Şimdi Ara

GİTTİGİDİYOR'DA ADVANTAGE 'A %15 NAKİT PUAN GELİYOR. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
5
Favori
9.462
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SMS KAYDI BAŞARISI GÖSTEREN VEYA GERÇEKTEN MÜŞ. HİZMETLERİ İLE GÖRÜŞNE VAR MI
  • Sabahtan beri ugrasiyodum, sonunda HSBC'den onay SMS'i geldi. Bilginize...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar Kayıt Mesajı gönderdim.
    Bana da onay mesajı geldi.
    Saldırın

"gittigidiyor Kampanyası için kaydınız alınmıştır. Keyifli Alışverişler dileriz."
  • bana da geldi onay..
  • ben şimdi konustum müş hizmetlisyle dedi ki eğer mesaj gönderdiyseniz olumsuz cevap gelmiş olsa da kampanyaya katılımınız sağlanmıştır...yani mesaj gönderen herkes onay mesajı gelmese de katılım sağlamış oluyormuş...
  • HSBC kart ücreti iadesi konusunda en katı bankalardan birisidir, bunu da unutmayın. Özellikle yeni kart alacaklar ve kartını ilk defa kullanacaklar! Hiç kullanmadığım karta bile 2 yıl üst üste ücret yansıttıklarını ve bunun iptali için dakikalarca tartıştığımı bilirim. Kaldı ki hiç kullanılmayan bir karttan bırakın yıllık ücret tahsil etmeyi, yansıtamazsınız bile. Ama bunlar yapıyor işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oasisinet

ben şimdi konustum müş hizmetlisyle dedi ki eğer mesaj gönderdiyseniz olumsuz cevap gelmiş olsa da kampanyaya katılımınız sağlanmıştır...yani mesaj gönderen herkes onay mesajı gelmese de katılım sağlamış oluyormuş...

ben de aradım
    2 kez sordum
    teyiti etti.bi daha atmam sms..
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhendizz

quote:

Orijinalden alıntı: oasisinet

ben şimdi konustum müş hizmetlisyle dedi ki eğer mesaj gönderdiyseniz olumsuz cevap gelmiş olsa da kampanyaya katılımınız sağlanmıştır...yani mesaj gönderen herkes onay mesajı gelmese de katılım sağlamış oluyormuş...

ben de aradım
    2 kez sordum
    teyiti etti.bi daha atmam sms..

valla hocam öyle dediler de ben yine de güvenemedim malum banka bunlar tekrar mesaj attım bu sefer onay mesajı geldi rahat ettim olan 40 kurusa oldu ama napalım...
  • arkadaşlar yokmu alış verış yapmak ıstıyıp nakıt almak ısteyen bı tv alcaz kımsede hsbc kart
  • her kampanyada yazıyorum altın geçerli olur diye,gene altın geçerli,her seferinde alıyorum ,world kart ile geçerli değil yazıyor üstüne satış ekranında puanda göstermiyorler,bugün gene puanınm yattı World ile,emin olun hsbc ilede yatacak.
  • bende kendime ait hsbc kart var, alınacak ürün üzerinden puan kadar düşerim, sizin gg hesabınızdan işlemi yaparım. 6 taksit biraz az yapıyorlar ama yapacak birşey yok.
    avantajix gibi sitelerle hiç ilişkim olmadı o kısmı sizde kalır.

babama note2 almayı düşünüyorum aslında ama başka kart ile başka kampanyaya girince aynı fiyata alabiliyorum o yüzden kullandırabilirim buradaki hakkımı.

ilgilenen olursa pm ile iletişime geçebilir, en geç bu akşam yanıtlarım.

ist. avrupa yakası.

not : hak bir arkadaşa kullandırılmıştır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdalkiran -- 1 Ağustos 2013; 9:46:13 >
  • O degil de, gg'nin komisyonu %10 degil mi? Bu adamlar nasil %15 kampanya yapiyor?

Biz simdi sistemden "sanal" alisveris yapsak nakiti taksitlendirip ustune bir de %5 kar etmez miyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

O degil de, gg'nin komisyonu %10 degil mi? Bu adamlar nasil %15 kampanya yapiyor?

Biz simdi sistemden "sanal" alisveris yapsak nakiti taksitlendirip ustune bir de %5 kar etmez miyiz

Benimde dikkatimi o çektiMakbuz kesme yetkim olsa bol bol havadan satış yaparım eşin dostun kartına

• quote:

Orijinalden alıntı: CeoBurak

quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

O degil de, gg'nin komisyonu %10 degil mi? Bu adamlar nasil %15 kampanya yapiyor?

Benimde dikkatimi o çektiMakbuz kesme yetkim olsa bol bol havadan satış yaparım eşin dostun kartına

Makbuza gerek yok ki. 2. el diye satiyorsun

• demekki gg % 10 undan vazgeçiyor bankada üstüne % 5 veriyor böle bir kampanya cıkıyor bu şunun göstergesi hcbs ciro peşinde anlaşılan kart kullanımı baya düştü ama düz mantık nakite dönük bi işlem yaparsanız 150 gg komisyonuna gider yeni kart aldıysan sırf bu kampanya için alınmış bi kart ile elde bi şey kalmayabilir sadce taksitli nakit avans cekmek isteyenlerine gelebilir...
  • mustafasc kullanıcısına yanıt
    % 5 gg indirim size özelmi
  • j.grange J kullanıcısına yanıt
    bende her world kampanyasında gözüm kapalı alıyorum. siz puan yattı deyince kontrol ettim banada yatmış:) world ve bonus kampanyalarında alıyoruz da digerlerini denemedim. kaldı ki hsbc benim gördügüm kadarıyla gg'de ilk defa kampanya yaptı. altına puan verip vermedigini kampanya sonunda deneyenlerden ögreniriz artık...
  • gittigidiyordan 1800 tllik ve 1500 tllik adetli ürün alımı yapılacaktır . hsbc kartı olanların yapabilecekleri indirimler pm atarlarsa yardımcı olabilirim.
    imzamdaki referanslarıma bakabilirsiniz
  • arkadaşlar yardım babamın kredi kartını kullanacam ama mesaj atmaya kapalı ben nasıl kampanyaya katılacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelly_1

arkadaşlar yardım babamın kredi kartını kullanacam ama mesaj atmaya kapalı ben nasıl kampanyaya katılacam

matige kartı sok iletişim bilgilerini değiştir senin tlf no yap
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.