Şimdi Ara

Gittigidiyor %10 yolladi hesaplari kontrol edin derim (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
6
Favori
6.405
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar en önemli soruyu soruyorum

Ayın 25 ine kadar başka banka kampanyası olur mu ?

yoksa hazır varken bugün şu bonus un 50 TL si ile mi alalım. bilgisi olan vardır belki arada duyurulmayan kampanyalardan haberi olan arkadaşlar çıkıyor.
  • Bonustan Sonra Hangi Banka ile Kampanya Olacak Merakla Bekleniyor.. Axess ile olursa 100 TL Chip alınabilir gibi geliyor..
  • Cek satici degilim kimseyle cek paylasmadim da ama samsung ue406370 tv 1600 tl indirim ceki olsaydi bayagi iyi fiyata alabilecektim.malesef gelmedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afusan

quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Gittigidiyordaki %10 olayında en fazla 100 lira indirim kazanırsın gibi bir limit varmı yoksa ürünün %10 u ne kadarsa o kadar indirimmi ?

3000 liraya kadar %10 uygulanıyor sanırım. Yani maksimum 300 tl indirim oluyor

4600liraya foto makinası almıştı arkadaş benim hesapla arayıp teyit etmişler falan hesap onunmu diye..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede bişey yok..
  • bende de yok, tam telefon alacaktım yeğene gelse ilaç gibi olacaktı

gittigidiyor çek satıcılarına vermiş oldu bu %5 ve %10 u. Bunun yerine herkese %7 falan verse daha mantıklı.
  • Bende de hareket yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

quote:

quote:

Gittigidiyordaki %10 olayında en fazla 100 lira indirim kazanırsın gibi bir limit varmı yoksa ürünün %10 u ne kadarsa o kadar indirimmi ?

4600liraya foto makinası almıştı arkadaş benim hesapla arayıp teyit etmişler falan hesap onunmu diye..

Hocam 3000 liranın üzerinde birşey eklediğinizde %10 indirim gözükmüyor. 3001 lira bile olsa o %10 indirim çekini kullanamazsınız. Arkadaşınızın %10 kullandığından emin misiniz?

• 20 tl "Garnier mağazasından yapacağınız 50 TL ve üzeri alışverişte geçerlidir."

iki hesapta da bu var.
  • Bir kerede banada gelmis desem ne olur

• alp007 A kullanıcısına yanıt
    Axess alacagini zannetmem zira hepsiburada axess veriyor.

• Hic yokk yine yok her zaman yok yok yok yok

• Yeni kart kampanyasi hakkinda bir bilgi yok isin garibi. Muhtemelen de bayram boyunca yapmazlar insanlar zaten alisveris yapar diye.

• Çek kullanmayacak olan varsa pm den gönderirseniz sevinirim.
  • 20 liraya satin almak ile 50-70 liraya satmak arasinda hic fark yok. ikisini farkli kisilerin kuponlari ile yapilan alisveris olacak.....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

quote:

quote:

Hocam 3000 liranın üzerinde birşey eklediğinizde %10 indirim gözükmüyor. 3001 lira bile olsa o %10 indirim çekini kullanamazsınız. Arkadaşınızın %10 kullandığından emin misiniz?

sonradan değişmiş olabilir geçen yıl falandı nerden baksan burdan birisiydi hatta 20lirayamı ne satmıştım adam abartmış o günden beri çekte yollamıyor gg :)

• Bunların bana garezi var heralde 1 kere gelmez mi şu dünya gözüyle
  • banada cek verılmemıs
  • Kimse yazmamış Maximum ile anlaşmış bu ay diye :) Ben yazmış olayım..
    Hesabımada %5 - %10 filan verse iyi olur bir iki gün bekliyim en iyisi, olmazsa uygun bir %10 luk hesap arayışına gireriz
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.