Şimdi Ara

GittiGidiyor'dan Pokemon X/Y alacakların dikkatine (Gamerland dolandırıcısı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben new super mario bros 2 almıştım oyun 2 haftada elime ulaştı. Suçu sürekli kargo şirketine atmasıyla meşhurdur zaten profilindeki yorumlara bakarak görebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu bu satıcıdan bugün sipariş ettim... Ve az önce bu konuyu gördüm! Beynimden aşağıya kaynar sular indi... Eğer 10 gün bekleyeceksem niye gidip GG'den pahalıya satın alayım ki? Gider yurtdışından ben kendim daha ucuza getirtirim zaten... Satıcılar bunu kavrayamadı hala daha.

Bir malı Türkiye'den almamızın sebebi o mala hızlı ulaşmak... Yoksa keriz miyiz biz hem fazla verelim hem bekleyelim...

Umarım bir olumsuzlukla karşılaşmam da en geç cumartesi elime geçer.
  • yurtdışından gelicek diye belirttiği oyunlarda ürünün 10 gün içidne gelmesi normal arkadaşlar ptt bile yurtiçine 4 günden aşağı kargo yllayamıyor suyunu çıkarmayın isterseniz
    bu arkadaşa aynı gün dediği için isyanında haklıdır ama 7 iş günü içerisinde gelicektir denilen ürünlerin 10-15 gün içinde gelmesi normal 7 gün içinde gelmesi anormal olur bence bu isyanınız yurtdışı siparişi geçmemenizden kaynaklanıyor bence adam ekmek yiyor bu kadar baltalamayın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonani67 -- 13 Aralık 2013; 6:07:17 >
  • Tronix den 1 kez alışverişim oldu 3 günde geldi kapıma. Oda yurtdışı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonani67

yurtdışından gelicek diye belirttiği oyunlarda ürünün 10 gün içidne gelmesi normal arkadaşlar ptt bile yurtiçine 4 günden aşağı kargo yllayamıyor suyunu çıkarmayın isterseniz
    bu arkadaşa aynı gün dediği için isyanında haklıdır ama 7 iş günü içerisinde gelicektir denilen ürünlerin 10-15 gün içinde gelmesi normal 7 gün içinde gelmesi anormal olur bence bu isyanınız yurtdışı siparişi geçmemenizden kaynaklanıyor bence adam ekmek yiyor bu kadar baltalamayın derim

Kimseye balta yok... Aksine burada doğru bir eleştiri var. Olayı anlamadan yorum yapmamalıydın...

Ürün bas bas "stokta var" diye lanse ediliyor... 'Stokta var ama o stoklar İngiltere' gibi bir alt metni varsa bunun, eyvallah! ahahah...
    İş ahlakı kuralları çerçevesinde bunun adı dolandırıcılıktır.

Kaldı ki kargolama süresi 3 iş günü ve kargonun ulaşma süresi de yine 3 iş günü... Genelde aynı gün akşama doğru kargolanırsa 2 gün sonra, ertesi gün sabah kargolanırsa ertesi akşam ürün 600km yarıçapındaki mesafede adrese ulaşmalı.

Türkiye'de bazı insanlar bazı olumsuzlukları çok kolay kanıksadığı için hiçbir zaman kalite yükselmiyor.

Ben stokta var denilen ürünün yurtdışından sipariş edilip kargolatırılmasına müsaade edemem.

Benim aldığım ürün şu anda Yurtiçi Kargo ile gönderilmiş durumda... Kısa mesafeli olduğu için -240km- 24 saat içinde teslim imkanına sahip... Yarın bekliyorum ürün gelir diye, gelmezse pazartesi gününe sarkacak... Ürün kesin olarak elime ulaştığında ben zaten buraya gelip neler olup bittiğini anlatacağım. Şu an için ilgili satıcının elinde gerçekten ürün varmış ve gönderilmiş gibi görünüyor.

Bekliyorum.

• Oyun ulaştı elime... Perşembe akşamı sipariş ettim bu sabah kargo teslim edildi... Son zamanlarda yaptığım en hızlı alış-veriş oldu. Zannediyorum daha önce yaşanan olumsuz durumlar bertaraf edilmiş!

Eğer benim aldığım oyun satıcının elindeki son oyun değilse oyunları stoktan hızlıca adresinize gönderiyor. Şüphe duymayın...

