Şimdi Ara

GİTTİGİDİYOR'DA LG G5 DELTA GARANTİLİ 1989 TL (+100 TL ChipPara ve 25 TL BKM) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
2.186
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu telefonu tavsiye etmem, LG olacaksa illa G3 her şekilde idare eder. G4'lerdeydi sanıyorum "bootloop" sorunu vardı, o telefonu o yüzden tavsiye etmem. Bu fiyata çıkmışken iPhone 6 veya 6s alınabilir, en azından servisindeki kalitenin tartışması yok ve en az 3- 4 sene sorunsuz güncelleme alacak bir telefon.
    Android kısmında ise Sony modelleri şık, işlemciden, bellekten çok kullanım senaryolarına bakmak daha mantıklı, bu telefon sözde modüler fakat aksesuarlarının kaderi belli değil, fiyatı belli değil ve o sürgüyü çıkarınca telefonun kapanması bile bir eksi. En güzel tarafı kamerası tabii ki, geniş açı lens gerçekten fark ettiriyor. Öbür taraftan 250- 300 TL'ye alınabilecek bir Xiaomi Yi kamera daha iyisini sunacak, aksiyon senaryoları için aparat desteği vs. var. Tabii taşıma durumu da gözetilmeli bu durumda. Kilit nokta telefonun bir oyunu 2 saniye geç veya erken açmasına bakarak karar vermemekte.

• quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

quote:

Orijinalden alıntı: DENIZCISERKAN

Ve hesabınız yine yanlış.

1989 TL'lik telefon 1864 TL'ye gelmez.

Cebinizden çıkan para 1989-25= 1964 TL'dir.
    100 TL'de puan kazanırsınız.
    2064 TL'lik alışverişi 1964 TL'ye yapmış olursunuz.

İyi forumlar,

1964 - 100 = 1864 denmesinin sebebi puanı benzin istasyonları ya da marketlerde kullanabileceğinizden dolayı. Haliyle benzin ya da market için o ay cebinizden 100 TL nakit eksik çıkacak demektir.

Şahi fikrim hesapta bir hata yok.

Ayrıca burası sıcak fırsatlar buradaki çoğunluğun BKM Ekspres'i vardır, Axess'i yoksa da olan birilerini tanıyordur. Hepimiz ölümüne daha nasıl ucuza alabiliriz diye uğraşıyoruz. Koskoca 25 TL BKM Ekspres indirimi ile 100 TL puan için olmayabilir vb. ifadeler kullanıyorsunuz, yazıklar olsun.

benim çevremdeki kimsede axess yok ne yapacaksın ?

eleştirmek için BOŞ BELEŞ eleştirmeye kalkma bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

quote:

Orijinalden alıntı: DENIZCISERKAN

Ve hesabınız yine yanlış.

1989 TL'lik telefon 1864 TL'ye gelmez.

Cebinizden çıkan para 1989-25= 1964 TL'dir.
    100 TL'de puan kazanırsınız.
    2064 TL'lik alışverişi 1964 TL'ye yapmış olursunuz.

İyi forumlar,

1964 - 100 = 1864 denmesinin sebebi puanı benzin istasyonları ya da marketlerde kullanabileceğinizden dolayı. Haliyle benzin ya da market için o ay cebinizden 100 TL nakit eksik çıkacak demektir.

Şahi fikrim hesapta bir hata yok.

Ayrıca burası sıcak fırsatlar buradaki çoğunluğun BKM Ekspres'i vardır, Axess'i yoksa da olan birilerini tanıyordur. Hepimiz ölümüne daha nasıl ucuza alabiliriz diye uğraşıyoruz. Koskoca 25 TL BKM Ekspres indirimi ile 100 TL puan için olmayabilir vb. ifadeler kullanıyorsunuz, yazıklar olsun.

benim çevremdeki kimsede axess yok ne yapacaksın ?

eleştirmek için BOŞ BELEŞ eleştirmeye kalkma bence

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=19949730&p=1&anchorToGo=19949730#19949730

Bundan sonra elestirirken sana danisirim. Iceriginin ne kadar dolu olduguna sen karar verirsin olur mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: teknoturk

Su geçirmeme özellikli Sony telefonu bile "sıvı teması olmuş" diye garanti kapsamı dışı bırakan bir firma.

Sıfırı 1400 lira olan telefonu 1500 liraya tamir etme önerisinde bulundu.

Delta almayın. ĹG ve Sony zaten sorun çıkarayım diye bekleyen telefonlar Samsung'a göre. Bu markaları Delta'dan almayın, şikayetleri okuyun. Hakem heyeti kararını dikkate almıyorlar, mahkemeye dava da açmanız gerekiyor. Takip etmeniz gerekiyor tüm süreci.

hocam tüketici hakem heyeti kararını uygulamazlarsa direk ilamlı icra takibi başlatılabiliyor.
    Çökersiniz üzerlerine sıkıntı yok diye biliyorum :)

Tabi öğrenci adam için zor olur, olay THH'ya kalırsa, ya nasip derim, başka telefon alıp kullanırım ben.

• Lg bu kronik sorunsuz telefonu olmuyor. LG'nin telefonları piyasada 6-7 ay kullanılmadan alınmaz. Hele delta felandan hayatta alınmaz.

LG g4'ü olupta 12 ay sonra patlamayanların oranı %5 felandır. LG anakart değişimi yapamayacak kıvama geldi. Düşünün rezillliği
  • Bu forumda ve ulkemizde inanilmaz pis bir fan boyculuk var. Iphone'dan LG'ye, Audi'den HP'ye, pis, yıldıran, körü körüne savunduran bir fan boyculuk. Henüz piyasaya doğru dürüst çıkmamış telefonu savunuyor adam kullanmadan etmeden, markaya güvenerek.

Mesele marka ise, en ünlü markaların facia yaratmış telefon, araba, bilgisayar modellerinin listesini vereyim isterseniz... Körü körüne savunmaya gerek yok.

Telefona gelirsek, ben Iphone kullanıcısıyım, benim için önemli olan özellikler teknik destek, stabilite ve marka(evet çünkü maalesef ülkemizde markaya ve fiyatına değer veriliyor)

Fakat G5 de özellik bakımından gayet iyi görünse de, fiyatının yaz "sonu" düşeceği kesinlikle bir gerçek. Alacak arkadaşlar 3-4 ay beklesin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bence almayin. Sabredin az. G5 tutmadi. Bir zaman sonra fiyatlar epey dusecektir. Ha bana kalsa yine alinmaz. Tercih meselesi artik

• Bu telefon subat ayinda 1300 tlye ithalatci garantili satilir..

• ölü bir telefon,sök taklı, kalın,plastik,kaba...

LG G6 ya umarı iyi olur.Bende G2 var , problemsiz.Yakın zamanda bozulursa G4 alırım.
  • etnaxy E kullanıcısına yanıt
    Aman diyim g4 almak gibi hataya düşmeyin.

6.0'a geçmesiyle ve ardından gelen güncellemeler ile;

1 saatte tamamen şarj olan telefon 2 saatte şarj oluyor (%0'dan)
    4-5 saat giden ekran süresi 3 saati geçmiyor
    30 dereceyi geçmeyen telefon 60 dereceleri buluyor (eli terletiyor)

İyice içine ettiler güncellemeler ile ve hala gelen güncellemeler düzeltmiyor aksine dahada bozuyor, g5 sattırma politikası herhalde.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.