Şimdi Ara

Şirket İsmi İçin Tavsiye [SEÇİLEN ÖNERİYE GÜZEL BİR YEMEK]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
45.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni bir şirket kurmanın arefesindeyiz. Şirketimiz için isim arıyoruz fakat inanılmaz bir kısır döngüye girdik hiçbir şey bulamaz durumdayız. Genç, Dinamik, Akılda Kalacak, Ciddi, Prestijli bir isim arıyoruz. Aşağıda yapacağımız işler ortakların isimleri şirket fikrinin kısa hikayesini anlatacağım.

Ortaklar;

Yusuf ve Bilal (Semih) isminde ortaokul sıralarından beri arkadaş iki dost. Uzun süreli arkadaşlık sebebiyle birbirlerine güven sonsuz. Leb demeden karşısındakininin ne istediğini anlayacak kadar yakın.

Uzun zamandır birlikte iş yapalım ama ne yapalım, nasıl yapalım derken.

Datça’da bu yaz yaptıkları tatil sırasında artık tüm şartlar olgunlaştı ve hadi başlayalım dendi. Kısacası başlangıç olarak burayı alabiliriz.

İstanbul’a döndüklerinde fikrin etrafını doldurmaya başladılar.

Yapacakları iş aslında kendi uzmanlık alanları üzerine;

Yusuf; 12 yıldır farklı bankalarda web sitesi, internet bankacılığı, mobil bankacılık, sosyal medya vb. Şube dışı kanalların yönetimi konusunda çalışan bir yönetici.

Bilal; 5 yıldır çok büyük bir grubun ihale kaleminin yöneticisi.

İki ana kalemde yürüyecek işler;

Dijital Pazarlamanın altındaki tüm kalemlerin şirketlere sunulması. Buna paralel klasik dikey e-ticaret siteleri (Bebek Çocuk, Medikal ve Baharat üzerine 3 farklı site) olacak.

Diğer kalem ise ihalelere teklif vererek mal ve hizmet tedariği.

Bu kapsamda isim konusunda tıkandık kaldık. Ana sözleşmeye şirket ismide yazamıyoruz bu yüzden. Öneri ve fikirlerinizi bekliyoruz. Seçim yaptığımız fikri veren arkadaşa güzel bir akşam yemeği(kesinlike fikri karşılamaz ama) ısmarlayacağız, iyiliğin karşılıksız kalmaması adına.

• Eclipse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roccer

Eclipse
    aynı kısır döngü bizde de mevcut
    Bu isim bulma olayı tam facia arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: n3k

+1

2,5 ay geçti, ne kartvizit bastırabildik ne de tabela yaptırabildik; tepemiz attı, ilk bulduğumuz dandik isimden devam ediyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

quote:

Orijinalden alıntı: n3k

+1

2,5 ay geçti, ne kartvizit bastırabildik ne de tabela yaptırabildik; tepemiz attı, ilk bulduğumuz dandik isimden devam ediyoruz

Alıntıları Göster
    Agucuk Gugucuk saçma sapan isimler geliyor aklıma. 1-2 isme takıldım farklı alternatif de bulamıyorum. Bekliyoruz bizde aynen.

• quote:

Orijinalden alıntı: ucan-laz

Agucuk Gugucuk saçma sapan isimler geliyor aklıma. 1-2 isme takıldım farklı alternatif de bulamıyorum. Bekliyoruz bizde aynen.

Alıntıları Göster
    Eternity olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dietime

Eternity olabilir.

Alıntıları Göster
    Bid = İhale teklif verme
    interactive = interaktif

Bid Interaktif
    Bid Interactive
    Bidint
    IntBid (almanca gibi oldu:D)
    DigiBid
    en bombası bu YuBiDiBi taş devrinden saygılar :D bunları seçin diye değil size biraz fikir oluştursun diye yazdım ;) işinizde hayırlı olsun Allah utandırmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cafe için isim önerisi olan?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serden Geçti

Bid = İhale teklif verme
    interactive = interaktif

Bid Interaktif
    Bid Interactive
    Bidint
    IntBid (almanca gibi oldu:D)
    DigiBid
    en bombası bu YuBiDiBi taş devrinden saygılar :D bunları seçin diye değil size biraz fikir oluştursun diye yazdım ;) işinizde hayırlı olsun Allah utandırmasın

Alıntıları Göster
    Firmanın ismini ADK olarak koyduk. Alternatif Dağıtım Kanalları şeklinde açılımı.

