soyledi bende suresi var sandim kart bilgilerini yolla dedim her zaman yollayackmiykm daha once vermistim dedi bende iyi sonra alirim kart bilgisini senden dedim az once baktim sifir tl bonus

Yarım saat veya 1 saat önce baksaydın keşke...

Valla ben puanın yatacagı gunu 4 gözle bekledim.
    Bu ay birde kişiye özel 25 tl ile birlikte, 127 puanı harcadım. Çokta iyi oldu...

bu gibi şeyleri takip edip, hatta puanın yatacagı zamana kadar sepeti hazırlamak gerek...
    Garantinin sagı solu belli olmuyor. fazla beklemeden eritmek lazım puanları...

Neyse sağlık olsun. Üzüldüm valla.

Hocam kart baldizda .bende 3 degisik bonus var 3 une de gg 100 er tl yati ilk gun erittim ama baldiza dedim sigara al diye 3 kez 3. Su bugun aksamdi hanimin da dogum gunu vardi unutmusum ona pasta hediye fln derken eve gec geldil eeim evde bayanlarla teravi kiliyor bende yatip uyuyorum mecbur bayanlar 23:45 de dagildi. Sonra babamin ptt cell fatura kabarik gelmis onla ugrasir ken aklima takildi 00:05 gece girdim hizlial.com a kpntor ekledim 00;09 da baktim yok puan bende olsa fiziki kart şimdiye 10 kez eritmiştim.saglik olsun.simdi sahura kalktim yine aklima düştü insanin zoruna gidiyor hani fakire yardim etsen harcasan eyvallah nitekim puanlarin yarisini su mubarek ay oyle değerlendiriyorum ama gel gor ki olmadi bu sefer

• Arkadaş gibi benim puan da yalan oldu. N11.com'dan alışveriş yaptım puanı da kullandım. Taksit seçmeyi unuttuğum için siparişi iptal ettim ama n11 iade edene kadar saat 12'yi geçti. Gerçi hala provizyonda gözüküyor işlem iade yapılmadı.
    Benim puan ne olur arkadaşlar, banka geri alır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezerymz

Arkadaş gibi benim puan da yalan oldu. N11.com'dan alışveriş yaptım puanı da kullandım. Taksit seçmeyi unuttuğum için siparişi iptal ettim ama n11 iade edene kadar saat 12'yi geçti. Gerçi hala provizyonda gözüküyor işlem iade yapılmadı.
    Benim puan ne olur arkadaşlar, banka geri alır mı?
    Bende kullanmayı unutmuşum az önce markafoniye girdim baktım puan gözüküyor harcadım.101 tl puan kullandım ..Bakalım sorun çıkmaz inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aloha44

Bende kullanmayı unutmuşum az önce markafoniye girdim baktım puan gözüküyor harcadım.101 tl puan kullandım ..Bakalım sorun çıkmaz inş.

Alıntıları Göster
    Bende unutmuşum dün kazara aklıma geldi son günmüş.Benzin istasyonuna gidip doldurmuştum 100 tl'lik kartı verdim bonus 4 tl küsür gözüktü normalde 120 lira bonus var.Mazotuda doldurduğumdan peşin verip çıktık içide dolu olunca başka benzinde alamadım

N11'e girip bir alışveriş yaptım.Merak ettiğim eğer ben bu siparişi iptal edersem prosedür ne oluyor ? Puan havaya mı uçuyor ?

Bilgilendiren olursa mutlu olurum

• quote:

Baldızın kart numarasi degismis bugun haberim oldu nihayet baktim 102.90 krs var hemen hizlial dan kontor satin aldim 8 lira fark ve kargo masrafi cikti olsun her turlu 100 tl ye satarim 8 tl zarar olsun 100 tl olacagina
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Baldızın kart numarasi degismis bugun haberim oldu nihayet baktim 102.90 krs var hemen hizlial dan kontor satin aldim 8 lira fark ve kargo masrafi cikti olsun her turlu 100 tl ye satarim 8 tl zarar olsun 100 tl olacagina

Alıntıları Göster
    puanı sanal karta yatırmışlar ne alaka ise neden diye müşteri hizmetlerine sordum ondan harcama yapmışınız dedi ,peki dedim başka bir ürünü sanal kart aracılığı ile aldığımda ödemeyi sanal kart adı altında extre ilemi gönderiyorsunuz yoksa asıl kartamı yansıtıyorsunuz, ne desen boş şartlar bu yapabileceğimiz birşey yok deyip geçiyor sende sinir olduğunla kalıyorsun bende gittim n11 den midi fırın aldım boşa gitmesinden iyidir

• Ben de saat 12 yi geçince baktım puan duruyor n11 den alışveriş yaptım bugün baktım puan ~99 gözüküyor puanı bulamayınca eksiye düşürmüşler
  • canturkkara kullanıcısına yanıt
    Kartlarınız arasında bonus aktraımı yapabilirsiniz, eğer aynı hesaba bağlılarsa, değilse kart seçeneklerinde aynı hesaba bağlayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the wade

Kartlarınız arasında bonus aktraımı yapabilirsiniz, eğer aynı hesaba bağlılarsa, değilse kart seçeneklerinde aynı hesaba bağlayabilirsiniz.
    Arkadaşlar GG %5 çek de tanımlamış, çek + avantajix + %10 Bonus ile uygun fiyatlı bir TV alayım diyorum, kartımda 60 TL de Bonus var, kullansam Bonus kazanmaktan muaf olmam değil mi ?
  • quote:

Teşekkürler gerçi iş işten geçti ama bu kadarını bile demedi müşteri hizmetleri yinede çok sağol bilgilenmiş oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: canturkkara

quote:

Teşekkürler gerçi iş işten geçti ama bu kadarını bile demedi müşteri hizmetleri yinede çok sağol bilgilenmiş oldum

O zaman son kullanma tarihi gecen bonuslar tarihi gecince silinmiyor mu aktarma olunca?
  • quote:

Durum.nedir hocam.bizim.baldiz -99.89 krs a dusmus
  • Aynen benim kartta - ye dusmus
  • quote:

Orijinalden alıntı: blank42

Bende unutmuşum dün kazara aklıma geldi son günmüş.Benzin istasyonuna gidip doldurmuştum 100 tl'lik kartı verdim bonus 4 tl küsür gözüktü normalde 120 lira bonus var.Mazotuda doldurduğumdan peşin verip çıktık içide dolu olunca başka benzinde alamadım

N11'e girip bir alışveriş yaptım.Merak ettiğim eğer ben bu siparişi iptal edersem prosedür ne oluyor ? Puan havaya mı uçuyor ?

Bilgilendiren olursa mutlu olurum

Senin durum nedir hocam eksiye mi dustun kayit mi actiralim.ne yapalim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.