Şimdi Ara

GİTTİGİDİYOR'DA ADVANTAGE 'A %15 NAKİT PUAN GELİYOR. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
5
Favori
9.462
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

Bonus, World, Maximum var daha böyle kampanya denk gelmedi.

Şu sıralar tam da iPhone 5 almayı düşünüyordum açıkçası.

Halk'ın Advantage son kullanma tarihine kadar kalaydı ama yeni Paraf ta geleydi.

Bi de üstüne muamele yapaydılar ?

Halamında bıyığı olaydı..

O değil de harbi elimizde bütün kartlar var hemen hemen. Cardfinans HSBC yok işte.
    Axess, Paraf, Bonus, World, Maximum. Daha 225 tl limitlik, üstüne üstlük %15 kampanyaya rastlamadık yav. İnşallah kızıştırır ortalığı bu kampanya.

• quote:

Orijinalden alıntı: kelly_1

arkadaslar lutfen yardim benim 4 yillik gg hesabim var ama hic alisveris yapmadim dogum gunumu bugun yaptim h.ceki vesmedi simdi ben bir alisveris yapsam hediye cekinh hemen gecerlermi?

arkadaslar bilen biri su isi aydinliga kavustursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu anda kayıt olunamıyor, sorun halen devam ediyor. Galiba kampanya koşullarında düzeltme gelecek. Adv. sitesinde de kampanya henüz yaımlanmadı.
  • GG kampanya yapmış ama hsbc'nin haberi yok galiba mesaj sistem hatası veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: etlik

GG kampanya yapmış ama hsbc'nin haberi yok galiba mesaj sistem hatası veriyor.

Satıcılar fiyat şişirmeye başladı mutlu son.
  • Satıcılar fiyatlarla oynamaya başladı bile

Altın fiyatları hemen yükseldi, altında zaten bir artış vardı ancak aynı firmanın yeniçarşımda sattığı altın ile gittigidiyor da sattığı altın arasında 20tl ye yakın fiyat farkı var

Ne bankalar ne de gittigidiyor gibi satış yapan firmalar bizim cebimizi düşünerek kampanya yapmıyor, yaptıkları tek şey ucuzmuş, kampanyalıymış gibi gösterip bizi alışverşe özelliklede taksitli alışveriş yapmaya yönlendirmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geronimo520 -- 31 Temmuz 2013; 10:13:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByLabTek

quote:

Orijinalden alıntı: isobursa

kayıt olunamıyor , biz SMS ile kayıt yapana kadar satıcılar fiyatları şişirecek advantage in sitesinde de görünmüyor kampanya .
    şimdiden son maddeyi uyguluyorlar mı ne

* HSBC Bank A.Ş. ve GittiGidiyor, kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

benim snlsdıgım kadarıyla sadece consept kartlar kayıt oluyor digerlerine gerek yok gibi. müşteri hizmetlerinden teyit alınız.

Bu kural bütün kartlar için geçerli
    NakitPuan kampanyasına katılım için: GITTIGIDIYOR yazıp, boşluk bırakıp kartın son 6 hanesinin 4477'ye SMS atılması gerekmektedir.

concept için ayrıca 15 tl ücret yansıyor

• Kampanya; "Otomobil, Motosiklet ve Aksesuar" (Deniz Araçları, Otomobil, Motosiklet, Ticari Araçlar, Diğer Motorlu Araçlar kategorilerinde yer alan ürünler için), yatırımlık altın ürünleri ve "Emlak" kategorileri dışında tüm kategorilerdeki ürünlerde geçerlidir.

değişti
  • yatırımlık olmayan altın mı var peki?
  • işin içinde HSBC varsa kampanyadaki son maddeye istinaden kampanya şartlarının heran değişebileceğini ders niteliğinde göstermiş oldular.
    altın almaya niyetliydim .
    iyikide SMS sonucu olumsuz şekilde geldi , hiç cevap da dönmeyebilir alışverişde yapabilirdim zira . sonrada uğraş banka ile.
  • Bunların yapacağı iş bu kadar olur...Kendileri alışveriş yapsınlar artık
  • Halen altın ürünlerinde şu kadar nakit puan hediye diye yazıyo, ama alsan vermezler uğraştırırlar
  • 1 telefon alacaktım onuda alamadım hsbc senin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demage

1 telefon alacaktım onuda alamadım hsbc senin...

hocam bende s4 alacam şimdi kampanyaya nasıl katılacam önce alacam sonramı mesaj atcam?
  • quote:

quote:

hocam bende s4 alacam şimdi kampanyaya nasıl katılacam önce alacam sonramı mesaj atcam?

Her ihtimale karsi mesaji atip kayit olun sonra alim yapin ama ben sabah mesaj attim kayit olumsuz diye doonus geldi.Olumlu donus olursa bilgilendirirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-i9500-galaxy-s4-16gb-cep-telefonu-90370138

Bu ürün şimdi %15 indirim avantajix ve % 5 gg ile kaç tl geliyor? Hesaplama yapamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umitbjk

quote:

quote:

Her ihtimale karsi mesaji atip kayit olun sonra alim yapin ama ben sabah mesaj attim kayit olumsuz diye doonus geldi.Olumlu donus olursa bilgilendirirsiniz.

cep telefonu numarası obenlimi sisteme kayıtlı numara olması falan filan
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadtas

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-i9500-galaxy-s4-16gb-cep-telefonu-90370138

Bu ürün şimdi %15 indirim avantajix ve % 5 gg ile kaç tl geliyor? Hesaplama yapamadım.

1260 TL'ye yakın bir paraya gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kampanyacı

3 çeyrek+0,5 gr külçe=500 TL olan paketten 2 tane alınırsa 150 TL nakitpuan geliyor.
    Bu 150 TL de HB sitesinden puan kullanılarak yaklaşık 1 adet çeyrek ediyor.
    BU sonuçla 1000 TL , 6 taksitle ödenerek toplamda 7 çeyrek+1 gr altın alınmış oluyor.
    Bugün itibariyle kuyumcunun alış fiyatı toplamda 1010-1015 TL eder.
    Yani kafa kafaya gibi gelir, sadece finansman olarak kullanılabilir.
    Kart gününde ödenmez de faize binerse ters teper.

altın gecerli degil..
    sartlara eklendi..sonradan

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.