Şimdi Ara

Öğretmenimi arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
14.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üzerimde çok emeği olan ilkokul öğretmenimi arıyorum.

ocak 2013 : İlkokuluma gittim ve müdürle görüştüm. Bana ilçe milli eğitimin yardımcı olabileceğini söyledi.
    Ocak 2013 : ilçe milli eğitim yardımcı olamayacağını , numara , adres bilgisi veremiyeceğini söyledi.
    Mayıs 2013 : İl milli eğitim müdürlüğüne müracatım sonucu talebim olumsuz karşılandı ve bilgilerin 3.şahıslarla paylaşılmayacağını söylediler.

118den falan sorgulattım bulamadılar bir numara bir adres...

Arkadaşlar sizce nasıl bulurum , şuan tahmini 40lı yaşlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 30 Mayıs 2013; 1:37:23 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Öğretmeninizi Bulmanın Yolları

Eski öğretmeninizi bulmak mı istiyorsunuz? İşte yardımcı olacak bazı yöntemler:

• Sosyal Medyayı Kullanın: LinkedIn, Facebook ve Instagram gibi sosyal medya platformları, eski öğretmenlerinizi bulmak için harika kaynaklardır. Eski okulunuzun veya öğretmeninizin adıyla arama yapmayı deneyin.

• Okul Kayıtlarına Başvurun: Okulunuz, öğrenci kayıtlarını belli bir süre saklar. Eski öğretmeninize ulaşmak için okul yönetimiyle iletişime geçebilirsiniz.

• Eski Sınıf Arkadaşlarınızla Bağlantı Kurun: Sınıf arkadaşlarınız, öğretmeninize nasıl ulaşılacağı konusunda bilgi sahibi olabilirler. Onlarla iletişime geçin ve yardım isteyin.

• Öğretmenler Birliklerini Kontrol Edin: Birçok ülkede öğretmenler sendikaları vardır. Öğretmeninize ulaşmak için ilgili öğretmenler birliğiyle iletişime geçebilirsiniz.

• İnternet Araması Yapın: Öğretmenin adını ve soyadını ve belki de eski okulunuzun adını kullanarak internette arama yapmayı deneyin. Şanslıysanız, öğretmenin mevcut iletişim bilgilerini bulabilirsiniz.

Bu yöntemleri kullanarak eski öğretmeninizi bulmayı deneyin. Sabırlı olun ve yılmayın. Onlara ulaşmak için birkaç farklı yol denemek gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • müge anlı?
  • İl milli eğitim müdürlüğünde üst yetkilinin yanına bile çıktım kanunen yasakmış bilgilerin paylaşılması. Dedim mutlaka görüşmem gerekiyor falan mümkün değil dedi..
  • artik herkezin face i var dostun onun ada cocugunun yakininin ne biliyim ogretmen arkadasinin falan fisman bulabilirsin belki ordan
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Bu mesaj silindi.
    Saf temiz duygularla şurada bir yol çare arıyorum ayıp be kardeşim.

@gs10mert

onları çok denedim yok çıkmıyor hiçbiyerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 30 Mayıs 2013; 1:42:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Saf temiz duygularla şurada bir yol çare arıyorum ayıp be kardeşim.

@gs10mert

onları çok denedim yok çıkmıyor hiçbiyerden.
    up
  • quote:

Orijinalden alıntı: RancStone

resmi, ismi falan varsa kayıp aranıyor yazıp en çok bilindik yerlere yapıştırıp bulabilirsin ama bu kadar emeği olduğunu sanmıyorum, zaten onu görünce o seni arar

Hangi şehirde olduğunu bile bilmiyorum. Ölmüş olmasından korkuyorum çıkardı yoksa bu kadar aramaya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun arkadaşı arıyorum?
    2 yıl önce açıldı
    çocukluk arkadaşımı arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B076F42F8

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    11880de çalısıyorum adını cismini yaz bakarım yarın
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaveNoL

