Bildirim
çocukluk arkadaşımı arıyorum
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
118 18 -
quote:
Orijinalden alıntı: artariel
adını soyadını ve annesinin adını ayrıca istanbulda yaşadığını bildiğim bir arkadaşımı nasıl bulabilirim ? 5 senedir adamın hiçbir iletişimi yok, facebook msn telefon hiçbir şeyi yok. öldüğünden bile şüpheliyim.
bulursan buraya yaz benimde bulmam gereken bir kisi var -
bende 1 sınıf öğretmenimi arıyorum adını hatırlıyorumda soy ismini unuttum google de arattım kaza geçirddi öldü falan diyorda bir hoca ali kara mıdır kaya mıdır onu bulmam gerek. -
quote:
Orijinalden alıntı: artariel
adını soyadını ve annesinin adını ayrıca istanbulda yaşadığını bildiğim bir arkadaşımı nasıl bulabilirim ? 5 senedir adamın hiçbir iletişimi yok, facebook msn telefon hiçbir şeyi yok. öldüğünden bile şüpheliyim.
Arkadaşın dediği gibi 118 18 den arkadaşının ve annesinin adını soyadını sorgulatıp numaraları tek tek dene
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X