Şimdi Ara

Gittigidiyor > Arkadaşlar başlıkta anlatılacak gibi değil bir bakın lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Ben gittigidiyor sitesi üzerinden alışveriş yapan bir kullanıcıyım fakat kart ekstreme baktığımda ayriyeten bu ay ödemekte olacağım bir tutara rastladım ben bu tutarı ödeyecek bir ürün satın almış değilim bu neyin nesidir ? Bir ayrıntı var onuda belirtmek istiyorum ben 207 tl lik bir alışveriş yapmıştım 69 tl den 3 taksit, sonra satan kişi ile anlaşamadık ürün parasını iade ettiler bana bu ekstremde -69 tl olarak yansıyor ve bu ay bitiyor . Fakat bu bitince +69 tl olarak 3 taksitli bir ödeme başlıyor. Yardımcı olabilir misiniz bana ?

Gittigidiyor destek hattının cevabı ;
    46536344 no.lu işlem iptal edilmiş ve ürün bedeli olan 207.00 TL kredi kartınıza iade edilmiştir.

Ödemenizi taksitli olarak yaptığınızdan, iadeniz her ay kartınıza, taksit tutarları kadar artı bakiye olarak* yansıyacaktır. Ayrıca, gelecek olan ekstrenizde (hesap özeti) iade işlemini görebileceksiniz.

Yukarıda açıkladığımız durum tamamen genel bir uygulama olup, süre bankadan bankaya değişkenlik gösterebilir.

* Yapılan iadenin kredi kartınıza her ay taksitli olarak yansıması, tamamen bankaların süreç ve uygulamalarıyla ilgilidir. Taksitli işlemlerin iadelerinde, tutarın tamamı GittiGidiyor tarafından kredi kartınızın ait olduğu bankaya tek seferde ödenir. Bu aşamadan sonra banka, bu tutarı kredi kartınıza her ay taksit tutarı kadar yatırır. Konu hakkında detaylı bilgiyi bankanızdan alabilirsiniz.

Kartınıza taksit tutarları kadar artı bakiye olarak yansıyacaktır. Konu hakkında bankanızdan bilgi alabilirsiniz.

İyi Alışverişler. Saygılarımızla,

Yani benim para yatırmama gerek var mı, yok mu ? yoksa gitti gidiyor otomatik kendisi mi yatıracak bu parayı ? arkadaşlar lütfen yardım edin bana

• Senin bir şey yapmana gerek yok.Her ay +69 TL hesabına iade edilecek.
  • gerçekten rahatladım ya çok teşekkür ederim dünden beri kafamı kurcalıyor bu ödeme neyin nesi diye tekrar teşekkürler
  • iyi de banka senden parayı direk alıyor 207 tl yi sonra banka sana 69 tl şeklinde 3 taksit ödüyor bu ödeme bitince tekrar 3 ay taksit başlıyor bu nasıl bişe :S arkadaşlar normalde banka bize 3 taksit ödediğinde bu işlem bitmiyor mu ? almadığı bir ürün için nasıl 69 lira ekstre de para ödemesi gerekiyor
  • 14.01.2012 GITTI GIDIYOR BILGI TEKN. - İADE (03/03) -69,00 TL 0,00 TL / 0 ASIL
    22.01.2012 GITTI GIDIYOR BILGI TEKN. (01/03) 69,00 TL 0,00 TL / 0 ASIL

durum aynen böyle
  • 3 taksit falan başlamıyor. aynı ay içerisinde -69 ödeme +69 da iade olarak görünür ve ikisi birbirini götürmüş olur. sıkıntı olmaz
  • işlemi iptal ettiğim halde banka benden iade ödemek şartıyla 3 ay taksit parası aldı ve şimdi bu ay ki ekstremde bunu mu ödeyecek bana kafam çok karışık gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rovagyl #2 -- 29 Ocak 2012; 12:50:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.