Şimdi Ara

gittigidiyor 100 tl üstüne shell 20 tl yakıt (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
27
Favori
15.487
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akıllı bir satıcı olmayan ürünü satmış sonradan iptal etmiş ben alınca. 80 liraya düştü alışveriş kod gelmiyor sanırım?? Onların sorunu normalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracım yok verecek arkadaşımda yok.Alışverişimden 20 tl shell yakıt kodu göndermişler.

İlk pm atana göndereyim bari birinin işine yarasın.

Edit: Verdim arkadaşlar pm atmayın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kernel Panic -- 14 Ağustos 2015; 8:06:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kernel Panic

Aracım yok verecek arkadaşımda yok.Alışverişimden 20 tl shell yakıt kodu göndermişler.

Sizin gibiler var mı hala? Ben alamadım ama sizi tebrik ederim.

• kodu kullanmayacak arkadaşlardan satın alabilirim makul bi fiyat karşılığında.
  • 1 gr altın alsak genede yakıt çeki geliyormu arkadaşlar deneyen oldumu
  • benim indirim shell kodu halen gelmedi.
  • Toprak... kullanıcısına yanıt
    Evet, ödediğin tutar 100 liraya da fazla olması gerekiyor sadece. Nadir 22 ayar aldım 102 liraydı, kod geldi.
  • dostlar yardım lutfen..

3-5 alışverısım oldu..1 kodu karta onaylattım..yeni kartlar alıp diğerlerini yapim dedim olmadı..siz zaten kampanyadan faydalanmısınız 1 hakkınız var diyor..ne yapmam gerek yol gösteren yokmu..

aynı isimle farklı kart olmadı..
    ya da aynı playa olmadı..kestiremedim..

yardım lütfen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceramicer43

dostlar yardım lutfen..

3-5 alışverısım oldu..1 kodu karta onaylattım..yeni kartlar alıp diğerlerini yapim dedim olmadı..siz zaten kampanyadan faydalanmısınız 1 hakkınız var diyor..ne yapmam gerek yol gösteren yokmu..

yardım lütfen..

Farklı telefon numarası ile denediniz mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aracım yok verecek arkadaşımda yok.Alışverişimden 20 tl shell yakıt kodu göndermişler.

Hiç yakışmadı. Gerçek bir sıcak fırsatçı bu kodu 15 liraya satışa çıkarmalıydı.

Şaka bir yana, kutlarım sizi bu davranıştan ötürü.

Bu arada arkadaşlar, ürüne onay verdikten ne kadar süre sonra kod geliyor? Bu sabah onay verdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceramicer43

dostlar yardım lutfen..

yardım lütfen..

farklı hattan kayıt edeceksiniz.. plaka aynı olabilir sıkıntı yok. her kodu farklı tlf ile aktif edin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Nautilus-

quote:

Hiç yakışmadı. Gerçek bir sıcak fırsatçı bu kodu 15 liraya satışa çıkarmalıydı.

Şaka bir yana, kutlarım sizi bu davranıştan ötürü.

Bu arada arkadaşlar, ürüne onay verdikten ne kadar süre sonra kod geliyor? Bu sabah onay verdim.

Genelde çok sürmez ertesi güne geliyor..

• ibrahim_koparal İ kullanıcısına yanıt
    geç gönderiyorlar ve fatura kesmiyorlar diye duymuştum.
  • Tek hesaba farklı kodlar geliyor mu arkadaşlar yoksa diğer alışverişlerinizi farklı hesaplardan mı alışveriş yapıyorsunuz ? 1 adet kodum geldi bi kaç siparişim daha olacak kod gelmiyecekse aynı hesap üzerinden yapmayalım.

• MuzminRahTs?z! kullanıcısına yanıt
    Farklı hesaptan yapman gerekiyor. Şartlar öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: MuzminRahTs?z!

Tek hesaba farklı kodlar geliyor mu arkadaşlar yoksa diğer alışverişlerinizi farklı hesaplardan mı alışveriş yapıyorsunuz ? 1 adet kodum geldi bi kaç siparişim daha olacak kod gelmiyecekse aynı hesap üzerinden yapmayalım.

Farklı hesaptan yapmalı ve gelen kodu aktif etmek için farklı tlf hattı ile aktif etmelisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Reobig

Arkadaşlar 50/10 çıkartabilen var mı ? 1 saattir hiçbir şey çıkmadı

m.h. yazdım 50/10 kampanyası bitti dedi.
  • 129 liraya Nuvo kullanarak 120 GB Samsung 850 Evo SSD disk almıştım. Bu kampanyadan haberim yoktu alırken. Bugün 20 liralık akaryakıt kodu da geldi. SSD bana 77 liraya gelmiş oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tokatfatihi

quote:

Tek hesaba farklı kodlar geliyor mu arkadaşlar yoksa diğer alışverişlerinizi farklı hesaplardan mı alışveriş yapıyorsunuz ? 1 adet kodum geldi bi kaç siparişim daha olacak kod gelmiyecekse aynı hesap üzerinden yapmayalım.

Farklı hesaptan yapmalı ve gelen kodu aktif etmek için farklı tlf hattı ile aktif etmelisiniz

Bunlar yapıldıgında aynı karta birden fazla kere 20tl karşılığı puan yükleniyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: torku42

quote:

Orijinalden alıntı: tokatfatihi

quote:

Bunlar yapıldıgında aynı karta birden fazla kere 20tl karşılığı puan yükleniyor mu?

Maalesef. Her karta ayrı ayrı yükleme yapabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.