Şimdi Ara

Babamı çok özledim..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Erkek adam ağlamaz etmez diyerek büyüttüler beni.Küçük yaştan beri saldırgan sinirli bi yapıya sahibim.Sabah arabada dinlediğim 1-2 parça beni bugun çok kötü yaptı.
    Küçükken babam sabah 5te kaldırırdı beni.O saatte isyan etceğime babama sarılırdım balık oltalarımızı alıp yola koyulurduk.Sahile gidene kadar muhabbet ederdik hiç unutmam evimizin biraz aşağısında bi kahve yanındada her sabah duran bir poğçacı amca dururdu.Ordan poğçamızı alır kahvedende çaylarımızı alır kahvaltımızı yapardık.Şuan yaptıgım kahvaltıda ne çeşit yiyecekler var ama hiç birisi babamla buz gibi havada poğaça ve çay kadar lezzetli gelmiyor.Onu çok özledim bana bağırmasını küfretmesini herşeye razıydım başımda dursaydı keşke.Bana sevgisini çok fazla gösteren birisi değildi fakat grip dahi olsam başımdan ayrılmazdı üstüme çok düşerdi ama hiç gelip sevmezdi sarılmazdı.Oda dedemden öyle görmüş şimdi yanımda otursaydıda sevmeseydi göstermeseydi sevgisini yine keşke.

• dediklerini annem için diyorum ama yapacak bişey yok kardeşim azrail tek bilet kesiyor gidiş var dönüş yok ama eninde sonunda kavuşmak var sabredip kulluk görevini yerine getir.

ALLAH sabır versin. seni diğer sevdiklerine bağışlasın
  • Hayat devam ediyor hocam. bundan sonrq da üzülmeyin başka şeylere fırsatlarınizi degerledirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben babamdan bi kere ayrı kaldım ve hayatım çok güzel geçmişti ondan ayrı kaldığım sürece.Beni tek aradığı konu karne nasıl diye arıyordu başka türlü aramazdı.
    onun güzünde başarılı olduğum zamanlarda çok seviyor 1-2dk sürüyor bu sevgi sonra yüzüme bile bakmaz.Eğer ki başarısız olursam istemediğim kadar bağırır çaığırır küfür eder. o yüzden hiç bi zaman babamı sevmedim ben. Keşke babamla benmde güzel anılarım olsaydı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeeFoo

hocam ben babamdan bi kere ayrı kaldım ve hayatım çok güzel geçmişti ondan ayrı kaldığım sürece.Beni tek aradığı konu karne nasıl diye arıyordu başka türlü aramazdı.
    onun güzünde başarılı olduğum zamanlarda çok seviyor 1-2dk sürüyor bu sevgi sonra yüzüme bile bakmaz.Eğer ki başarısız olursam istemediğim kadar bağırır çaığırır küfür eder. o yüzden hiç bi zaman babamı sevmedim ben. Keşke babamla benmde güzel anılarım olsaydı...

aynı durumdayız. ben de babamdan nefret ederim. bir tek ben böyleyim sanıyordum.

• Vay be. Ne iyi babam varmis. Cok şükür sana ya Rabbim.

• quote:

Orijinalden alıntı: KoşYoksaDüşersin

quote:

Orijinalden alıntı: MeeFoo

hocam ben babamdan bi kere ayrı kaldım ve hayatım çok güzel geçmişti ondan ayrı kaldığım sürece.Beni tek aradığı konu karne nasıl diye arıyordu başka türlü aramazdı.

aynı durumdayız. ben de babamdan nefret ederim. bir tek ben böyleyim sanıyordum.

yok hocam tek değilsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski sevgilimi çok özledim .
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öyle demeyin kaybedince anlarsınız.Eminim o bağırmaları o küfürleri bile arayacaksınız
  • Benim babam da babasından öyle görmüş adamda duygusallıktan eser yok anneme seni seviyorum demiyor kaldı ki bize hiç demiyor 19yıldır duymadım.Gerçi onu söylemesine gerek yok daha basit sözler de yeterli ama söylemiyor anca ders ders annem de aynı senin yüzünden ölücez denir mi insana ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hardning

Vay be. Ne iyi babam varmis. Cok şükür sana ya Rabbim.

benim babam da evlendiğinden beri(2yıldır) ne arar ne sorar yaşım 17 sadece para lazım olunca ben arıyorum onun dışında hiç konuşmuyoruz.küçükken de evde akşama kadar koltukta oturur borçlarını düşünürdü sinirini de bizden çıkarır döverdi. şükretmen çok iyi bişey. benim de şükretmem lazım gerçi daha niceleri var .bide yazından anlamadım da vefat mi ettin baban?
  • Ne olursa olsun baba Babadir. Kötüsü iyisi olmaz onun. Ha anlasamayabilirsin. Frekanslar uymuyor olabilir. İnsanız sonuçta illa anlaşacağız diye bir sey yok. Ama babadir yapmayın oyle demeyin arkadaslar. Allah yokluğunu aratmasın !

• Ah be biraderim...

"Arabanın camlarını sil, yeni yıkadık kireç yapmasın"

"Arka kapağın lastiklerini tak yolda unutmayalım"

"Paspasları silkele"

Belki bu olaylar senin hep aklına gelmiyordur ama benim hep aklımda...
    Bu mesleği bana o öğretti, onun sayesinde "ADAM" oldum !

Kafa güzel, çok mu duygusal oldum ne ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 9 Aralık 2012; 3:49:15 >
  • malesef türkiyede baba-oğul ilişkisi bu durumda , bende babamla pek anlaşamazdım ama onu çok severdim bana hiç sevgi göstermezdi bağırırdı çağırırdı hakaretde ederdi çocukluğumda ama beni sevdiğini bilirdim türkiyedeki baba rolünü oynadığını bilirdim ben çok içerlenirdim bu duruma babamla maça giderdik sesimi bile çıkarmazdım yanında ama yanında olmaktan onunla birşeyler yapmaktanda mutlu olurdum şimdi gene pek konuşmayız babamla yaşım 20 üniversite 2. sınıf öğrencisiyim hala baba sevgisinden mahrum görüyorum kendimi babam benim için hep bir idol olmuştur. ona sarılmayı ona seni seviyorum demeyi çok isterdim ama bunları sadece alkol aldığında yapabiliyordum beni yanına çağırırdı hep alkol aldığında öperdi sarılırdı ayıkken yapamadığını sarhoşken yapardı... ama genede dünyada en sevdiğim değer verdiğim insanlardan birisi...çünkü ben oyum onun genetiklerini taşıyorum ve onu en iyi ben anlıyabiliyorum... ve şunuda söylemeden edemicem inşallah ileride ALLAH bir erkek evlat nasip ederde babamdan göremediğim sevgiyi evladıma en iyi bir şekilde gösterebilirim tek dileğim bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanks55 -- 9 Aralık 2012; 4:23:02 >

• ben babamla arkadaş gibiyim. öyle çok şiddetli tartıştığımızı hatırlamıyorum. lise döneminde sınıfta kalınca biraz aramız bozulmuştu Allah'tan fazla sürmedi. şimdi şehir dışındayım ailemin hayatımdaki önemini daha iyi anladım. burdakilerede hak veriyorum aslında ergenlik döneminde insanlar ailesini pek sallamaz, sevmez ama yaş ilerledikçe durum değişiyor. umarım geç olmadan farkına varırsınız. belki babanız sevgisini belli etmiyor ama bu sizi sevmediği anlamına gelmiyor.
  • Erkek adam da ağlar..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.