Şimdi Ara

Gittigidiyor %10 indirim kodu Yüklemiş (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
7
Favori
14.021
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayrına %10 çek verebilecek olan var mı?
  • 12.02.2015 - 13.02.2015 geçerlidir demek, 13.02.2015 23:59 a kadar geçerlidir demek mi yoksa 12.02.2015 23:59 a kadar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: ali222

quote:

Orijinalden alıntı: emrah9905

quote:

Orijinalden alıntı: Tugayy

okadar alışveriş yaptım gg hesabımdan daha bir kere gelmedi hesabıma indirim.

her ne kadar sistem gönderiyor kupoanları deslerde alışveriş yapılmayan hesaplara gönderiyorlar indirimi

Kesınlıkle dogru

on hesap sıfır alışveriş şimdiye kadar şimdi de sıfır kupon

10 hesaba da gelmemesi bir rekor.. galiba sistem ip den falan anlıyor aynı kişinin oldugunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu Çek'ler neye göre veriliyor anlamıyorum.
    1 kez yolunu karıştırıp gelmemi Çek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omnis10

quote:

Orijinalden alıntı: LAZOFLU

quote:

Bu kisiye ozel hadiseleri firsat diye acipta insanlari ugrastirmanin mantigi nedir diye sormuyorum. Ne mantik eksikligidir?? Cozebilen varmi.

Herkese verilmiyor olabilir ama birçok kişiye veriliyor, uyarıyor ki sizde bakın gelmiş olaiblir, eğer gelmişse 300tl ye kadar indirim alınabiliyor.

Mantığı umarım anlamışsınızdır.

Mantik mi ... Ben anladimda belliki siz anlamamissiniz. 300 tl indirim vermez. Ust sinir vardir

Üst sınır 3000. Yuzde onu 300

• quote:

Orijinalden alıntı: Köroğlu06

12.02.2015 - 13.02.2015 geçerlidir demek, 13.02.2015 23:59 a kadar geçerlidir demek mi yoksa 12.02.2015 23:59 a kadar mı?

13 02 2015 23.59a kadar

• Bana da işe yarayacağı zaman gelmez ayda yılda bir gelir bu sefer yok kullanmayacak arkadaş hayrına verirse sevinirim
  • Bana gelmemiş.
    Akrabaya tv alacağım %10 varsa alabilirim, teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

Bu kisiye ozel hadiseleri firsat diye acipta insanlari ugrastirmanin mantigi nedir diye sormuyorum. Ne mantik eksikligidir?? Cozebilen varmi.

Herkese verilmiyor olabilir ama birçok kişiye veriliyor, uyarıyor ki sizde bakın gelmiş olaiblir, eğer gelmişse 300tl ye kadar indirim alınabiliyor.

Mantik mi ... Ben anladimda belliki siz anlamamissiniz. 300 tl indirim vermez. Ust sinir vardir

kardeşim neden anlamamkta zorluk çıkarıyorsunuz, %10 indirim 100tl -3000tl arası veriliyor, 3000tl lik alışveriş yapınca %10 dan kaç tl indirim yapıyor bir hesaplarmısınız?

• hızlıal 500/50 veya n11 150/30 hesap ile takas edebilirm arkdaşlar gg yuzde 10 çeklerini
  • Bende niye %5 görünüyor.

• arkadaşlar 990 liralık bir ürün alıcam. %10 kuponla 890a düşüyor. bonus kampanyasından 100 tl kazanabilmek için sepete kaç liralık ürün eklemem gerekiyor? acil cevap bilen arkadaşlardan
  • Hizlial 500 tl alt limitli cekim ile takas yapabilirim. Uste para isteyen olursa makul ucretle takas yapabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: General.

Bende niye %5 görünüyor.

Çünkü 5 means 5

• Satılık %5 gittigidiyor çek
  • quote:

Orijinalden alıntı: dagger85

arkadaşlar 990 liralık bir ürün alıcam. %10 kuponla 890a düşüyor. bonus kampanyasından 100 tl kazanabilmek için sepete kaç liralık ürün eklemem gerekiyor? acil cevap bilen arkadaşlardan

Sepetin indirimsiz fiyatini 1112 ye tamamla

• daha önce işlem yapılan hesaplar mı yapılmayan hesaplar mı kod tanımlanma şansına sahip oluyor fikri olan var mı??
  • _MedicuS_ kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam
  • Şu bankanın ikinci alışveriş kampanyaya dahil edilmez demesi ne uyuz bir şey. Sipariş veriyorum 2 saat sonra çeklerin dağıtıldığını görüyorum. %5 'le 70 TL daha ucuza alırdık PC'yi. Neymiş sipariş iptal edilip yeni sipariş versem de Bonus kazanamazmışım.
  • quote:

quote:

quote:

300 TL üst sınır işte.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.