Şimdi Ara

Gittigidiyor 81 tl alışverişe 80 tl indirim kazandım(herkeste olmayabilir) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
5
Favori
9.815
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

edit:
    temsilci: Kampanya ile ilgili teknik bir sorun mevcut Ömer Bey Yetkili departmanımızın bilgisi dahilindedir. SS bile istemedi çabuk bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amcui -- 25 Ocak 2020; 17:34:35 >
  • Yok yardıma bağlanılamıyor ki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Duygu diye bir temsilcileri var adamı hayattan soğutur. Coca Cola'nın uygulamasından çek yüklemiştim hesabıma son kullanım tarihi 31.12.2020 olan, alışveriş yapmak için gireyim dedim baktım çek yok. Kadına diyorum ki hanımefendi bakın çekim son kullanım tarihi dolmadan silinmiş şu uygulamadan böyle yaparak aldım falan. Ekran görüntüsü istedi attım, diyor ki kampanya süresi bitti. Diyorum görmüyor musunuz SKT'si 2020 Aralık sonu, bana diyor ki kampanyamız bulunmuyor size özel kampanyalar mail veya SMS ile gönderilir öyle bir mail veya SMS geldiyse ekran görüntüsünü atın. Dedim siz silersiniz diye çekin ekran görüntüsünü alıyorum siz her şekilde bahane buluyorsunuz. Bana diyor ki sizin kampanyaya katılım yaptığınızı nereden bilebiliriz, sana ekran görüntüsü attım nereden yaptığımı söyledim diyorum hala kampanyaya kaydolurken ekran görüntüsü lazım diyor. Ben her adımımın ekran görüntüsünü mü alacağım diyorum, maalesef bu şekilde yardımcı olamam diyor.

Anlamıyor bazıları yemin ediyorum anlamıyor, kadına ne desen keçi gibi diretiyor artık sevgilisiyle mi kavga etti nedir. En son şikayetvar'a yazdım da öyle yüklediler.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Hepsini yüklediler mi benimde 5 tane vardı sadece birine yüklediler.

• Direk ctrl v yaptı adam
    Konu hakkında yaşanan teknik bir problemden kaynaklı şuanda hediye çekinizi kullanamamaktasınız. Yaşanan aksaklık nedeniyle sizlerden özür dileriz. İlgili departmanımıza bilgilendirme sağlanmıştır. İlgili departmanımız tarafından mağduriyetiniz ile ilgili geri dönüş sağlanacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canlı desteğe ilettim 2.hesabımdada aynı durum vardı onun içinde bağlanayım dedim sipariş limitini yükseltmişler.

• Yüzde 8 indirim sağlıyor yuzde8 i geçerse de sepet 80 TL indirime sabitliyor.

• Gittigidiyor 81 tl alışverişe 80 tl indirim kazandım(herkeste olmayabilir)

Hadi geçmiş olsun düzeltme yapmışlar artık alırsınız 81/80 indirimi

• 1001 tl altlimitli oldu

• bayrakdar kullanıcısına yanıt
    nasıl bi üslup bu ? ''alırsınız artık'' derken ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeusavda

Hepsini yüklediler mi benimde 5 tane vardı sadece birine yüklediler.
    Birine zor verdiler anlattığım gibi
  • Ben de bir yazayım dedim. Kullanım koşullarını Canlık Destek'teki Merve'ye kopyala-yapıştır yaptım. Ekran görüntüsü alayım dedi. Tabii dedim. Diğer sekmeye döndüm, bir baktım ki 1001 TL yapmışlar. İyi çalıştıkları için tebrik ettim ben de. Çeki alan varsa harcasın bence hemen. Yoksa buharlaşır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cervoo

nasıl bi üslup bu ? ''alırsınız artık'' derken ?
    Gayet kinayeli bir üslup rahatsız mı oldunuz?

• bayrakdar kullanıcısına yanıt
    evet rahatsız olduğum için yazma gereği duydum. kampanya ile işiniz yok ise sizin de kinaye yapmanıza ve yazmanıza gerek yok. eğer sizde bi amaç uğruna yazıyorsanız ki bence öyle aynı o zaman siz de ''ALMIŞ'' oldunuz (81/80 çeki).
  • 81/80 Size Özel çek yüklendi konu sahibine teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E025DA543

81/80 Size Özel çek yüklendi konu sahibine teşekkürler
    hemen kullanın bence,ben de az önce kullandım ne olur ne olmaz....rica ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catkara -- 25 Ocak 2020; 18:22:21 >
  • Gittigidiyor'un işleyişi öyle aaa hemen çek yükleyelim bakın yüklendi olmaz canlı sohbetten yazarsınız en erken 1 gün içinde yüklenir kimse kimseyi kandırmasın burada. Konu sahibini tenzih ederek söylüyorum troll arkadaşlara gün doğdu.

Dur ben de yazayım bana da 101/100 yüklediler, sallamak bedava nasıl olsa
  • 1001 e 80 olarak düzeltmişler

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.