Bir de FC'den ekleyin...
  • gamerlandden gta 5 almıştım bende kargo parası bize ait diyordu kargo parasını bana itelediler ödemek zorunda kaldım tabi ki sonra mesaj attım işte yoğunluktan çocuklar karıştırmış şöyle bölye diye kıvırmaya çalıştılar negatif puan verdim tabi ki gg sildi bunu hayatta ordan bişey almam bir daha başka pokemon x/y satan yerleri söylerseniz sevinirim güvenilir olan.
  • POKEMON X 150tl
    POKEMON Y 150tl
    ZELDA LINK BETWEEN WORLDS 150tl
    BRAVELY DEFAULT 150tl
    SONIC LOST WORLD 140tl

isteyen olursa bu 3ds oyunları var arkadaşlar..
    pm atabilirsiniz
  • ucuza getirenden alabilirsiniz saglam sirket
  • quote:

Orijinalden alıntı: redar

quote:

Orijinalden alıntı: tonani67

yurtdışından gelicek diye belirttiği oyunlarda ürünün 10 gün içidne gelmesi normal arkadaşlar ptt bile yurtiçine 4 günden aşağı kargo yllayamıyor suyunu çıkarmayın isterseniz

Kimseye balta yok... Aksine burada doğru bir eleştiri var. Olayı anlamadan yorum yapmamalıydın...

Ürün bas bas "stokta var" diye lanse ediliyor... 'Stokta var ama o stoklar İngiltere' gibi bir alt metni varsa bunun, eyvallah! ahahah...
    İş ahlakı kuralları çerçevesinde bunun adı dolandırıcılıktır.

Kaldı ki kargolama süresi 3 iş günü ve kargonun ulaşma süresi de yine 3 iş günü... Genelde aynı gün akşama doğru kargolanırsa 2 gün sonra, ertesi gün sabah kargolanırsa ertesi akşam ürün 600km yarıçapındaki mesafede adrese ulaşmalı.

Türkiye'de bazı insanlar bazı olumsuzlukları çok kolay kanıksadığı için hiçbir zaman kalite yükselmiyor.

Ben stokta var denilen ürünün yurtdışından sipariş edilip kargolatırılmasına müsaade edemem.

Benim aldığım ürün şu anda Yurtiçi Kargo ile gönderilmiş durumda... Kısa mesafeli olduğu için -240km- 24 saat içinde teslim imkanına sahip... Yarın bekliyorum ürün gelir diye, gelmezse pazartesi gününe sarkacak... Ürün kesin olarak elime ulaştığında ben zaten buraya gelip neler olup bittiğini anlatacağım. Şu an için ilgili satıcının elinde gerçekten ürün varmış ve gönderilmiş gibi görünüyor.

Bekliyorum.

arkadaş haklı benimde gamerworld le böyle bi alış verişim olmuştu daha doğrusu olmamıştı.final fantasy hd remasted i deli gibi bekliyordum çıkış tarihi pal bölge 21 mart tı.bende shopto felan gezerken bizde ne var dedim baktım gitti giditor gamerworld de ayın 19 da stokta var yazısı hemen işaretle al.aldu ayın 25 yok.en son bir daha baktım ön siparişli imiş ve yurt dışından geliyormuş.bunuda ayın 21 de belitti kendisi.ona neden ön sipariş ürünü olduğunu ve niye stokta olmadığını sorunca,unutmuşuz cevabı geldi.ama aslında yalandı malı yurt dışından çekemediler ve ellerinde patladı...
    sonuçta oradan almadım başka yerden aldın ve oyunumu oynadım.
    osatıcı içinse birdaha oradan almam alanıda uyarırım.
    elinde varsa vardır.öyle yok var ayağına yatıp stoktan malı çekemyip insanları bekletmek olmaz.her kez yurt dışından alabilir oyunu maksat belirtildiği gibi hızlı almak oyunu

• amazon'un almanya subesinden alsaniza yahu.

http://www.amazon.de/Nintendo-3DS-Pokemon-X-Pok%C3%A9mon/dp/B00AYWPPO0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1412173892&sr=8-1&keywords=pokemon+x

110 liraya filan geliyor oyunlar. satsaniz 2. eli zaten 80 liraya gidiyor turkiye'de. cok fazla zarar da etmiyorsunuz.
  • +1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drsas -- 17 Kasım 2014; 18:46:28 >
  • bende başka bir ürün aldım göndermediler zar zor iademi aldım gamerland ve gamerworld'den alışveriş sakın ama sakın yapmayınız
  • Digital almayi dert etmiyorsaniz Paypalden gift card alip us hesabindan digital alabilirsiniz

http://www.nintendo.com/giftcards

https://www.paypal-gifts.com/us/brands/nintendo-egift-card.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuak29 -- 2 Eylül 2016; 13:28:50 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.