Şimdi Ara

Gittigidiyor %10 indirim kodu Yüklemiş (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
7
Favori
14.049
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullanmayıp uygun bir fiyat veya karşılıksız olarak verebilecek olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Issız adanalı01

quote:

Orijinalden alıntı: subxero

Bende de %5 var. En az %5 sanırım herkese yüklenmiş.

Banada 50 tl gelmiş ama en sz 250 tllik alışveriş şart

250/50 tuna parfumeri indirimyse işe yaramaz
  • kullanmayı düşünmeyenden hayrına alabilirim veyahut uygun bir miktara :) teşekkürler
  • %10 vermek ısteyen varsa avantıjxını kullanabılırım yada 10 tl den alabılırım
  • %10 kullanmayak olan varsa yada satmayı düşünen varsa talibim.
  • Bugün benim doğum günüm bir de normalde bu şekilde olan müşterilere yüzde 10 luk cek verılırdı ama bende hiç indirim yok malesef

%10 çek gelmış olup ,kullanmayıp hayrına verebilecek olan var mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baxı -- 13 Şubat 2015; 9:56:44 >
  • Benim alacağım ürün 3500 tl. Bu hediye ceki nin üst sınırı 3000 tl. Nasıl bir organizasyon yaparsak kullanabilirim?

• haftasonu bin lira üstü alışveriş yaptım 100 lira bonus hala gelmedi indirim çeki de gelmemiş bize niye hiç fırsat yok ya

konuyla alakalı değil ama içimde kalmasın bir beddua göndereyim böyle alışveriş sitelerinden fake hesaplar açıp ihtiyacı olmadığı halde sınırlı veya sınırsız tüm kampanyaları sömürüp ihtiyacı olana fahiş fiyattan satanların Allah belasını versin
  • Geçenlerde böyle bir kod geldi, burada bir yazdım, dünya kadar pm geldi, bana ver diye. İsteyenlerin büyük bölümü de ikinci el kısmının satıcıları
    @foz54, amin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agtr -- 13 Şubat 2015; 10:57:11 >
  • Bugün gittigidiyordan Playstation 4 alıcam.%10 indirim kodu gelmedi.verebilecek arkadaş çok hayır duamı alır :) şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agtr

Geçenlerde böyle bir kod geldi, burada bir yazdım, dünya kadar pm geldi, bana ver diye. İsteyenlerin büyük bölümü de ikinci el kısmının satıcıları
    @foz54, amin

bende 2.elde cok urun kod sattım fakat baska bölumden rıca edıpte aldıgımı satmadım, suan mısal lazım fakat satmak ıcın degıl arkadaşa telefon almak ıcın,
    lakın hem alıp hem satan cok kısı var bu forumda
  • Castiel kullanıcısına yanıt
    %10 indirim kodu var 25tl ye isteyen pm atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eÜp_07

kullanmayı düşünmeyenden hayrına alabilirim veyahut uygun bir miktara :) teşekkürler

Hocam bende dün fark etdim akşam 10 gibi dün son günüymüş bitdi yani bilsem verebilirdim size kullanmıyacaktım zaten hiç degilse işe yaramış olurdu

• quote:

quote:

kullanmayı düşünmeyenden hayrına alabilirim veyahut uygun bir miktara :) teşekkürler

Hocam bende dün fark etdim akşam 10 gibi dün son günüymüş bitdi yani bilsem verebilirdim size kullanmıyacaktım zaten hiç degilse işe yaramış olurdu

sağlık olsun :) eminmisiniz normalde bugün bitiyor çekler.
  • quote:

quote:

quote:

Bidaha bakıyım 12 si diye yazıyordu şimdi tekrar bakıykm

• quote:

Orijinalden alıntı: roax

100tl üzeri %10 gelmiş mesajı alıntılayıp ilk yazana vericem
    Forumdan birinin işi görülsün

Dostum bana lazım hala kod duruyorsa alabilirmiyim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dedigim gibi bitmiş hocam dün vardı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dedigim gibi bitmiş hocam dün vardı

saolasın ustam

• Arkadaşlar ihtiyaç devam etmekte. %10 kuponu olup kullanmayacak arkadaşlar hayırlı bir iş yapıp dua alırlar. Hasta bir arkadaşa moral için hediye alıcaz şirket çalışanları olarak. okuyan cevap veren herkes şimdiden sağolsun.
  • bu alıp satma işi nasıl oluyor. bendede var %5 ama kod falan degıl doğrudan ödeme ekranında fiyattan düşüyor. nasıl olacagını anlatsın biri vereyımde kullansın. bana lazım degıl
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.