bikaç saate elimde olacak benimki., gün içinde bakamam ama akşam görüşlerimi paylaşırım.
Benim ki geldi 2 saattir kullanıyorum herhangi bir sorun yok şimdilik. sadece kargonun adıyamandan gelmesi dışında sorunla karşılaşmadım...
arkadaşlar bunun garantisini nereden sorgulayabiliriz,bilgi verirseniz sevinirim...
4448246 bu numarayı arayıp seri noyu girerek oluyormuş...
arkadaşlar peki işıklı klavye ayarlarına bakan oldumu ben karıştırdım biraz göremedim karanlıkta otamatik açılıyor falana deniliyordu
Kargom az önce elime ulaştı. ofiste oldugum için açıp kurma işlemi yapmadım ancak fatura ve garanti bilgisi beni şimdilik tatmin etti. kurulum sonrası tekrar bilgilendirme yapacağım
evet arkadaşlar ben de aynı satıcıdan i5 13.3 modelden aldım ilk çalıştırdığımda fanın çok gürültülü çalıştığını farkettim.İnternette yaptığım araştırmalara göre bu galiba sony vaionun kronik sorunuymuş.Sizde de aynı sorun var mı? Çözümü için neler yapılabilir acaba?
geçenki kampanyadan i7 alanların laptopları geldi mi nedir son durum?
quote:
Orijinalden alıntı: sadbul
geçenki kampanyadan i7 alanların laptopları geldi mi nedir son durum?
benim geldi yaklaşık 2 aydır kullanıyorum pop un son versiyon oyun ve cod un son serisini ve pes 2012 kurdum banamısın demedi. gayet memnunum. sdace FN tuşunu çalıştıramadım. ilk geldiğnde fn tuşu çalışıyordu ultimate yükletim gerekli driverleri yüklemem rağmen fn tuşunu çalıştıramadım. başkada sorun yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme