Şimdi Ara

Gittigidiyor %10 indirim kodu Yüklemiş (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
7
Favori
14.055
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ödeme sayfasında sipariş verecekken vazgeçtim anasayfaya geçtim ve %10 kod kayboldu şakamı bu ?
  • gece 24 de sılınecek kuponlardan kullanmayan varsa pm lutfen hayra gırersınız
  • 100 tl üzeri 25 tl indirim hesabımda isteyn pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

gece 24 de sılınecek kuponlardan kullanmayan varsa pm lutfen hayra gırersınız

aynen boşa gitmesin. Hayrına verecek var mı
  • İndirim çeki kullanılmak istenildiğinde tc kimlik numarası istiyor.Bu kimin tc numarası olacak kartın sahibinin mi,hesabın sahibinin mi yoksa herhangi bir kişi olabilirmi...
  • ax kullanıcısına yanıt
    Fatura kesimi için sizin tc kimlik numaranız gerekiyor. Fatura kimin adına ise yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanmayacak varsa talibim. modagram da 100/30 indirim kodu verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m1xer

Fatura kesimi için sizin tc kimlik numaranız gerekiyor. Fatura kimin adına ise yani

Hocam ürünü satan kişi mağaza değil.Ayrıca bu numara sadece indirim kullanılırken isteniyor.yüzde 10 indirime mi fatura kesilecek tam anlayamadım.Ben acaba hesabı başkaları kullanmasın mı diye mi böyle bir yola başvurdular dedim...
  • ax kullanıcısına yanıt
    Hocam şirket olsanız vkn nizi isterler fatura için.bireysel alımlarda tckn istenir.Fatura edilecek kişinin bilgileri ve tckn gerekli hesabın kimin adına olduğu önemli değil.

• bonus için 3340'a mesaj gönderiyorum ama cevap mesajı bir türlü gelmiyor. Sizde de böyle bir sorun yaşayan var mı?
  • bi kerede gönder arkadaş
  • quote:

Hocam şirket olsanız vkn nizi isterler fatura için.bireysel alımlarda tckn istenir.Fatura edilecek kişinin bilgileri ve tckn gerekli hesabın kimin adına olduğu önemli değil.

Hocam anlıyorumda indirim çeki kullanmazsak böyle bir bilgi istemiyor sistem.Sizin dediğinizi doğru kabul edersek neden sadece indirimli alışverişlerden bu bilgiyi talep ediyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cencel

bonus için 3340'a mesaj gönderiyorum ama cevap mesajı bir türlü gelmiyor. Sizde de böyle bir sorun yaşayan var mı?

3340'tan bana da mesaj gelmiyordu, 0532 752 3340 numarasına gönderdim katılım mesajı için cevap geldi.
    bilginize.

• ax kullanıcısına yanıt
    1 sefer kullanılması içindir belkide.

• quote:

Hocam kart ile ilgili bir problemmiş sanırım başka bir kartı denediğimde istemedi...
  • Kullanmayacak arkadaşlardan % 10 çeki onları da biras mutlu edecek şekilde alabilirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

quote:

Hocam kart ile ilgili bir problemmiş sanırım başka bir kartı denediğimde istemedi...

Hayırlı olsun

• Bende %10 ceki almak istiyorum kullanmayacak olanlardan ps4 alacagim

• %10 çeki olup da kullanmayacak olan varsa ben de talibim, ps4 almak istiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkay03 -- 13 Şubat 2015; 18:36:04 >
  • gg da idealseçim satıcının cep nosu lazım, bonus kampanyasına katılmayı unuTmuşum, iptal edip bugün sipariş geçmem gerekiyor yardım
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.