Hayırlısı olsun artık.
  • quote:

Firmanın ismini ADK olarak koyduk. Alternatif Dağıtım Kanalları şeklinde açılımı.

Hayırlısı olsun artık.

Alıntıları Göster
    Ufaktan hort olacak ama web siteside adk dijital pazarlama oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucan-laz -- 27 Aralık 2012; 18:39:10 >
  • quote:

Ufaktan hort olacak ama web siteside adk dijital pazarlama oldu.

Alıntıları Göster
    Tekrar hort geliyor :)

Yeni projemizi açtık. Türkiyedeki Bankalar, Banka Şubeleri ve ATM'ler tek adreste. Banka.info.tr açıldı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucan-laz -- 27 Aralık 2012; 18:42:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufcetin

Yeni projemizi açtık. Türkiyedeki Bankalar, Banka Şubeleri ve ATM'ler tek adreste. Banka.info.tr açıldı :)

Bak bu guzelmis

Ozel sektorde calismaya devam ediyor musunuz yoksa tamamen ticarete mi atildiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

Orijinalden alıntı: yusufcetin

Bak bu guzelmis

Ozel sektorde calismaya devam ediyor musunuz yoksa tamamen ticarete mi atildiniz ?

Alıntıları Göster
    Web sitesinde eksikler var bu arada Kendine Bi zayafet çek :D

• quote:

Orijinalden alıntı: HiyarliPuskevit

Alıntıları Göster
    hocam konu dışı özel açtığın için işi şakaya vurmayacağım. ancak yakın tanıdıklardan çevremde gördüklerimden söylüyorum istersen anne karnından beri tanışık ol işe girince olaylar pek iyi olmuyor. umarım istisna olursunuz ancak kaç tane süper dost gördüm (gördük) işe girip sonra kanlı bıçaklı olan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kavil

hocam konu dışı özel açtığın için işi şakaya vurmayacağım. ancak yakın tanıdıklardan çevremde gördüklerimden söylüyorum istersen anne karnından beri tanışık ol işe girince olaylar pek iyi olmuyor. umarım istisna olursunuz ancak kaç tane süper dost gördüm (gördük) işe girip sonra kanlı bıçaklı olan...

Alıntıları Göster
    NoName olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

NoName olsun

Alıntıları Göster
    SÖGYEAŞ(seçilen öneriye güzel yemek a.ş)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaripKuark

SÖGYEAŞ(seçilen öneriye güzel yemek a.ş)

Alıntıları Göster
    Bilyus yada Yusbil
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgkn

Bilyus yada Yusbil

Alıntıları Göster
    Aslında isim seçimini yaptık. ADK Dijital oldu firmanın ismi.

İşe ilk başladığımızda E-Ticaret yapma fikrimiz vardı. Fakat tedarikçimiz bir süre sonra internet satışı yapmaktan vazgeçti. Bizde bildiğimiz iş olan dijital pazarlama alanına kaydık.

Bundan sonra zaten işlerimiz bir düzene oturdu. Şu anda 5-6 büyük markaya hizmet veriyoruz. Kendi projelerimizi bir taraftan hayata geçiriyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.
    Bak bu guzelmis

Teşekkürler.

Tamamen kendi işimin başındayım son 8 aydır. Kurdun ağzı kana bulaşınca kendini geri alamaz derler, aynen o durum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadNinja

Henüz beta yayınındayız. Çalışmalar sürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kavil

Hort'un hort'u.

Kanlı bıçaklı olmasada aynen dediğin gibi gibi oldu. Ortağım ile yolları ayırdık, işi tek başıma yürütüyorum. İyi dost, iyi ortak olmuyormuş. Zor yoldan öğrendik ikimizde, şu anda ne konuşuyoruz, ne görüşüyoruz. :(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.