Dükkandan müşteri kovan n11
NOT: Bazı arkadaşların dediği gibi kupon satan biri olsam onlarca hesabım olurdu. Sorunu kendime dert etmez öbür hesaplar ile alışverişe devam ederdim. Şimdiye kadar yaptığım siparişlerin yüzde 99 u Mersin veya Hatay teslimi çünkü ailem ve akrabalarım Mersin'de yaşıyor ben ise Hatay'da çalışıyorum.
Arkadaşlar konuyu hangi kısıma açacağımı bilmediğimden daha çok kişiye ulaşsın diye buraya açtım. Konuyu öne çıkarırsanız daha çok kişiye ulaşır.
Öncelikle konuyu Şikayetvar sitesine yazdım. Benden başkasıda mağdur olmasın diye buraya da açma gereği duydum.
Şikayetvar sitesine gönderdiğim mesajı ekliyorum.
-Geçen hafta beklenmedik şekilde hesabım askıya alındı. Müşteri hizmetlerine ulaştım. Hesabı tekrar aktif ettiler. Daha sonra sipariş vermek istediğimde ödeme kısmına geldiğimde güvenlik onayı diye bir sorun vermeye başladı. Tekrar tekrar müşteri hizmetlerini aradım. Herhangi bir sorun olmadığını söylediler. Daha sonra canlı destekten başvurdum. Üst departmana bildirildiğini dönüş yapacaklarını söylediler. N11 den arandım. Hesabım güvenli görülmediği için artık alışveriş yapamayacağımı bildirdiler. Sorun nedir diyorum. Herhangi bir sorun söylemiyorlar. İşin garip tarafı adres listemdeki hiç kimse kendi hesapları dahil sipariş oluşturamıyor. Durumu müşteri temsilcisine söylüyorum. Çok rahat bir şekilde onlarda alışveriş yapamayacak diyor. Duruma göre benim hesabımda adresi olan tüm kişiler engellenmiş. Müşteri temsilcisine diyorum. Tamam hadi beni engellediniz neden diğer kişileri engelliyorsunuz. Güvenlik nedeniyle diyor. (Ben ilk defa dükkana gelen müşteriyi kovan ve müşteri dükkan iken dükkandaki kişilere de alışveriş yapılmasını yasaklayan bir firma görüyorum. Bu gidişle dükkanı herkese yasak edecekler.)
İşin garip tarafı adamlar sadece beni değil hesabımda bulunan tüm adres ve kişilere alışverişi yasakladı. Konuyu buraya yazdım ki aynı durum sizin başınıza gelmesin ve hesabınızda ki kişiler de mağdur olmasın.
megane 4 (1.5 dci VS 1.2 TCe)
|
|
x300 veya 6150
|
bidolu
|
amd anakart alıcam yardım
|
anlık görüntü yakalama
|
TV KARTI
|
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 12 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 273
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 6.855 (Bu ay: 79)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 26 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar