Şimdi Ara

Cafe için isim önerisi olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AVMde bulunan daha çok kahve ve cheesecake ağırlıklı cafe için isim önerebilir misiniz?

Yabancı veya yerli isim olabilir.

• At Kafesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • No Panic

Cafe do Mando

Durak Cafe

• Pit Stop
  • Mado
    Özsüt
    Starbucks

Kardesler kıraathanesi

• quote:

Orijinalden alıntı: İssiz Adam

Mado
    Özsüt
    Starbucks

Kardesler kıraathanesi
    WesCake
    Çınar Altı
    Bi Mola
    Teras Cafe
    Gökçem Kafe
    Yakamoz Kafe
    Blue And

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhfade -- 20 Nisan 2015; 11:51:43 >
  • Kardeşler Kahvehanesi iyidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pergamon

• Cafe de Zimbabwe

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LIA®BEC
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhfade

WesCake
    Çınar Altı
    Bi Mola
    Teras Cafe
    Gökçem Kafe
    Yakamoz Kafe
    Blue And

Alıntıları Göster
    Avm'ler bildiğim kadarı ile marka patenti olmayan kurumsal nitelik arz etmeyen işletmelere izin vermiyorlar.

Bunun için ismin patentini almanız lazım.Bu şekilde kurumsal bir hüviyete büründürmeniz gerekecek işletmeyi.

İsim olarak ise,ağırlıklı olarak İtalyan menşeyli isimler tercih etmelisiniz.Tabi patent alımına müsait olmalı.Zira pasta ve kahvenin en iyi yapıldığı yer İtalya'dır. Dünya'da da franchise anlamında en iyi cafe markalar ağırlıklı olarak İtalyan menşeylidir.

Ona göre ar-ge'nizi yapın.

Millet amele gibi,ismin yanına xxx Cafe-Bistro yazıyor en basiti,literatürde Bistro olan yerde muhakkak alkol olur en basiti,ama kel alaka tabi mekan;tam kepazelik ve bilgi kirliliği anlayacağın.Bu tarz detaylar önemlidir.

İsmi koyup da konsept uymazsa bu da olmaz.Konsept ile belirleyeceğiniz isim tutarlı olmalı.Mekanın kendine has bir dokusu olmalı.İçeri 3 berjer atıp,şimdi isim vermeyim geneli o markayı tercih ediyor,dandik bir kahve -çay parekendecisi ile anlaşıp,duvarlara da iki de taş örttürünce,iki de dev ekran tv koyunca mekan açtım diyenlerden olmayın.

Özel bir isim var aklımda ancak ilerde lazım olabilir,bunu kendime saklıyorum. Yaklaşık 20 yılımız cafe-pastahane sektörü ile geçti.İlerde düşünüyorum,çok ama çok eksik piyasadaki mekanların çoğu,verdiğiniz parayı kati suretle helal edemiyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: faho

Avm'ler bildiğim kadarı ile marka patenti olmayan kurumsal nitelik arz etmeyen işletmelere izin vermiyorlar.

Bunun için ismin patentini almanız lazım.Bu şekilde kurumsal bir hüviyete büründürmeniz gerekecek işletmeyi.

İsim olarak ise,ağırlıklı olarak İtalyan menşeyli isimler tercih etmelisiniz.Tabi patent alımına müsait olmalı.Zira pasta ve kahvenin en iyi yapıldığı yer İtalya'dır. Dünya'da da franchise anlamında en iyi cafe markalar ağırlıklı olarak İtalyan menşeylidir.

Ona göre ar-ge'nizi yapın.

Millet amele gibi,ismin yanına xxx Cafe-Bistro yazıyor en basiti,literatürde Bistro olan yerde muhakkak alkol olur en basiti,ama kel alaka tabi mekan;tam kepazelik ve bilgi kirliliği anlayacağın.Bu tarz detaylar önemlidir.

İsmi koyup da konsept uymazsa bu da olmaz.Konsept ile belirleyeceğiniz isim tutarlı olmalı.Mekanın kendine has bir dokusu olmalı.İçeri 3 berjer atıp,şimdi isim vermeyim geneli o markayı tercih ediyor,dandik bir kahve -çay parekendecisi ile anlaşıp,duvarlara da iki de taş örttürünce,iki de dev ekran tv koyunca mekan açtım diyenlerden olmayın.

Özel bir isim var aklımda ancak ilerde lazım olabilir,bunu kendime saklıyorum. Yaklaşık 20 yılımız cafe-pastahane sektörü ile geçti.İlerde düşünüyorum,çok ama çok eksik piyasadaki mekanların çoğu,verdiğiniz parayı kati suretle helal edemiyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Köşem Cafe Salonu

• faho kullanıcısına yanıt
    Franchising vardı zaten, tabelalarını indiriyorum.2.5 yıl bayilikle uğraştım yeter artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C E B R A I L -- 20 Nisan 2015; 13:07:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C E B R A I L

Franchising vardı zaten, tabelalarını indiriyorum.2.5 yıl bayilikle uğraştım yeter artık

Franchise işi ilk başta tatlı gözükse de,anlaşmalara bağlı olarak zamanla royality ve sabit kesintilerle birlikte can sıkıntısı olmaya başlıyor.Sizin markanın adı neydi acaba?

En güzeli,kendinizin mamül imal edeceği ve çok sağlam kahve menüsüne ve en önemlisi sunum zenginliğine sahip bir konsept.Fiyatı da siz belirlersiniz,rekabetçi bir menü hazırlama şansınız var.

Zaten ülkemizde en kaliteli mekanlar şahız bazlı özgün mekanlar,franchise olup da damakta ve kafada iz bırakan bir elin parmağı kadar mekan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 20 Nisan 2015; 13:15:04 >
  • quote:

maid cafe açacağım ben ama türkiye daha hazır değil buna.

şöyle hanım kızlarımız servis felan yapacak.
     Cafe için isim önerisi olan?

• Le Cafe

• faho kullanıcısına yanıt
    CoffeeMania, açtığından daha hızlı şube kapatan nadide firma...Büyükşehirlerde iyi çalışan şubeleri var ama aidat ve yaptırımlarla uğraşmak zor.
  • quote:

CoffeeMania, açtığından daha hızlı şube kapatan nadide firma...Büyükşehirlerde iyi çalışan şubeleri var ama aidat ve yaptırımlarla uğraşmak zor.
    dayanamadım herkesi eksiledim
  • quote:

AVMde bulunan daha çok kahve ve cheesecake ağırlıklı cafe için isim önerebilir misiniz?

Yabancı veya yerli isim olabilir.

gönül kahvesi
  • Cafedeyiz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.