Şimdi Ara

Gittigidiyor %10 yolladi hesaplari kontrol edin derim (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
6
Favori
6.405
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %5 in son kullanma tarihi ne zaman

• Arkadaslar bu kupon nasil geliyor anlam veremedim. 2 hesabim var. Malesef kupon filan yok.
    Kizima soz vermistim. Karne hediyesi telefon alacaktim:(

2 aydir erteliyorum :( malesef zam geliyor , kupon gelmiyor :(

• Vay arkadaş çek satışı yapanlar burda duygusala bağlayıp dileniyor ya çok gülüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon Fighter -- 17 Temmuz 2015; 18:21:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim en son 1 yıl önce alışveriş yaptığım hesaba kayıp aranıyor diye yollamış. Tam dar zamanımda yetişti sattım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bize niye vermiyor anlamadim gitti ihtiyaci olmayana verir hep satiyorlar bir tel alicaktim off off mubarek gun sovmeyim en iyisi :(

• Garnizon yolluyorlar durmadan 50/20 suçumuz neyse artık

• buradan tüm sıcak fırsatlar ailesine sesleniyorum, bu fırsatçı çek satanlara prim vermeyin. 70 liraya alan olmuş yuh yahu, adamın gideri yok sırf şanslı diye 70 lira mı kazanacak? 30 liranın üstüne %10 almayın arkadaşlar, prim vermeyin bu ölücülere
  • Arkadaş çok doğru söylüyor. Ederi 30-35 liradır. Ben 8 liradan aldığım günleri hatırlarım.

• Bundan Sonra Banada Gelirse En Fahiş Fiyata Satacağım.

50 tl ye bile hesap alamıyoruz kimseden.
  • ben bu işi gittigidiyorun yaptığından şüpheleniyorum artık güya indirim verir gibi yapıp belkide kendi adamlarına forumda kaçtan tuttururlarsa hesapları sattırıyorlar adam 30 tane hesabı satılığa çıkarmış bizim tek hesabımıza indirim verilmezken adam 30 hesaptan bahsediyor bu ne şans!!!
  • 1000 lira civarında alışveriş yapacaklar forumdan indirim kuponu ararken boşuna %10 ları kovalamayın %5 ler 5 tl den satılıyor çek paylaşım bölümünde aynı hesaba geliyor.
    %10 luk çeklere 50 tl den aşağı fiyat çeken görmedim %5 ler ise 5tl
  • gelip gelmediğini nereden görüyoruz ?

• Bencede böyle birşey var. İçeriden biri bunları hesaplara yüklüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ferrai

ben bu işi gittigidiyorun yaptığından şüpheleniyorum artık güya indirim verir gibi yapıp belkide kendi adamlarına forumda kaçtan tuttururlarsa hesapları sattırıyorlar adam 30 tane hesabı satılığa çıkarmış bizim tek hesabımıza indirim verilmezken adam 30 hesaptan bahsediyor bu ne şans!!!

Olabilir,

kazan kazan

• quote:

ben bu işi gittigidiyorun yaptığından şüpheleniyorum artık güya indirim verir gibi yapıp belkide kendi adamlarına forumda kaçtan tuttururlarsa hesapları sattırıyorlar adam 30 tane hesabı satılığa çıkarmış bizim tek hesabımıza indirim verilmezken adam 30 hesaptan bahsediyor bu ne şans!!!

aynen hocam, adamlarına verip kampanya süsü veriyorlar
  • Arkadaşlar, GG'de; 1.000 TL civarına fiyat/performansı iyi olan bir lcd tv var mı bildiğiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avanta

Arkadaşlar, GG'de; 1.000 TL civarına fiyat/performansı iyi olan bir lcd tv var mı bildiğiniz?

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-42lb580n-42-full-hd-smart-led-ekran-178370239

http://www.hepsiburada.com/lg-42lb580n-42-106-ekran-full-hd-100-hz-smart-led-ekran-p-EVLG42LB580N

• quote:

Oyle birsey yok hocam.. :)

• banada ha bire ücretsiz listeleme geliyor. çek istiyorum gg çek...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.