Şimdi Ara

GİTTİGİDİYOR'DA ADVANTAGE 'A %15 NAKİT PUAN GELİYOR. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
5
Favori
9.462
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: catalyst

O degil de, gg'nin komisyonu %10 degil mi? Bu adamlar nasil %15 kampanya yapiyor?

Biz simdi sistemden "sanal" alisveris yapsak nakiti taksitlendirip ustune bir de %5 kar etmez miyiz

Bankalar menfaati olmadan %1 bile vermez. %10-15 korkunç oranlar peki nasıl veriyorlar, verdikleri tüm puanları yıl sonu gelir vergisinden promosyon giderleri olarak düşüyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

quote:

O degil de, gg'nin komisyonu %10 degil mi? Bu adamlar nasil %15 kampanya yapiyor?

Biz simdi sistemden "sanal" alisveris yapsak nakiti taksitlendirip ustune bir de %5 kar etmez miyiz

Bankalar menfaati olmadan %1 bile vermez. %10-15 korkunç oranlar peki nasıl veriyorlar, verdikleri tüm puanları yıl sonu gelir vergisinden promosyon giderleri olarak düşüyorlar.

Bu olay da yeni mi çıktı 2-3 sene önce de böyle kampanyaları yapıyorlarmıydı yoksa %10 lu

• altın dahil deil demişsiniz ben yanlışmı görüyorum altın ilanında puan hediye diyor

birde advantage visa kart ile kayıt olursam 15 tl ücretmi alınıyor arkadaşlar consept ten sadece 15 tl kesiliyor demiş

http://urun.gittigidiyor.com/mucevher-saat/10-lu-yeni-2013-ceyrek-altin-ucretsiz-kargo-90789714
  • arkadaşlar bana gg %5 indirim çeki lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: numeruscl

yatırımlık olmayan altın mı var peki?

http://urun.gittigidiyor.com/mucevher-saat/kocak-gold-22-ayar-uclu-burma-bilezik-15-gr-90364124

bilezikler yatırımlık olmuyor.

Koçak Gold 22 Ayar Üçlü Burma Bilezik 15 gr
    1.332,00 TL

199,80 TL
    NakitPuan Hediye!

Başka bir sitede farklı banka kartı ile de aynı idi, bu bileziğe puan vermişti.

• gram altınlar geçerli değilmi şimdi ?

ilanlarda puan ibareleri var ve buna göre aldı birçok kişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

quote:

Gelir vergisinden degil de ancak vergi matrahindan dusebilir. O da adam parasi sana verdigine gore gayet normal.

• quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

quote:

Orijinalden alıntı: mustafasc

%5 GG indirim ve avantajixi unutmayın. 75 TL indirimden 35 TL de avantajix den gelir 225 TL de puanla 335 TL indirim ve puan elde edilir. 1500 TL den 150 TL kesinti olur 185 TL kâr

desene millet gittigidiyordan 1315 liraya samsung galaxy S4 kapatacak

Benim hesabıma göre 1245 TL ye alınabiliyor. HCBS si olan iyi gol attı.
  • kampanyadaki ürünlerde bulursanız iyi fiyatlar ortya çıkıyor gercekten.

elektrik süpürgesi philips 9205
    http://urun.gittigidiyor.com/beyaz-esya-ev-aletleri/philips-fc9205-marathon-2200w-elektrikli-supurge-90307856
  • Kampanyaya katılım sms i ni kabul etmiyor sorun devam ediyor mu sizde de ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: knnkln

Kampanyaya katılım sms i ni kabul etmiyor sorun devam ediyor mu sizde de ?

benim de önce smsi kabul etmedi, bir baktım ödenmemiş extrem varmış, ödedim bi daha attım kabul etti.
    kayıtlı ceple atmak gerekiyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

kampanyadaki ürünlerde bulursanız iyi fiyatlar ortya çıkıyor gercekten.

elektrik süpürgesi philips 9205
    http://urun.gittigidiyor.com/beyaz-esya-ev-aletleri/philips-fc9205-marathon-2200w-elektrikli-supurge-90307856

mükemmel makine iyi fiyat. ihtiyacı olan kaçırmasın...
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt
    bendede anında sms 'i atmamla beraber kayıt alınmıştır iyi alışverişler mesajı geldi.
  • benim burada anlamadığım kampanya kart bazında mı yoksa üye bazında mı ? ben kendimin ve arkadaşımın hsbc kredi kartı ile kendi üyeliğimden telefon aldım ama sonra da kafama bu soru takıldı. destek hattına soruyu gece sordum ama hala cevap yok. ve son olarakta "Alışverişlerin en yüksek tutarlı olanı üzerinden Advantage NakitPuan kazanılacaktır." demesi. şimdi ben telefon artı başka bir kaç üründe aldım ve toplamda 225 tl nakitpuana denk geliyor. ama acaba şimdi burada sadece en yüksek olan ürüne mi nakit puan vericekler. halbuki ben tüm ürünleri sepete atıp tek kalemde ödememi yaptım. bu kampanya hakkında bilgisi olan varsa burdan paylaşım yaparsa çok teşekkür ederim. iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WICARDO -- 1 Ağustos 2013; 10:47:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turqie

quote:

Orijinalden alıntı: numeruscl

yatırımlık olmayan altın mı var peki?

http://urun.gittigidiyor.com/mucevher-saat/kocak-gold-22-ayar-uclu-burma-bilezik-15-gr-90364124

bilezikler yatırımlık olmuyor.

Koçak Gold 22 Ayar Üçlü Burma Bilezik 15 gr
    1.332,00 TL

199,80 TL
    NakitPuan Hediye!

Başka bir sitede farklı banka kartı ile de aynı idi, bu bileziğe puan vermişti.

Hocam emin misiniz yatırımlık olmadığında.Bilezik almayı düşünüyorum.Fiyatlar cazip geldi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

quote:

%5 GG indirim ve avantajixi unutmayın. 75 TL indirimden 35 TL de avantajix den gelir 225 TL de puanla 335 TL indirim ve puan elde edilir. 1500 TL den 150 TL kesinti olur 185 TL kâr

desene millet gittigidiyordan 1315 liraya samsung galaxy S4 kapatacak

Benim hesabıma göre 1245 TL ye alınabiliyor. HCBS si olan iyi gol attı.

Sabah arkadaşa benim karrtan S4 aldık.%5 kullandık fakat avantajix kullanmayı unuttum.Bunun için yapılabilecek birşey var mı ?

• http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu-sistemleri/lg-32ln575s-full-hd-smart-tv-led-televizyon-90548666

arkadaşlar bu ürünü almada bana yardımcı olabilecek arkadaş varmı bende kart yokta
  • iskenderundayım peşin ödeyeceğim s4 almam lazım varmı yardımcı olacak olan?
  • Gittigidiyordan 1150 tl lik(172 TL NakitPuan),1900 tl lik(225 TL NakitPuan),700 tl lik(105 TL NakitPuan),1100 tl lik(165 TL NakitPuan) adetli olarak ürünler alınacaktır.

Ankaradan elden teslim alabilirim. Ankara tercihimdir. Diğer iller için ürünü teslim aldıktan sonra ödemeyi yaparım.

Tekliflerinizi bekliyorum. Pm den ulaşabilirsiniz.
  • Avantajix Gittigidiyor için %5 vermiyor ki ben mi yanlış bir şey yapıyorum?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.