Şimdi Ara

GİTTİGİDİYOR'DA LG G5 DELTA GARANTİLİ 1989 TL (+100 TL ChipPara ve 25 TL BKM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
2.184
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-g5-32gb-h860-4-5g-cep-telefonu-224501193

1999 - 100 CHİP PARA 1899 -25 BKM EXPRESS=1874 TL
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Fiyat cok iyi.

Ama g5 pek tutmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mnr980 kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. LG nin en çok tutan telefonu tartışmasız G2 idi ondan sonraki telefonlarının da çok tuttuğu söylenemez. Lg'nin her zamanki gibi fiyat konusunda rakiplerinden iyi olması gene de çok satmasını sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alibrk -- 26 Mayıs 2016; 1:02:00 >
  • harika telefon harika fiyat. bana göre son çıkan amiral gemilerde kamera ve yazılım olan en başarılısı lg dir, yanında powerbank taşıyacağına adam gibi batarya taşırsın incecik, bitince değiştirirsin. modüler olayı bile muhteşem. Tasarımda görecelidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alibrk

Katılıyorum. LG nin en çok tutan telefonu tartışmasız G2 idi ondan sonraki telefonlarının da çok tuttuğu söylenemez. Lg'nin her zamanki gibi fiyat konusunda rakiplerinden iyi olması gene de çok satmasını sağlıyor.

En çok tutan derken g3 ile henüz kıyaslanabilecek yok, g2 ya lış bilgi olur. G3 ile lg ilk kez 10 milyon satış barajını aşmıştı..
    http://www.mobil13.com/lg-g3-10-milyonluk-satis-barajini-asan-ilk-lg-oldu-6606.html

• quote:

Orijinalden alıntı: selmand

harika telefon harika fiyat. bana göre son çıkan amiral gemilerde kamera ve yazılım olan en başarılısı lg dir, yanında powerbank taşıyacağına adam gibi batarya taşırsın incecik, bitince değiştirirsin. modüler olayı bile muhteşem. Tasarımda görecelidir.

Kameara karsilastirmasinda htc 10 bile gecti :(
    En iyisi zaten belli S7 G5'e bu fiyat bile fazla 2 gun daha bekleyin 1000 liraya dūşer :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG G5 fiyatı kesinlikle düşer...
    Dün biraz inceledim tlf nu.
    2000 verilmez.

Tlf nasıl desem eksik bişeyler var.
    Al beni demiyor.
    Kaliteli ama cazibesi yok tasarımsal ucube.
    Bayanlara daha uygun tasarı mı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aman hocam delta garantili telefon almayin 300 fazla verin turkiye garantili plsun. Hala hakem heyetiyle ugrasiyorum g3umdeki kasa catlagi ve ekran sararmasini onarmadi telefonu garanti disi birakti

• realove19 kullanıcısına yanıt
    LG garantililer kasa çatlağını onarıyor mu?
  • Delta garantiye garanti demeyin.

Kuruyemişçi kadar bir dükkanı olan bir firma. Bildiğiniz sokak arası telefoncudan farkı yok. Sanayi bakanlığından garanti belgesi bastırınca garanti verilmiş olmuyor.

GİTTİGİDİYOR'DA  LG G5 DELTA GARANTİLİ 1989 TL (+100 TL ChipPara ve 25 TL BKM)

• Fiyat hızlı düşüyor. Daha da düşerse neden alınmasın.

• Ağustosa 1500 e alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

Ağustosa 1500 e alırsınız.

Geçen aylarda yilbasinda alirim dedimde 1500 e millet hayatta düşmez diyordu hepsine burdan kapak olması dilegiyle
    Puhahah

• alemci83 A kullanıcısına yanıt
    Yok yani her LG modeli aynı kaderi paylaşıyor, bunu söyleyince de yok artık falan diyorlar ama öyle.
  • Goruntulu konusulmuyor hala sanirim

• Su geçirmeme özellikli Sony telefonu bile "sıvı teması olmuş" diye garanti kapsamı dışı bırakan bir firma.

Sıfırı 1400 lira olan telefonu 1500 liraya tamir etme önerisinde bulundu.

Delta almayın. ĹG ve Sony zaten sorun çıkarayım diye bekleyen telefonlar Samsung'a göre. Bu markaları Delta'dan almayın, şikayetleri okuyun. Hakem heyeti kararını dikkate almıyorlar, mahkemeye dava da açmanız gerekiyor. Takip etmeniz gerekiyor tüm süreci.

• deltadan s7 edge aldım kamerada siyah noktalar belirdi , bugün garantiye gönderecektim tırstım bir an
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknoturk

Su geçirmeme özellikli Sony telefonu bile "sıvı teması olmuş" diye garanti kapsamı dışı bırakan bir firma.

Delta almayın. ĹG ve Sony zaten sorun çıkarayım diye bekleyen telefonlar Samsung'a göre. Bu markaları Delta'dan almayın, şikayetleri okuyun. Hakem heyeti kararını dikkate almıyorlar, mahkemeye dava da açmanız gerekiyor. Takip etmeniz gerekiyor tüm süreci.

Ben htc kullaniyorum 6 yıl oldu
    Geçen ark lg 2 tlfonun bozuldu garantidenlg 3 verdiler geçen ayda o bozuldu 4 verdiler veren veriyor valla sastim kaldim bende

• quote:

Orijinalden alıntı: alemci83

quote:

Orijinalden alıntı: teknoturk

Su geçirmeme özellikli Sony telefonu bile "sıvı teması olmuş" diye garanti kapsamı dışı bırakan bir firma.

Ben htc kullaniyorum 6 yıl oldu
    Geçen ark lg 2 tlfonun bozuldu garantidenlg 3 verdiler geçen ayda o bozuldu 4 verdiler veren veriyor valla sastim kaldim bende

Bunu Delta servis mi yaptı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

Delta garantiye garanti demeyin.

Kuruyemişçi kadar bir dükkanı olan bir firma. Bildiğiniz sokak arası telefoncudan farkı yok. Sanayi bakanlığından garanti belgesi bastırınca garanti verilmiş olmuyor.

GİTTİGİDİYOR'DA  LG G5 DELTA GARANTİLİ 1989 TL (+100 TL ChipPara ve 25 TL BKM)

Truva cafe den bile telefon alsak daha iyi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.