Şimdi Ara

GİTTİGİDİYOR'DA ADVANTAGE 'A %15 NAKİT PUAN GELİYOR. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
5
Favori
9.462
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akin9934

quote:

Orijinalden alıntı: pc ci

quote:

Orijinalden alıntı: Umitbjk

Az önce telefonuma şöyle bir mesaj geldi ve ben alışverişi dün yaptım.İnşallah sorun çıkarmazlar.

"31.07.2013 tarihinde vermiş olduğunuz GİTTİGİDİYOR kampanyası katılım talebiniz bugün itibariyle başarylaalınmıştır.Keyifli alışverişler dileriz."

Dün katılımdan sonra gelen mesaj ise şöyleydi :

"GİTTİGİDİYOR kampanyası için kaydınız alınmıştır.Keyifli alışverişler dileriz."

Aynı durum benim içinde geçerli şimdi puan yüklenecekmi yüklenmeyecekmi bilmiyorum

Müşteri hizmetleri ile görüştüm ilk atılan mesajlar geçerliymiş. Puan yatmassa tekrar arayın yardımcı olalım diyorlar.

Teşekkür ederim bilgi için bende ulaşmaya çalışıyordum MH.

• quote:

quote:

quote:

Az önce telefonuma şöyle bir mesaj geldi ve ben alışverişi dün yaptım.İnşallah sorun çıkarmazlar.

"31.07.2013 tarihinde vermiş olduğunuz GİTTİGİDİYOR kampanyası katılım talebiniz bugün itibariyle başarylaalınmıştır.Keyifli alışverişler dileriz."

"GİTTİGİDİYOR kampanyası için kaydınız alınmıştır.Keyifli alışverişler dileriz."

Aynı durum benim içinde geçerli şimdi puan yüklenecekmi yüklenmeyecekmi bilmiyorum

Bir önceki sayfada arkadaşın birisi şöyle yazmış.Umarım doğrudur.

"arkadaşlar sıcak bilgi şu anda hsbc müşteri hizmetleriyle görüiştüm sistemde arıza varmış eğer cevap olarak tekrar deneyin tarzı bir cavap gelirse bu sizin kanpanyaya katıldığın anlamına geliyormuş onlara bildirmişler"

@kelly_1

31 temmuz saat 16:00 ya kadar olan işlemler için bu bilgi doğrudur.

• kartta yardımcı olacak kullanmayacak varsa 1400 liralık ürün alacağım.
  • Konyadan kredi kartı olmayanlara yardımcı olurum 1500 TL ve üzeri alışverişte 225 TL indirim şeklinde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinbestil -- 2 Ağustos 2013; 15:46:22 >
  • 15 TL Katılım ücretini bütün kartlardan aliyorlarmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

HSBC İLE YARIM SAATLİK GÖRÜŞME YAPTIM İLK MESAJ SADECE KATILIM İÇİNMİŞ ! 2. MESAJ GELDİKTEN SONRA ALIŞVERİŞ YAPILMASI GEREKİYORMUŞ BU YÜZDEN PUAN NIN YATMAYACAGINI SÖYLEDİLER BENDE GG DEN ALDIGIM ÜRÜNÜN İADESİNİ İSTEDİM

• Bana hala tekrar deneyin mesajı geliyo
  • quote:

quote:

HSBC İLE YARIM SAATLİK GÖRÜŞME YAPTIM İLK MESAJ SADECE KATILIM İÇİNMİŞ ! 2. MESAJ GELDİKTEN SONRA ALIŞVERİŞ YAPILMASI GEREKİYORMUŞ BU YÜZDEN PUAN NIN YATMAYACAGINI SÖYLEDİLER BENDE GG DEN ALDIGIM ÜRÜNÜN İADESİNİ İSTEDİM

Bende şimdi tekrardan teyit icin 2 kez aradim hsbc mh.

Kampanya katilim talebiniz alinmistir seklindeki mesajdan sonra alisveris yaptiysaniz kampanyadan yararlanabilirsiniz diyor.Bugun gelen onaylani mesaji yogunluktan dolayi gec gelmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turqie

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turqie

http://urun.gittigidiyor.com/mucevher-saat/10-adet-ceyrek-altin-eski-ucretsiz-kargo-90742451
    10 x çeyrek te düzenlemeden sonra puanı kaldırdılar
    ama benim söylediğim gibi bilezikte devam.
    menü başlıklarına da bakarsan,
    Yatırımlık altında değil,
    mücevher olarak başlık altında oluyorlar.

