Şimdi Ara

gittigidiyor benzeri bi site için ortak arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gittigidiyor benzeri bi site yapabilecek tasarımcılar arıyorum domain hosting falan benden tasarım ortağımdan ilerde sanal pos ve tv reklamı düşünüyorum ciddi ciddi ilgilenenler ulaşsınlar otopc@hotmail.com

• ayrıca şirket ortağı alacak öyle lafla değil basbaya bi ltd şirketi resmi bi şirket gittigidiyorla rekabet edebilecek beyinler lazım ben tüm angarya işlerle ilgilenecem ortağım yada ortaklarım profesyonel ve girişimci tasarımcılar olmalı
    birden fazla ortak olabilir
  • merhaba

msn `im baris22@hotmail.com

bu konu hakkında görüşelim
  • neler lazım sana ? ben reklam ıslerını ustlenıyım .. bızım öle bı planımız vardıda yazılımını yazmaya 20bın $ ıstedıler vaz gectım bende
  • 20000 dolarmı ben hazır site bulmuştum 300 milyona sadece bi kaç ekleme yapmak gerekiyordu bende bilmediğim için vazgeçmiştim oda açıkarttırma sitesiydi ama bedavaydı işte o %10 kesme işini falan yapacak biri lazım bana bide reklam derken neyi kastediyorsun siteye reklaM ALMAMI reklam vermemi
  • Sen 300 Milyona Size Paintte Çizim yapacak birini ble bulamazsın bu işler oyle kolay işler değil.
  • Bu işler böyle forumlarda yardım istemekle olmaz. Ciddi ciddi düşünüyorsanız bulursunuz bi coder istediğinizi söler fiyat alırsınız. Yazdırmaya bütçeniz yetmiyosa internette araştırır bu tür bir script satın alırsınız.

Birde ortak meselesi saçma. Birileri herşeyi yapacak ama sen yüzde 50 ortak olacaksın. Bunu hangi ... yaparki. (host dediğiniz şey artık para değil)

quote:

gittigidiyor benzeri bi site yapabilecek tasarımcılar arıyorum

Tasarımmı yaptıracaksınız sadece. Yani kodlamaya gerek yok mu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi www -- 17 Şubat 2006 11:23:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu işe girmeye cesareti olmayanlar kendileri yapamadıkları için yapmaya çalışanlarında önünü kesmeye çalışıyor arkadaşlar ben bilmediğimi söyledim böyle atıp tutacağanıza adam gibi açıklama yapsanıza bizde sayenizde bi şeler öğreniriz ayrıcawww.kapankapana.com 3-4 ay önce 300 milyona satılıyordu inanmayan araştırsın
    öyle atıp tutmayın tabi şimid ona hazırscript falan diyip gene kendinizi haklı çıkarmayın ben hazır script değil diye bişey demedim

• quote:

Orjinalden alıntı: otopc

bu işe girmeye cesareti olmayanlar kendileri yapamadıkları için yapmaya çalışanlarında önünü kesmeye çalışıyor arkadaşlar ben bilmediğimi söyledim böyle atıp tutacağanıza adam gibi açıklama yapsanıza bizde sayenizde bi şeler öğreniriz ayrıcawww.kapankapana.com 3-4 ay önce 300 milyona satılıyordu inanmayan araştırsın
    öyle atıp tutmayın tabi şimid ona hazırscript falan diyip gene kendinizi haklı çıkarmayın ben hazır script değil diye bişey demedim

sen tek başına yap o zaman hazır scripti işlemeye bişey yok hem parayı 2 ye bölmemiş olursun

• quote:

Orjinalden alıntı: absolut_master

sen tek başına yap o zaman hazır scripti işlemeye bişey yok hem parayı 2 ye bölmemiş olursun

+1903

Öyle kolay değil o işler sermayen varsa yaparsın.yoksa hayal kurmakda güzel
  • Merhaba arkadaşlar KMK Bilgi Teknolojilerine gittigidiyor benzeri bir eticaret sitesiyaptırdık gayet güzel 5800 TL ile 12000 TL arasında c2c paketleri var ve gayet hoş tavsiye ederim.
  • zor iş bunlar rekabet edemezsin gittigidiyorla ayrıca büyük ceo kafalar lazım bu işe küçük çapda olur bu şekilde yazılım şirketten domain hosting sizden bilgisayar toplamıyoruz beyler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.