10 kere baktırdım ordan , Bana şehir soruyo bilsem söylerim zaten. Genel sorgulama falan yaptılar gene çıkmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 30 Mayıs 2013; 2:05:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1,1-dimetil hekzan

müge anlı?

ya valla o programa hayret ediyorum sohbet ede ede cinayet çözüyor
    anlamadığım nokta cinayeti işleyen manyaklar neden haftalarca oraya çıkıp çene çalıyor ki ne düşünüyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Price

quote:

müge anlı?

anlamadığım nokta cinayeti işleyen manyaklar neden haftalarca oraya çıkıp çene çalıyor ki ne düşünüyolar

hocam açıkçası o programı izlemiyorum dalgasına yazdım bence siz de uzak durun bu tip yapımlardan anlamsız ve saçma
  • Bende aradım senin gibi ama bulamadım. - Senin kadar detaylı değil ama -

Wanted ! Aysel Köksal. Bilen duyan varsa PM
  • quote:

quote:

quote:

müge anlı?

hocam açıkçası o programı izlemiyorum dalgasına yazdım bence siz de uzak durun bu tip yapımlardan anlamsız ve saçma

yıllardır izliyorum bilader zararlı mı bilmem ama gayet eğlenceli

• quote:

quote:

quote:

quote:

müge anlı?

haha bi de flash da yalçın abi vardı hocam hala var mı bilmiyorum onu da izlerseniz tadından yenmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Zen Man

Bende aradım senin gibi ama bulamadım. - Senin kadar detaylı değil ama -

Soruşturdum işte ama bilgi vermiyorlar yasakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zen Man

Bende aradım senin gibi ama bulamadım. - Senin kadar detaylı değil ama -

bu mu
    http://www.facebook.com/aysel.koksalvural
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

müge anlı?

haha bi de flash da yalçın abi vardı hocam hala var mı bilmiyorum onu da izlerseniz tadından yenmez

yalçın abiyi salla ya onun ki saçma sapan bişey di müge abla baya işin prosu olmuş l.a noire oynar gibi çözüyor kadın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RaveNoL

10 kere baktırdım ordan , Bana şehir soruyo bilsem söylerim zaten. Genel sorgulama falan yaptılar gene çıkmadı

Alıntıları Göster
    hocam biraz zorlu bir yol ama ilk kendi okuduğun okula gideceksin sonra o zamandan kalan idarecilere öğretmenlere soracaksın tayini nereye çıkmış telefon numarasını biliyor musunuz diye soracaksın telefon numarası yok ama tayini nereye çıktığını öğrenirsen bu işlemi tekrarlarsın.

ayrıca
    ilkokul hocam beni facebook da bulup arkadaş eklemişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sbdn

hocam biraz zorlu bir yol ama ilk kendi okuduğun okula gideceksin sonra o zamandan kalan idarecilere öğretmenlere soracaksın tayini nereye çıkmış telefon numarasını biliyor musunuz diye soracaksın telefon numarası yok ama tayini nereye çıktığını öğrenirsen bu işlemi tekrarlarsın.

ayrıca
    ilkokul hocam beni facebook da bulup arkadaş eklemişti.

İlk mesaja bakmadın galiba , gittim ilkokuluma yeni yeni öğretmenler var , eskiden kimse yok.
  • quote:

Üzerimde çok emeği olan ilkokul öğretmenimi arıyorum.

ocak 2013 : İlkokuluma gittim ve müdürle görüştüm. Bana ilçe milli eğitimin yardımcı olabileceğini söyledi.
    Ocak 2013 : ilçe milli eğitim yardımcı olamayacağını , numara , adres bilgisi veremiyeceğini söyledi.
    Mayıs 2013 : İl milli eğitim müdürlüğüne müracatım sonucu talebim olumsuz karşılandı ve bilgilerin 3.şahıslarla paylaşılmayacağını söylediler.

118den falan sorgulattım bulamadılar bir numara bir adres...

Arkadaşlar sizce nasıl bulurum , şuan tahmini 40lı yaşlarda.

http://www.facebook.com/aysel.koksal.77 bu da kırklı yaşlarda

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.