YANİ : önceden çeyrek altında da puan gösteriyordu şimdi göstermiyor ama bilezikte gösteriyor.

Destek hattı ile görüştüm orada da geçmiyor.Alacak arkadaşlar almasın boşuna.

http://urun.gittigidiyor.com/mucevher-saat/kocak-gold-22-ayar-uclu-burma-bilezik-15-gr-90364124

Yukarıdaki linki gönderdim ve gelen cevap :

Kampanya; "Otomobil, Motosiklet ve Aksesuar" (Deniz Araçları, Otomobil, Motosiklet, Ticari Araçlar, Diğer Motorlu Araçlar kategorilerinde yer alan ürünler için), yatırımlık altın ürünleri ve "Emlak" kategorileri dışında tüm kategorilerdeki ürünlerde geçerlidir.

90364124 no.lu ürün kampanyaya dahil olmamaktadır.

GittiGidiyor'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

GittiGidiyor Destek Hattı - Burcu

Anasayfa Mücevher, --> Takı, Saat Mücevher, --> Değerli Taş--> Bilezik, --> Bileklik

menüsü bile bu şekilde.
    ben yapı kredi kartı ile yeniçarşımda aynı şekil yatırımlık altında geçmiyor dendiği zamanda aldım ve puan vermişti.
    bunu bilemeyeceğim.
    umarım benim dememle alınıp puan verilmez gibi bir durum olmaz.

bende destek servisine sordum bilezikleri , bileziklerde geçerliymiş nakit puan gelen cevap şöyle :

GittiGidiyor
    02-08-2013 17:22:33
    Sayın Keleş,

Ziynet ve Külçe Altın kategorisi dışındaki takı, aksesuar ürünlerini alabilirsiniz. İlettiğiniz üründe kampanyamız geçerlidir.

GittiGidiyor'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

GittiGidiyor Destek Hattı - Anıl

• arkadaşlar açıl cevap lütfen arkadasın karttan alıyorum telefonuna mesaj kaydınız alınmıştır dıye gelmıs 2.mesajı beklemek zorundamıyı msımdı alısverıs ıcın beklıyelımmı kesın bılgı verebılcek arkadaş yokmu alısverısı bekletıyorum
  • Ben kampanyaya katılmak icin mesaj attım ve tek bir mesaj geldi.Bana gelen mesaj ''Gittigidiyor kampanyası için kaydınız alınmıştır.Keyifli alışverişler dileriz.''
    Benim şimdi ikinci mesajı beklemem mi gerekli.
  • Paran varsa derdin var nedir bu
    Karışmış başlık

• quote:

Orijinalden alıntı: fbiber

arkadaşlar açıl cevap lütfen arkadasın karttan alıyorum telefonuna mesaj kaydınız alınmıştır dıye gelmıs 2.mesajı beklemek zorundamıyı msımdı alısverıs ıcın beklıyelımmı kesın bılgı verebılcek arkadaş yokmu alısverısı bekletıyorum

Iki kez teyit aldim ilk mesajdan sonra yapabilirsin kardesim.Ozellikle sordum ve konusmamiz kayit altina aliniyor dedim puanlar yatacak mi diye sordum musteri temsilcisi evet seklinde cevapladi

• Aynen bende aramıştım tek mesaj gelmesi kaydiniz alındı demesi yeterli

• yalovada nakit s4 alacağım varsa kartı olan yardımcı olmak isteyen pm atsın lütfen
  • ankaradan almak isteyen olursa yardımcı olabilirim sevabına
  • arkadaşlar iiyi bir f/p notebook varmı puanları kaçırmayalım

• Gitti gidiyor üzerinden altın satmak isteyen arkadaşım olursa pm atsın lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

15 TL Katılım ücretini bütün kartlardan aliyorlarmi?

Sadece concept kart için geçerli, arkadaşlar mesajı attıysanız sıkıntı yok emin olun. sorusu olan özelden iletebilir, cevaplayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: borspack

Ben kampanyaya katılmak icin mesaj attım ve tek bir mesaj geldi.Bana gelen mesaj ''Gittigidiyor kampanyası için kaydınız alınmıştır.Keyifli alışverişler dileriz.''
    Benim şimdi ikinci mesajı beklemem mi gerekli.

Mesaj attın sms geldi keyifli alışverişler dedi.. Tamam bu kadar işte kampanya bitene kadar istediğin gün alabilirsin. ikinci mesaj gelecek diye bir şey yok..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.